Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 10 минути, Greta NX написа:

Явно в България все още много хора не вярват на банките. Много кеш има под дюшеците.

Живее с 290 лв, пък дала 9000 лева. Как става този номер?

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 45 минути, Miusuka написа:

Казах ти...

...

Еми, каза ми, ама... не увира кратуна проста...

преди 46 минути, Miusuka написа:

...

Глупости. Аз си псувам на общо основание. Явно ме бъркаш с някой друг.

Аз не докладвам, защото и аз си псувам.

...

Може и да съм те объркал с Велев (а той се е изтрил... нешо го е досрамяло ахахахах). И ставаше дума за една от лъжливите ти картинки от бг соца, която се оказа вид отвътре на огромна шатра с грузинска сватба. Не мое да бъде, намерих го. Не било "ебаси", а кратката му форма "баси"

"Възклицание, най-често изразяващо досада, разочарование или пък точно обратното - възторг. Използва се и за подсилване на различни емоции, определения и качества"

Тва познато ли ти е?

- Баси наглеците. Само АСПЕКТ за вас.

- П.П. И няма да псуваш, защото ще дойда да те наритам с шамарите.

Опитах се в твоя защита да си внуша, че се ебаваш с тълкуването на 'баси'... и не успях... и като се замисля, вече не щъ да съм инженер (ма трее се мъчим 2 месеца), щото тва инженерете мноо лъжете... па ако ще да ме наритате с шамари у гръбначнио кош, като нинжи у столипиново...

Щото си казах - диплома нямам, ма как глеам, те и не искат... и моем да каем, че съм служил в инженерни войски... ма не си е работа тва елита. Лъжат като основатели на Рим.

Че не докладваш е добре.

преди 46 минути, Miusuka написа:

...

Хайде сега да видим колко аршина има. На мен ми се смееха, че съм се писал инж. Явно д-р или проф. или к.т.н. може ама инж. не.

Всичко може. До акъл си е. Признавам, смеех се. И пак ше се смея. Живот и здраве.

преди 1 час, Miusuka написа:

Слагай, няма да се плашиш. Това е признание и призвание... и много труд.

Лебел-а ме подсети да си сложа пак инж. от пред. Да се пукат душмане...

инж. lebel, ако не те затруднявам.

едит: а са и брикс.бг... баси

Както измърморил стопанинът на петела, който за няколко подхвърлени зърна слязъл от кокошката и закълвал...

- Да не дава Господ така да огладнея...

преди 21 минути, Greta NX написа:

Явно в България все още много хора не вярват на банките. Много кеш има под дюшеците.

Не е само при нас. При ремонт на стара къща в Шотландия едни познати намериха там зазидани 27 000 паунда - отпреди десетилетия. Дойдоха им дюшеш като за ремонта.

Шегата настрана (ако някой се е шегувал), ама докато търсех да си освежа спомените за нинжите и шамарите с крак, ми попадна пак оня мaнгaл, дето на въпроса - откога живеете тук?... отговори - 681-ва година... (той спомена и хан Аспарух, преди годината, но така, лаконично, ми стои по-добре)

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Какво ми удебеляваш и си перманентно неразбрал ?

...

Зaeби го феномено, да го напопържам и аз, тоя лингвист. Ще се опитва да те предизвика пак... не легитимирай присъствието му в обективната действителност.

Кажи що ви е толко късно мача? Че го проспим като спяща смяна на караул.

преди 5 минути, инж. lebel написа:

Зaeби го феномено, да го напопържам и аз, тоя лингвист. Ще се опитва да те предизвика пак... не легитимирай присъствието му в обективната действителност.

Предполагам, изискване на полицията - да се разтовари малко трафика. А и да могат заведенията да поработят по до късно.оти, след мача ще е страшно....

преди 1 час, инж. lebel написа:

- Баси наглеците. Само АСПЕКТ за вас.

Такива фрази като: "ще те наритам с шамарите" използвам за хора които обичам и са ми симпатични. А ти си се обидил. Когато обиждам не използвам игра на думи, а право куме в очи.

преди 1 час, инж. lebel написа:

Еми- Баси наглеците. Само АСПЕКТ за вас.

Станах и прокоба. Страшилище. Вече плашат децата с мене.

преди 28 минути, инж. lebel написа:

Да , другите са виновни, че въпросният индивид обижда. Така е.

преди 1 час, Belefor написа:

Това е сериозно оборудване.... за какво го ползваш?

Записва лейбъли.. Сам съм си рекордс.

преди 22 минути, инж. lebel написа:

Не съм много сигурен... Май ги назначават от уефа.

Не, пак си спомних берлинския бисер - "После се правиш на големия добродетел."

Тази изящна конструкция от 2023-та година все още спира дъха ми. Да не споменавам, че конструкторът и, също като да Винчи, е некак изпреварил времето си... щото технологията на превръщането на одушевено същество в добродетел и днес все още не е създадена... или най-малкото е обвита в мистерия.

... освен нешо митология, ала-бала... не, едва ли е имал предвид това

преди 18 минути, Miusuka написа:

Такива фрази като: "ще те наритам с шамарите" използвам за хора които обичам и са ми симпатични. А ти си се обидил. Когато обиждам не използвам игра на думи, а право куме в очи.

Ако позволиш да цитирам един местен класик - "Глупусти. На Търкалета!" ... по ред причини

А аз обичам игрите на думи. И оня прекрасен момент, в който отсрещният се чуди що около него се смеят и въпреки, че не му се вярва, започва да подозира - Бе тоя май ме обиди, ама не разбрах как. Въпрос на вкус. Иначе владея и триетажния мат, но... това почти всички го могат и не винаги ме кефи.

А по повод хората, които обичаш... ако ме обичаш, ше ми позволиш един виц...

В съда се гледа дело срещу Карабас Барабас. 
Малвина: - Карабас Барабас е извратеняк. Няколко пъти ми е предлагал нестандартен секс.
Пиеро: - А според мен е гей, щото и на мен ми е правил неприлични предложения.
Артемон: - Не, Карабас Барабас е зоофил ... разбирате ли за какво ви говоря?
Адвокатът: Но моля ви, опомнете се! Карабас Барабас е добър човек! Той например обича природата!
Буратино: - Само това ми липсваше!!

леле мустака станал като Торбалан D

преди 40 минути, АСПЕКТ написа:

Станах и прокоба. Страшилище. Вече плашат децата с мене.

Да , другите са виновни, че въпросният индивид обижда. Така е.

Записва лейбъли.. Сам съм си рекордс.

Мога да си правя каквото си искам. Първо защото съм специалист по компютърни технологии - имам и документ/и. Второ мога да си позволя всичко което ми трябва, или поискам.

Трето - "само аспект за вас" е обида. Внимавай кой ще докладваш, че сигурен съм - пак не си разбрал.

тази мишка май вече си заминава

от 2014та е

преди 40 минути, инж. lebel написа:

Ако позволиш да цитирам един местен класик - "Глупусти. На Търкалета!" ... по ред причини

А аз обичам игрите на думи. И оня прекрасен момент, в който отсрещният се чуди що около него се смеят и въпреки, че не му се вярва, започва да подозира - Бе тоя май ме обиди, ама не разбрах как. Въпрос на вкус. Иначе владея и триетажния мат, но... това почти всички го могат и не винаги ме кефи.

Аз така пробвам хората с които говоря (в случая си пиша). Няма ли чувство за хумор го отписвам.

преди 22 минути, Teemo v. X написа:

Мога да си правя каквото си искам. Първо защото съм специалист по компютърни технологии - имам и документ/и. Второ мога да си позволя всичко което ми трябва, или поискам.

Трето - "само аспект за вас" е обида. Внимавай кой ще докладваш, че сигурен съм - пак не си разбрал.

Криворазбраната демокрация в действие.

преди 25 минути, Teemo v. X написа:

Щот на бокс хода, на ММА ХОДА!!!!

преди 15 минути, Miusuka написа:

Аз така пробвам хората с които говоря (в случая си пиша). Няма ли чувство за хумор го отписвам.

Аз се имам за човек с чудесно чувство за хумор и самоирония, но твоето "И няма да псуваш" ме озадачи. И изразих тревога и дълбока загриженост.

Всеки, който иска произвол и да си прави каквото иска и където иска, и с когото си иска, да се запише да учим компютърни технологии.

Пример от ежедневието.

Отиваш на касата и нямаш пари да си платиш джонито. Няма проблем. Казваш, че си компютърен специалист и те ти дават даже, и фъстъци, бадеми за мезе. И надницата си за деня ти дават.

animal house drinking GIF by TV4

преди 12 минути, Звяра! написа:

Лукс!

Русия е голяма държава и навсякъде можеш да попаднеш на такива гледка. И в Берлин има много мизерия.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Русия е голяма държава и навсякъде можеш да попаднеш на такива гледка. И в Берлин има много мизерия.

Това не оправдава кадрите от видеото!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.