Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

За Бургас и Имола не знам... поживём - увидим... Ма как гледам, тук се е утепа̀ло за евровизия. Не че е тайна за някого.

Парафилици от всички полове, съединявайте се.

За всички вас - шотландския боец Джими... Не можах да намеря негова снимка с килт... и честно казано, сещайки се за известен виц, не бих казал и че съм се скина̀л от търсене...

Някои го определят и като шотландския Джимин... не знам защо... предполагам некви инсинуации...

преди 15 минути, lebel написа:

За Бургас и Имола не знам... поживём - увидим...

Какво те интересува за Имола? Това градче го познавам по-добре и от родния ми град )

ПС: То град....е силно казано - по малък е от един квартал в Сф или Вн.... но ресторантчето "Виколо Нуво" е уникално. Само дето бачка само вечер )

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Какво те интересува за Имола? Това градче го познавам по-добре и от родния ми град )

ПС: То град....е силно казано - по малък е от един квартал в Сф или Вн.... но ресторантчето "Виколо Нуво" е уникално. Само дето бачка само вечер )

Засега - нищо. Но благодаря!

тия комикси Адел били много готини

ама нещо не ми се дават 9 евро за нещо което се чете един път

Бахти истерията с тая бангаранга......тук е фраш с румънци заради 30 мин. концерт довечера..... И са мнго тъпи мамалигарите - едни предприемчиви хора им продават "билети" за по 10€, а той "концерта" го плаща изцяло кмета :)

преди 16 минути, Звяра! написа:

IMAGE_23371339_40_0.jpg

преди 18 минути, Звяра! написа:

Аз съм в Банско.

Дано да е такъв и купонът в Бургас.

преди 3 часа, lebel написа:

За Бургас и Имола не знам... поживём - увидим... Ма как гледам, тук се е утепа̀ло за евровизия. Не че е тайна за някого.

Парафилици от всички полове, съединявайте се.

За всички вас - шотландския боец Джими... Не можах да намеря негова снимка с килт... и честно казано, сещайки се за известен виц, не бих казал и че съм се скина̀л от търсене...

Някои го определят и като шотландския Джимин... не знам защо... предполагам некви инсинуации...

Джимката е номер едно!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

IMAGE_23371339_40_0.jpg

Аз съм в Банско.

Дано да е такъв и купонът в Бургас.

Това, което ми показваш не ме вълнува! Причината да не ме вълнува е проста.

Аз съм християнин, кръщаван съм в църква, родителите ми също са християни както и техните родители или моите баби и дядовци.

В моя род няма мюсюлмани, аз също нямам нищо против мюсюлманите. Те също са хора като нас. Всъщност всички на този свят сме хора независимо на кой край на света живеем и каква религия изповядваме, всички сме хора и всички имаме душа, изпитваме чувства. Това да посочиш някой с пръст само защото изповядва различна от твоята религия не те прави "велик", а простак! По същия начин и те могат да те посочат с пръст.....

Хубава вечер банда! cheers

също много интересен случай, за пръв път чета за него

Zajenata.bg
No image preview

Убийството от тийнейджъри в Пловдив не е за първи път: 14...

Убийството от тийнейджъри в Пловдив не е за първи път: 14-годишни момичета убиват своя приятелка и после отиват да пият бира - Случаят с жестокото убийство...
преди 7 минути, pepel_ot_roza написа:

Добро утро на всички. Всички спят още, аз тихо и спокойно ще си пия кафенцето

Добро утро. И аз станах по-рано днес, че много бързо свършват домашните кифли с шоколад, които продават до нас и си взех и кафенце, че си вървят доста. И е едно такова прохладно направо супер. )

Хубав ден от мен!

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Добро утро. И аз станах по-рано днес, че много бързо свършват домашните кифли с шоколад, които продават до нас и си взех и кафенце, че си вървят доста. И е едно такова прохладно направо супер. )

Хубав ден от мен!

Все още е хладно, но към десет вече ще жули слънцето.

преди 14 минути, pepel_ot_roza написа:

Добро утро на всички. Всички спят още, аз тихо и спокойно ще си пия кафенцето

Добро утро,

И аз съм от ранобудните и правя преглед на печата )

току-що, AAUUXX написа:

Добро утро,

И аз съм от ранобудните и правя преглед на печата

Настанявай се удобно. И аз това правя.

преди 3 минути, pepel_ot_roza написа:
  преди 2 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

За съжаление вече медиите не са това което бяха преди 20-30г ,сега отваряш и от всякъде политика , 90% им е политика в новините ,не само в нашите медии и западните е същото. Света тотално се е побъркал.

Кучето ръф получило титла за най грозно куче в кучешки конкурс ,пък на мен ми изглежда съвсем нормално куче което се е оплезило

https://news.sky.com/video/meet-jinny-the-rescue-pug-crowned-worlds-ugliest-dog-13573581

току-що, AAUUXX написа:

За съжаление вече медиите не са това което бяха преди 20-30г ,сега отваряш и от всякъде политика , 90% им е политика в новините ,не само в нашите медии и западните е същото. Света тотално се е побъркал.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

преди 4 минути, AAUUXX написа:

преди 8 минути, AAUUXX написа:

За съжаление вече медиите не са това което бяха преди 20-30г ,сега отваряш и от всякъде политика , 90% им е политика в новините ,не само в нашите медии и западните е същото. Света тотално се е побърка

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Кучето ръф получило титла за най грозно куче в кучешки конкурс ,пък на мен ми изглежда съвсем нормално куче което се е оплезило

https://news.sky.com/video/meet-jinny-the-rescue-pug-crowned-worlds-ugliest-dog-135

преди 18 минути, AAUUXX написа:

https://news.sky.com/video/meet-jinny-the-rescue-pug-crowned-worlds-ugliest-dog-13573581

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Малко странно се е оплезило, но не е грозно кучето. Няма грозни животни.

преди 8 минути, pepel_ot_roza написа:

Малко странно се е оплезило, но не е грозно кучето. Няма грозни животни.

И го кръстили със страшното име Ръф D

преди 9 минути, Miusuka написа:

Друго си е да разгърнеш вестника докато пиеш кафето. На компютъра или телефона е някак изкуствено...

Това е така ,но вече няма вестник стършел.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.