Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, pepel_ot_roza написа:

Защото е много хубаво да си имаш.

Хубаво е разбира се. Те, старите хора, са го казали:

445563771_10159969694223568_7242166044593317314_n.jpg

Добро ви утро, мили хора bye1

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, ivottoshev написа:

Хубаво е разбира се. Те, старите хора са го казали:

445563771_10159969694223568_7242166044593317314_n.jpg

Добро ви утро, мили хора bye1

Добро утро. На кой както му е сладко. Аз без кафе не мога. Зависима съм

преди 4 минути, pepel_ot_roza написа:

За съжаление гадже няма как да те опази от кафето. Ако ми пилят на главата, ще намеря повод да изляза и ще пийна кафе без да ме хванат. С алкохола обаче веднага ще ме усетят.

Добре че мойта е разбрана, пък и аз вече оставих зад гърба си големите алкохолни изцепки, щото ракията се оказа по-силна от мен whiteflag

преди 3 минути, ivottoshev написа:

За съжаление гадже няма как да те опази от кафето. Ако ми пилят на главата, ще намеря повод да изляза и ще пийна кафе без да ме хванат. С алкохола обаче веднага ще ме усетят.

Добре че мойта е разбрана, пък и аз вече оставих зад гърба си големите алкохолни изцепки, щото ракията се оказа по-силна от мен whiteflag

Винаги ще те хванат имат 6 чувство ,навремето когато приятели решат да правят алокохолен турнир сбирка на дружината се налагаше да си измислям нощна смяна или командировка за да се измъкна за ден два ,лошото е че само аз си мислих че ми вярва жената.

джуджди пак го отхвърлиха 🤣

преди 1 минута, buldak написа:

джуджди пак го отхвърлиха 🤣

Преди време беше писал ,че иска ако има гадже да му купува всеки ден бира ,друго изискване не се сещам може и да е имал D

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Винаги ще те хванат имат 6 чувство ,навремето когато приятели решат да правят алокохолен турнир сбирка на дружината се налагаше да си измислям нощна смяна или командировка за да се измъкна за ден два ,лошото е че само аз си мислих че ми вярва жената.

Може в четата да е имало предател D

преди 2 часа, pepel_ot_roza написа:

Добро утро на всички! Умно коте. И аз да съм ..няма да изляза. Аз имам 🐶..когато е много горещо.. стъпва като балеринка. Вече я изкарвам само сутрин и вечер. Сигурно е голямо удоволствие ..да работиш от вкъщи. На мен ми промениха графика и ще я карам 2 седмици по 8 часа.

Хубаво е, най-вече защото успявам да си свърша и някаква домакинска работа.

И ние имаме куче, голяма принцеса: https://www.instagram.com/p/DEsSmrJtOgR/?img_index=1 Вчера излязох да я разходя, забравих да си сложа шапка и ми измръзнаха ушите. Днес пак е толкова студено, като вчера.

Виж какви статии ми излизат: Училищата в Хаутенг остават отворени, въпреки големия студ. Новина?! А ние в България сме ходили на училище при минусови температури и сняг до кръста.

преди 4 минути, цър-вул написа:

Той не е любопитен, той е любознателен...😎

Е то синоним на любопитен :))))

преди 1 минута, Greta NX написа:

И ние имаме куче, голяма принцеса: https://www.instagram.com/p/DEsSmrJtOgR/?img_index=1 Вчера излязох да я разходя, забравих да си сложа шапка и ми измръзнаха ушите. Днес пак е толкова студено, като вчера.

Виж какви статии ми излизат: Училищата в Хаутенг остават отворени, въпреки големия студ. Новина?! А ние в България сме ходили на училище при минусови температури и сняг до кръста.

преди 2 минути, Greta NX написа:

Нямам Инстаграм и не ти видях кученцето. Аз имам спомен за сняг до коленете. Аз се опитах да кача моето, но нещо не успявам. Пий един чай и ще се стоплиш.

преди 8 минути, pepel_ot_roza написа:

Е то синоним на любопитен :))))

Нямам Инстаграм и не ти видях кученцето. Аз имам спомен за сняг до коленете. Аз се опитах да кача моето, но нещо не успявам. Пий един чай и ще се стоплиш. Видях го. Много е сладко.

Редактирано от pepel_ot_roza (преглед на промените)

тия мотороли не били лоши бе котета 😋

преди 3 минути, buldak написа:

тия мотороли не били лоши бе котета 😋

Не са ,но софтуера им е малко нестабилен ,имат недобра оптимизация и понякога се забелязва лаг, ъпдейтите им също ги бавят доста и процеса по обновяване тече доста бавно. Имам в момента edge 60 като цяло съм доволен от него като преди да го взема знаех какво да очаквам ,беше ми нужен втори телефон и беше на добра цена.

Тия нещо се подиграват в 12 часа полунощ ще започне на Гугъл презентацията. Не можаха ли в по-удобен час.

Винаги съм се чудила какво чак толкова красиво има и в тази Салма Хайек. Нещо подобно на чернокосата Шакира, явно някои си падат по естествено чернокоси, ниски жени.

И аз съм като Рикито- но компренде.

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

@AAUUXX

Така ли се забавляват рокаджиите. Това е в разгара на купона.

Това са нормални ситуации, но пък да избяга цигулката колко ли силно я е стискала D

преди 34 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Винаги съм се чудила какво чак толкова красиво има и в тази Салма Хайек. Нещо подобно на чернокосата Шакира, явно някои си падат по естествено чернокоси, ниски жени.

Хубава е като за мексиканка ,цвета не е проблем ,пребоядисваш и всичко е Ок.

преди 2 часа, pepel_ot_roza написа:

Добро утро,

кафе с бисквити? 🤔

преди 39 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Що? Не е зле жената.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Това са нормални ситуации, но пък да избяга цигулката колко ли силно я е стискала D

Хубава е като за мексиканка ,цвета не е проблем ,пребоядисваш и всичко е Ок.

На пазар с жена.

на 11.08.2026 г. в 12:59, АСПЕКТ написа:

Готино и полезна.😀

Screenshot-20260811-115657.png

Доста подробна информация за софтуера и хардуера дава.

И разбрах ,че рам паметта е потебена на 63% следващия ще е с 12гб очевидно.

Screenshot_20260812-154225_Inware.png

преди 49 минути, AAUUXX написа:

Доста подробна информация за софтуера и хардуера дава.

И разбрах ,че рам паметта е потебена на 63% следващия ще е с 12гб очевидно.

Screenshot_20260812-154225_Inware.png

По принцип това е нормално. От 16 ГБ при мене 15 ГБ е заета.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Много софтуер си сложил.

Не точно.... По принцип такава е "природата" на Андроид. Идеята е често използваните приложения да стоят в RAM-а, за по бързо зареждане на приложенията. Така наречения "dalvik-cache"

току-що, NewRedDragon написа:

Не точно.... По принцип такава е "природата" на Андроид. Идеята е често използваните приложения да стоят в RAM-а, за по бързо зареждане на приложенията. Така наречения "dalvik-cache"

Да така е ,но при мен от 8ГБ остават около 3ГБ свободни за ползване ,при Аспект с 16ГБ оставт 15ГБ софтуера е заел почти всичката рам и когато има нужда ще затваря приложения за да освободи това пък допринася за по бързо падане на батерията.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

кафе с бисквити? 🤔

Що? Не е зле жената.

На пазар с жена.

С най- голямо удоволствие , но не всеки път. По- скоро кафе с мляко. Убивам горчивия вкус.

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Да така е ,но при мен от 8ГБ остават около 3ГБ свободни за ползване ,при Аспект с 16ГБ оставт 15ГБ софтуера е заел почти всичката рам и когато има нужда ще затваря приложения за да освободи това пък допринася за по бързо падане на батерията.

Да и това го има..... Аз съм със А50 (128GB 6GB RAM) и паметта приключва само от двете приложения на Tesla-та и Citroen-чето )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.