Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 17 минути, Звяра! написа:

Сега и Евровизия ви е виновна?

Ако бяхме спечелили с някоя хубава песен и качествен певец/певица, щеше да е оправдано да взимат от данъкоплатците толкова пари.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Ако бяхме спечелили с някоя хубава песен и качествен певец/певица, щеше да е оправдано да взимат от данъкоплатците толкова пари.

Ти не си обективна щот освен Джамин друг не харесваш ,сигурно ако Шакира беше българка и беше спечелила също нямаше да харесаш?

Това, че на теб не ти харесва певицата или песента не означава, че и на другите не им харесва! Напротив, щом са гласували за нея точно означава, че е хубава!!!

преди 14 минути, Belefor написа:

Викаш Дара Бездара(!) - всички гласували за нея и те са бездарници и прости?! Ти да не си гласувала за Израел? Ако не - нямаш право да съдиш другите и още по малко Дара Бездара(!)

Според мен България ще спечели много повече от 20 милиона евро ако се представи добре като домакин!

След като ще плащам , имам право да плюя друсалката колкото си искам. 2/3 от народа я харесвали според някакво си измислено проучване. Нека само те да плащат тогава. И които са гласували за тъпата песен.

Несправедливостта води до омраза и агресия.

току-що, Муца Дебелогъзова написа:

След като ще плащам , имам право да плюя друсалката колкото си искам. 2/3 от народа я харесвали според някакво си змислено проучване. Нека само те да плащат тогава. И които са гласували за тъпата песен.

Несправедливостта носи до омраза и агресия.

Че тези пари нали са от фонд култура ,не от данъци ?

След като ще плащам , имам право да плюя друсалката колкото си искам. 2/3 от народа я харесвали според някакво си змислено проучване. Нека само те да плащат тогава. И които са гласували за тъпата песен.

Несправедливостта носи до омраза и агресия.

Какво ще плащаш?

Някой ти е поискал пари ли? Колко ти поиска лично от теб?

Има хора, които винаги са недоволни. Дали с основание, дали без... винаги и от всичко... Хора с мисия... хора докоснати от Бога... най-често с несъобразена (прекомерна) сила.

--- --- --- --- --- --- --- ---

Михаил Гулько си бил отишъл, а не съм разбрал... земля ему пухом!

преди 6 минути, Звяра! написа:

Какво ще плащаш?

Някой ти е поискал пари ли? Колко ти поиска лично от теб?

Нали всичко се плаща от нашите данъци бе, умник! То оставаше и на вратата да ми идват да ми искат.

Акъл море...

Нали всичко се плаща от нашите данъци бе, умник! То оставаше и на вратата да ми идват да ми искат.

Акъл море...

Тц ,само от данъци хазната не може да се напълни ,не ми се търси по проценти как са нещата.

Национален фонд „Култура“ (НФК) се финансира основно чрез държавна субсидия, определена в Закона за държавния бюджет за съответната година,

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Акъл море...

България ако разчиташе на твоите данъци отдавна нямаше да съществува.

Държавният бюджет се пълни основно чрез данъци, осигурителни вноски, такси и приходи от държавна собственост.

Ето основните източници на приходи, разделени по категории:

1. Данъчни приходи (Най-големият източник)

• Косвени данъци: Те се начисляват върху стоките и услугите. Това са ДДС (Данък върху добавената стойност) и акцизите (върху алкохол, цигари, горива). Те носят най-голям процент от парите в хазната.

• Преки данъци: Удържат се директно от доходите на гражданите и фирмите. Това са данъкът върху доходите на физическите лица (ДДФЛ) и корпоративният данък (данък печалба за фирмите).

• Имуществени данъци: Данъци върху сгради, превозни средства и сделки с имоти.

Хайде сега да видим как ще извъртите, че не са така нещата и че някой друг ще плаща.

Глупав народ.

преди 4 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Национален фонд „Култура“ (НФК) се финансира основно чрез държавна субсидия, определена в Закона за държавния бюджет за съответната година,

Ето ,значи няма проблем.

преди 4 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Държавният бюджет се пълни основно чрез данъци, осигурителни вноски, такси и приходи от държавна собственост.

Ето основните източници на приходи, разделени по категории:

1. Данъчни приходи (Най-големият източник)

• Косвени данъци: Те се начисляват върху стоките и услугите. Това са ДДС (Данък върху добавената стойност) и акцизите (върху алкохол, цигари, горива). Те носят най-голям процент от парите в хазната.

• Преки данъци: Удържат се директно от доходите на гражданите и фирмите. Това са данъкът върху доходите на физическите лица (ДДФЛ) и корпоративният данък (данък печалба за фирмите).

• Имуществени данъци: Данъци върху сгради, превозни средства и сделки с имоти.

Хайде сега да видим как ще извъртите, че не са така нещата и че някой друг ще плаща.

Глупав народ.

Що се ядосваш без да има смисъл?

Друсай гъз и цици като БезДара глупав народе, който си я харесваш. 😄 Ние плащаме.

Аз не гледам евровизия ,но не ми пречат също ,иначе другото дет описа ако е вярно ще започна да ги гледам.

Класа, стил, изтънченост 😀

images?q=tbn:ANd9GcTQsgdmuKgSuz_p3AljvtF

супер си излязла 😍

Аз и жена ми имаме смс-и да не палим огън и да пазим гората, нивите, стърнищата и там каквото друго се пали от тия, дето не са получили смс-и... примерно козари, овчари... кравари... не, то кравари беше друго... абе секви твари.

Това ако не е измиване на ръце, не знам какво е. Не... знам, същото е като бг-алерт... макар и с една разлика - тайминга.

Смс-ите се изпращат преди пожарите, на хора които така и така няма да запалят нищо, а бг-алертите - след пожарите, на хора, на които вече им е изгоряло всичко.

Да изокам и аз, че ше излезна прекалено доволен.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Друсай гъз и цици като БезДара глупав народе, който си я харесваш. 😄 Ние плащаме.

Да не би да и завиждаш за дупето и циците и затова да не я харесваш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.