Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, lebel написа:

Аз знам. Евентуалната (евентуална, щото аз 'се последен разбирам) му раздяла с Крисия си е чиста печалба.

Варианти много , а причината само Никола си я знае . Всичко останало е следствие . Лично аз му стискам палци да пробие до F1 , защото е природен талант .

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

едит:

преди 22 минути, летучая мьiшь написа:

Варианти много , а причината само Никола си я знае . Всичко останало е следствие . Лично аз му стискам палци да пробие до F1 , защото е природен талант .

Не е изключено и двамата да я знаят. Шегувам се.

Талант е, спор няма. Успех и от мен!

преди 2 часа, lebel написа:

Ахахах, завършилият със среден успех школата към театър "Лицедеи" Санкт Петербург (направление трагифарс) свети терез от калдейта и страхливото му берлинско протеже... в целия им нечистоплътен блясък.

не знаели, не чули, не видяли... а единият и вечно неразбрал ... и изобщо не заслужават такова несправедливо отношение...

И к'во? Като останете сами и се погледнете във вътрешното огледало, ви иде да пуснете водата? Два пъти? А може и да ви надценявам. Всъщност сигурно е.

Казват, че не можеш да излъжеш себе си. Това не е напълно вярно. Можеш да излъжеш, но само съзнанието си. Можеш да го убедиш, че си ебати пича. И то да остане приятно или неприятно изненадано (в зависимост от умението му да различава сарказма) от коментара (за "пича") на подсъзнанието - "Абсолютно! Същински римски бог!... Фекалий!"

Съжалявам неразбрах отново какво имаш предвид срещу мен? Нямаше да бъде лошо да покажеш цитат за това което се твърди аз щях да се извиня. Винаги съм го правил когато това е било нужно ,когато съм бил в грешка волно или неволно и това се нарича достойнство. Всички квалификации ги запази за себе си.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Съжалявам неразбрах отново ...

Алергичен съм към лицемери, демагози, лицедеи, доносници и вся остальная достойная рать.

Дано съм бил полезен.

преди 4 минути, lebel написа:

Алергичен съм към лицемери, демагози, лицедеи, доносници и вся остальная достойная рать.

Дано съм бил полезен.

Това е чудесно ,сега се върни назад из постовете си и виж колко пъти си писал подмятания към мен ,разни квалификации или интелигентни подигравки ,аз в никой мой пост към теб не съм си позволил това което изброих ,лицемерието е кофти наистина.

преди 23 минути, lebel написа:

Дано съм бил полезен.

Аз също направих опит да му кажа, но той каза, че проблема бил в мен. Бил съм се променил по незнайно какви причини. Може би промяната не е в мен, а в самият него или тях (групата), но това са подробности.... huh

А това за хилядите профила вече дори не ми се коментира..... пълна заблуда и не основани обвинения.

Накратко - всеки който е против комунистите и руZия е Дзвяра!

Редакция: Нямах предвид против Русия, а войната в Украйна, както и да е, не мисля, че има значение!!!!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 22 минути, lebel написа:

Не е изключено и двамата да я знаят.

.." ела да се разберем като хората на 4-ри очи. Нее , няма да са на 4-ри , а на 2 , защото единия от нас ще е безочлив" . В повечето случаи в реалността така се получава.

ps. Към @lebel и @AAUUXX ...сори за намесата , но... когато някой(без значение)се вкл.и изпадне в "обяснителен режим" , винаги води до индивидуални отрицателни емоции . Излишно е и няма смисъл. Все пак това е форум и то раздел(или подрадел) Празни приказки и забава. Като не може да се постигне разбирателство , най-лесно е (според мен) - игнор и край.

преди 40 минути, buldak написа:

мустака протеже 😆

Радвам, се, че оценявят другия ми профил @AAUUXX така. Той е по-влиятелен, умен, ерyдиран...

преди 7 минути, Звяра! написа:

А това за хилядите профила вече дори не ми се коментира..... пълна заблуда и не основани обвинения.

Този не е ли твой , ама честно @С-600 ?

преди 10 минути, Звяра! написа:

Аз също направих опит да му кажа, но той каза, че проблема бил в мен. Бил съм се променил по незнайно какви причини. Може би промяната не е в мен, а в самият него или тях (групата), но това са подробности.... huh

Накратко - всеки който е против комунистите и руZия е Дзвяра!

Редакция: Нямах предвид против Русия, а войната в Украйна, както и да е, не мисля, че има значение!!!!

Как може да си против една такава голяма държава?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Как може да си против една такава голяма държава?

Нямам нищо, абсолютно нищо против държавата!

Размера също няма никакво значение дали е голяма, средна или малка..... Факта, че нападна друга държава и ежедневно стотици хора губят живота си - еми, против съм! huh Само изрод би се съгласил....

преди 36 минути, летучая мьiшь написа:

Теб откъде те докараха

преди 2 часа, летучая мьiшь написа:

Гледайте на нещата с малко повече позитивизъм. Няма нужда от отрицателни емоции дори и във виртуала. По-ценно от човешкото здраве на този свят НЯМА!!! Ето например една хубава новина от днешния ден.

Sportal.bg
No image preview

Първият тест на Никола Цолов във Формула 1 е предвиден за...

Никола Цолов ще направи своя първи тест с болид от Формула 1 на пистата „Имола“ в Италия в края на месеца, съобщава италианският журналист Якопо Рава.

https://sportal.bg/news-2026081407310221448

Това..ОК. 300 км ще ги направим. Ама липсват парите /около 3,5 мил.€/ за Ф1. И то като ..резерва.6

преди 8 минути, С-600 написа:

Теб откъде те докараха

Хахах , сам долетях . Много бързо превключи - ясно , мерси.

ps Пичове, гледайте си живота - реалния живот! Лека , прохладна. Живи и здрави!

преди 4 часа, летучая мьiшь написа:

Хахах , сам долетях . Много бързо превключи - ясно , мерси.

ps Пичове, гледайте си живота - реалния живот! Лека , прохладна. Живи и здрави!

Лишавайки "C-600" от собствена идентичност, отхвърляйки хипотезата за различния човек и вкарвайки го в и без това доста пораздутата "общност Дзверо", издигаш "лова на Дзверо" до едни нови висини. Усмихна ме.

В такива случаи обикновено си мълча (или тихо поддържам огъня) и гледам сеир, но... заради музиката, която слушаш, и разменените постове, тоя път съм склонен да се самолиша (може би) от това удоволствие. Да кажа "с удоволствие" обаче, ще е лицемерно.

Хубав уикенд с Прешъс...

Както поне два пъти (с тоя три) съм споменавал, с тая девойка, която напоследък леко наедря (да е жива и здрава) преди години обядвахме в ... бе в "Пода" (между Варна и Старо Оряхово). Е, бехме на различни маси, заради папараците и моето инкогнито, но пак се брои. Луда работа.

преди 8 часа, летучая мьiшь написа:

Не е негов @С-600 е отделен форумен образ от Звяра , него в миналото в лятната тема си го срещал като pig ,но по тролене са сякаш като един.

това кюфте направо ме уби 🤣

Видеоклипът към песента „Шекер кларинет“, качен в интернет платформа на 12 август, предизвика бурна реакция във Велико Търново. Като автор се самоопределя групата „Трио Бенд“. Клипът е бил заснет без позволение.

Във видеото се вижда как музикантите изпълняват кавър версия на известния кючек „6 без 10“ под монумента на царете Асен, Петър, Калоян и Иван Асен II. Атмосферата се допълва от бели денс танцьорки, съобщи Нова тв.

За броени дни клипът натрупа хиляди гледания и бързо спечели одобрението на любителите на този стил музика. Великотърновци обаче го приемат като провокация към добрия вкус и културно-историческото наследство на града.

Гражданите на старата ни столица настояват компетентните институции незабавно да се сезират по случая.

https://offnews.bg/obshtestvo/klip-s-kiuchek-pred-pametnika-na-asenevtci-razpali-strasti-vav-veliko-872679.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.