Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Че какво и е на евровизията ? Аз не ги гледам. Казаха ,че вече ако държава е във военен конфликт няма да участва ,само не става ясно дали пряко или косвено участие се има предвид.

Хубав мустак има този Джамун.

Е, то ако е косвено, то тогава няма да има Евровизия. Цяла Европа подкрепя Украйна.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Така е )

София е яко соц, мръсен, сив, град, никаква инфраструктура... и хубави сгради благодарение на царска България. Когато си в София, имаш чувството че си се върнал в 50 година и партия майка БКП.

току-що, AAUUXX написа:

През соца всички градове бяха чисти.

Имам предвид, когато си в София. Времето е спряло. Все едно си се върнал в 50те години на 20 век. И всеки момент партия майка БКП ще направи плениум. Все едно си в музей на социализъма.

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

images?q=tbn:ANd9GcSGnNLuoJi77qv5Q7vZ3f5

Залагам на българското.

❤️

Дядо палавник. Гледа мадами в тикток.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Селата около Витоша са по-красиви. Там си имат врабчовизия, не им требе ония да им грачат.

Нека да дойдат чужденците, да си харчат в България парите. 😃💸

Получих sms ot шибаком "В гората сме гости, нека я пазим от пожари. Не палете огън на открито и не изхвърляйте незагасени цигари. бла-бла-бла..."

дгд бе... нито паля огън, нито пуша. Ама да фанете некой направил пожар... нема... дукакис.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Пловдив няма да стъпя.

Бургас е градът. Следващата година всички в Бургас.

Ще има як купон.

https://life.dir.bg/shou/izbraha-go-burgas-shte-e-domakin-na-evroziviya-2027

"Имам удоволствието да ви съобщя, че Бургас е избран за град-домакин на "Евровизия" 2027 г. Конкурсът ще се състои през май, но от утре имаме много работа съвместно заедно. Имаме датите, които имаме удоволствие да ви съобщя. Двата полуфинала на "Евровизия" ще се състоят съответно на 11 май и на 13 май, като дни от седмицата това са вторник и четвъртък. Традиционно финалът на "Евровизия" е събота. Финалът ще се състои на 15 май, събота, в град Бургас.

Голяма лудница ще бъде..... Добре, че нямаше вариант да е тук, във Варна. Ще има яко изнудване за ниски цени на фирмите, които ще се ангажират. Като знам нашто кмет, колко е стиснат......по-добре Бургас. То за Деня на Варна едва му се окъснаха едини 75к €......

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Голяма лудница ще бъде..... Добре, че нямаше вариант да е тук, във Варна. Ще има яко изнудване за ниски цени на фирмите, които ще се ангажират. Като знам нашто кмет, колко е стиснат......по-добре Бургас. То за Деня на Варна едва му се окъснаха едини 75к €......

Варна също не е хубав град. Живял съм там и не става. Мизерен град като София и като Перник.

Бургас е страхотен град и за разлика от Варна се развива в някаква посока

Варна седи един и същ от 100 години насамв„

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Варна също не е хубав град. Живял съм там и не става. Мизерен град като София и като Перник.

Варна стана селения заради преселци от Тошево и Добрич предимно мои набори и малко по големи от мене

преди 24 минути, adersa написа:

Варна стана селения заради преселци от Тошево и Добрич предимно мои набори и малко по големи от мене

А и самият град, никаква инфраструктура. Зеленина.

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Че какво и е на евровизията ? Аз не ги гледам. Казаха ,че вече ако държава е във военен конфликт няма да участва

Т'ва е защото в знак на протест срещу участието на долните евреи на конкурса, тази година Испания, Нидерландия, Словения, Ирландия и Исландия не участваха, като техните телевизии дори не са излъчвали събитието, а словенците по време на финала са пуснали филм за съдбата на палестинците.

Организаторите рискуваха догодина да си участват само Израел и Укрия и взеха превантивни мерки.

преди 14 часа, AAUUXX написа:

Имам Honor 400 lite ,вече има излизла 600 lite и другите разноеидност на серията ,софтуера им е по добре отганизиран ,по интуитивен и доста цветен и шарен с много елененти на стъкло ,с две думи са копирали каквото са могли от айфоня ,а другите неща са от китайците ,като се е получило доста добре ,може еа разгледаш Magic os 10 това е платформата която ползват. Също Realme UI и Oppo са също с много добре организиран интерфейс и стабилно работеща ОС. Redmi стават ,но рекламите им из приложенията ме дразнят безкрайно ,макар че и други производители запичват да слагат реклами за сега само в приложението за времето ,има ги на моторилата и в honor приложението за прогноза на времето. Ако има друго питай )

Определено няма да е honor но като каза realme и oppo се замислям, на кой от двата варианта да се спра слушал, съм че не са лоши.

А и ако трябва да съм честен не ми дреме модела дали ще е флагмански или не важното е да не цикли аз и затова се спрях на тая моторола щото на памет е добре и процесора не е лош но чистия андроид който са и шибнали ме дразни. А и гледам винаги телефона който избирам да има слот за карта памет защото в облак гледам да не държа нищо и мисля скоро ако ми остане свободно време да разкарам всичко какво съм качил в облака на гугльо.

А за redmi-тата на скоро си играх с redmito на един приятел note15 ами честно казано телефона е пълен ташак и е един муден та с най голямо удоволствие ако е мой ще го засиля в някоя кофа или стената. Ама и той със 6 рам и процесора медиатек забравих му точния модел с някакви бавни енергоспестяващи ядра мани мани и се отпушва малко повече ако му пуснеш някоя не много тежка игрица и след известно време се запъхтява.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Айде-е-е-е, и Алекс Начева с медал в тройният скок. Направи един успешен опит и пет фаула, но взе бронз yanim

Демек, най зле, от нормалнкте?

преди 11 часа, Greta NX написа:

Много хубаво си си направила аватара с ИИ. 😎

Добро утро.

Лаптопът ми отдавна не е влизал в режим на хибернация, но на мен ми иде аз да хибернирам, докато свърши зимата. 🥶❄️

Няма много заслуги ИИ в тази снимка , понеже я копира от моя - задачата му беше да запази всичко и само да ми направи прическа "боб" и "пикси " , за да се видя как ще изглеждам ...понеже се чудя коя прическа да направя ...Иначе снимката на корицата ми е изцяло моя идея , а от него изпълнението . Всеки детайл на тези творения е изцяло по моя визия , за кориците на Сирена и Мимски говоря .

А иначе като жена можеш да си кажеш мнението си коя прическа ме Излъчва по-яко ... D Още се чудя коя да избера

Copilot_20260812_145801.png

мима 123.jpg

преди 7 часа, * Mimski * написа:

Няма много заслуги ИИ в тази снимка , понеже я копира от моя - задачата му беше да запази всичко и само да ми направи прическа "боб" и "пикси " , за да се видя как ще изглеждам ...понеже се чудя коя прическа да направя ...Иначе снимката на корицата ми е изцяло моя идея , а от него изпълнението . Всеки детайл на тези творения е изцяло по моя визия , за кориците на Сирена и Мимски говоря .

А иначе като жена можеш да си кажеш мнението си коя прическа ме Излъчва по-яко ... D Още се чудя коя да избера

мима 123.jpg

На красива жена като теб всяка прическа и отива )

преди 8 часа, vlado1985 написа:

Определено няма да е honor но като каза realme и oppo се замислям, на кой от двата варианта да се спра слушал, съм че не са лоши.

А и ако трябва да съм честен не ми дреме модела дали ще е флагмански или не важното е да не цикли аз и затова се спрях на тая моторола щото на памет е добре и процесора не е лош но чистия андроид който са и шибнали ме дразни. А и гледам винаги телефона който избирам да има слот за карта памет защото в облак гледам да не държа нищо и мисля скоро ако ми остане свободно време да разкарам всичко какво съм качил в облака на гугльо.

А за redmi-тата на скоро си играх с redmito на един приятел note15 ами честно казано телефона е пълен ташак и е един муден та с най голямо удоволствие ако е мой ще го засиля в някоя кофа или стената. Ама и той със 6 рам и процесора медиатек забравих му точния модел с някакви бавни енергоспестяващи ядра мани мани и се отпушва малко повече ако му пуснеш някоя не много тежка игрица и след известно време се запъхтява.

Ако избора ти е между oppo и realme по добре е oppo ,realme е по евтиния клас на BBK, освен това софтуера на oppo изглежда по добре и по завършен с повече глезотии ,макар да използват и двата почти еднакъв обтерфейс по визия. Иначе по отношение на хардуера ,за всекидневни нужди модел около 300€ ще е Ок.

преди 8 часа, * Mimski * написа:

мима 123.jpg

И двете ти стоят хубаво, но носят съвсем противоположни послания.

Първата излъчва бунтарство, решителност и приключенски дух, а втората - сдържаност, класа и елегантност.

Ако се колебаеш между тези двете, може би опитай нещо по средата.

Например асиметричен боб - изискана и дръзка едновременно.

bob_cut.jpg

Дългата страна може да се носи изправена или на вълнички, в зависимост от настроението.

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Напротив. Варна е хубав град .... но само от юни до септември. През останалото време е доста пусто.

преди 11 часа, vlado1985 написа:

Ако питаш някой хора тук в форума - телефон за 80 евро и 1800 евро правят едни и същи неща, така че каквото и да си купиш върши една и съща работа! )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.