Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Аз слушам софт песни...😁

Имаше и тез червени домати в такъв вариант с AI D

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 33 минути, NewRedDragon написа:

И защо това ърябва да ме интересува? Морето си е пълно

Няма да зърнени култури. Няма с какво да се изхранват животните. Затруднен транспорт. Всичко ще се оскъпи.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Няма да зърнени култури. Няма с какво да се изхранват животните. Затруднен транспорт. Всичко ще се оскъпи.

Напротив! В силистренско имат добив на фуражна царевица, дето не са виждали от години. В добруджата също имат добри прогнозни резултати за пшеница и слънчоглрд.

От тази ситуация, реално страдс само туристическия бранш.

Ъака или иначе, 5- те ГОЛЕМИ не се интерсуват от пазара в бг...твърде малък е.

Ще ти снимам какво става на терминала на пристанището...всичко /десетки хиляди тона зърно/ заминава към Азиатските пазари

преди 5 часа, Greta NX написа:

Знам, знам. Но все пак дупките и полицаите ги обозначават само в Waze. 😊

Съдът в Европа реши че вече може да се забрани тази благинка. Сега вече наш'те идиоти са с развързани ръце и като нищо Waze ще се окаже с орязана версия у нас 😢

ЕС забранява Waze да ни предупреждава за камери?
преди 1 час, lebel написа:

Дай да те питам нещо друго... не се ли чувстваш странно, като най-вероятно знаеш руски език по-добре от всички измислени русофили тука... па и там.

И аз го зная руския. Беше задължителен при соца. Всички тогава го учихме. И е поетичен, защото ние сме им дали и азбуката (която е създадена в Македонските земи - Охрид) и езика.

Белеет парус одинокий
В тумане моря голубом!..
Что ищет он в стране далекой?
Что кинул он в краю родном?..

Играют волны – ветер свищет, 
И мачта гнется и скрипит… 
Увы, – он счастия не ищет 
И не от счастия бежит! 

Под ним струя светлей лазури, 
Над ним луч солнца золотой… 
А он, мятежный, просит бури, 
Как будто в бурях есть покой. 

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Честито на Левски.

След малко ще ги видим и 1948 какво ще направят.

И аз смених бирата с ракия.

Аз пък гледам Саръбоюков какво ще направи в скока на дължина на Европейското. С гръка и швейцареца са с класи над останалите и би трябвало да си разпределят медалите, ма все пак са минали само по три скока и все още няма нищо сигурно.

Днес съм въздържател. Пазя се за утре D

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Съдът в Европа реши че вече може да се забрани тази благинка. Сега вече наш'те идиоти са с развързани ръце и като нищо Waze ще се окаже с орязана версия у нас 😢

Преди време ползвах sygic. Ама нещо май я урезилиха доста а си беше добра.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Аз пък гледам Саръбоюков какво ще направи в скока на дължина на Европейското. С гръка и швейцареца са с класи над останалите и би трябвало да си разпределят медалите, ма все пак са минали само по три скока и все още няма нищо сигурно.

Днес съм въздържател. Пазя се за утре D

Къде е това европейско? Ако е г,извън швейцария или гърция, може да му пуснат бронз

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Къде е това европейско? Ако е г,извън швейцария или гърция, може да му пуснат бронз

В Англия. Взе бронз. За единият му опит по телевизора изглеждаше че е по-силен, той и треньорът му се разправяха със съдиите но кОр тате баница. За три сантима изпусна среброто, а гръка (с български треньор) стана първи.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

преди 26 минути, vlado1985 написа:

Преди време ползвах sygic. Ама нещо май я урезилиха доста а си беше добра.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

Ма то не става дума само за Waze. Всички такива програми ще се окажат орязани.

преди 14 минути, The Lone Star написа:

Имаше и някакъв добър италианец май.

Няма значение, кой е по добър. Ако този Саръбоиков иска нещо, бързо да сменя мястото.

Да вземе пример от Никола - вземаш лиценз от друга държава и намираш пари друг начин няма.

Па ако искаш, пак се пиши българин!

ПС: В петъл, окончателно ще водя с 3:0 срещу бг

преди 47 минути, ivottoshev написа:

Waze два пъти ми се дъни здраво. Не знам какво му се случва?!? Връщам се от Велинград към София. Вече съм на средата на дефилето и реши, че трябва да правя обратен завой.

Тази събота го пускам от "Цар Симеон" до "Тодор Каблешков" с точен номер на магазин. Вместо да ми "изрисува" по "Цар Борис", искаше да ме прати до бул. "България" и да давам обратно назад.

преди 31 минути, The Lone Star написа:

Имаше и някакъв добър италианец май.

Той получи контузия вчера на квалификациите и не успя да влезе в днешният финал.

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Значи Саръбоикпв, реално е 4то.

Няо

Ми не се знае. Когато Саръбоюков стана европейски шампион в зала, победи именно този италианец с един сантиметър, ама тогава пък гръка се отказа заради болест

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ми не се знае. Когато Саръбоюков стана европейски шампион в зала, победи именно този италианец с един сантиметър, ама тогава пък гръка се отказа заради болест

Сега гледам, че нещо вятъра му е виновен н тоя.... Ами, така е, те от GB и вятъра командват.

Абе имаше един руско-италиански филм с дълго име нещо от рода на "Дали нашите приятели ще намерят своите приятели които..."
Некакви идеи как точно му беше името?

преди 17 часа, Greta NX написа:

Добро утро. Днес работя от къщи, защото в офиса няма ток.

Котката ми мяука половин час до вратата, отварям - подава си носа навън, мръдва неодобрително с опашка и се прибира. След малко пак същата история.

Screenshot 2026-08-11 113731.png

Много е студено! 🥶

Добро утро на всички! Умно коте. И аз да съм ..няма да изляза. Аз имам 🐶..когато е много горещо.. стъпва като балеринка. Вече я изкарвам само сутрин и вечер. Сигурно е голямо удоволствие ..да работиш от вкъщи. На мен ми промениха графика и ще я карам 2 седмици по 8 часа.

Кога и къде в България може да се наблюдава?

• Регион с видимост: Най-добри условия има в района на Видин и населените места в крайния Северозапад.

• Начало на частичното затъмнение: Точно в 20:27 ч.

• Време за наблюдение: Явлението ще бъде видимо за изключително кратко време — само 10 минути, докато Слънцето залезе в 20:37 ч.

• Важно условие: Тъй като в 20:27 ч. Слънцето ще бъде на височина едва 1 градус над западния хоризонт, ще ви е нужна локация с напълно чист и открит северен/западен хоризонт (без сгради, дървета или хълмове). Максималното скриване на слънчевия диск ще бъде минимално

преди 49 минути, pepel_ot_roza написа:

ще я карам 2 седмици по 8 часа.

какво работиш и имаш ли си гадже ?

преди 54 минути, pepel_ot_roza написа:

Добро утро на всички! Умно коте. И аз да съм ..няма да изляза. Аз имам 🐶..когато е много горещо.. стъпва като балеринка. Вече я изкарвам само сутрин и вечер. Сигурно е голямо удоволствие ..да работиш от вкъщи. На мен ми промениха графика и ще я карам 2 седмици по 8 часа.

Добро утро ,

По време на отпуските винаги така се получава ,едни си почиват ,а други работят и за тях.

преди 10 минути, Banesc написа:

Кога и къде в България може да се наблюдава?

• Регион с видимост: Най-добри условия има в района на Видин и населените места в крайния Северозапад.

• Начало на частичното затъмнение: Точно в 20:27 ч.

• Време за наблюдение: Явлението ще бъде видимо за изключително кратко време — само 10 минути, докато Слънцето залезе в 20:37 ч.

• Важно условие: Тъй като в 20:27 ч. Слънцето ще бъде на височина едва 1 градус над западния хоризонт, ще ви е нужна локация с напълно чист и открит северен/западен хоризонт (без сгради, дървета или хълмове). Максималното скриване на слънчевия диск ще бъде минимално

какво работиш и имаш ли си гадже ?

Имам :)

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Добро утро ,

По време на отпуските винаги така се получава ,едни си почиват ,а други работят и за тях.

Колежката отиде на санаториум да се лекува и с една по-малко е трудно

Добро утро! Мислех да се пошегувам, както обикновено, с нещо свързано с тази дата... примерно Шрьодингер и мачката му...или нещо друго от уикито...

но видях това "Ден в памет на загиналите в атомната подводница 'Курск'" и ми се отщя... Бахти смъртта...

Да почиват в мир! А на руски... дали вода, дали земя... каквото и да е ...Пусть будет им пухом!

...
После о случившемся долго будут врать
Расскажет ли комиссия, как трудно умирать?
Кто из нас ровесники, кто герой, кто чмо
Капитан Колесников пишет нам письмо
...

преди 15 минути, pepel_ot_roza написа:

Имам :)

Колежката отиде на санаториум да се лекува и с една по-малко е трудно

Помислих си ,че Сергеев ще пропусне да пита имаш ли си гадже и ето го че пита D

преди 8 минути, Banesc написа:

защо

Защото е много хубаво да си имаш. А ти, имаш ли?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Помислих си ,че Сергеев ще пропусне да пита имаш ли си гадже и ето го че пита D

:) Да пита, няма лошо. Само да не е много любопитен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.