Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 12 минути, Banesc написа:

както ми се беше издигнала в очите и изведнъж падна....

кой те отхъв

преди 14 минути, Banesc написа:

кой те отхъврли

кажи да го биеме

Нямам стремеж да се издигам в нечии представи. :)

преди 16 минути, Banesc написа:

кой те отхъврли

кажи да го биеме

намали пиенето, джуджи

преди 34 минути, Banesc написа:

кой те отхъврли

кажи да го биеме

Една среща как протича.

Аз така си я представям, че протича една твоя среща.😁

преди 13 часа, AAUUXX написа:

Не са ,но софтуера им е малко нестабилен ,имат недобра оптимизация и понякога се забелязва лаг, ъпдейтите им също ги бавят доста и процеса по обновяване тече доста бавно. Имам в момента edge 60 като цяло съм доволен от него като преди да го взема знаех какво да очаквам ,беше ми нужен втори телефон и беше на добра цена.

Да и аз съм на това мнение и понеже не са лоши мисля като се скапе моя да взема друг.

Мислех си за redmi като например note серията, но ъъъъ бързо ме отказаха и се заглеждам, по другите модели. Зяпам също да не е със чист андроид щото сега както съм с тая моторола честно казано на моменти ме дразни чистия андроид който са и шибнали макар че бачка добре и не съм имал проблеми.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Една среща как протича.

Аз така си я представям, че протича една твоя среща.😁

в сащ е скъпо всичко мизерува тук ако нямаш кретити и не си нaркоман може да си милионер.

така протичат срещите

https://www.facebook.com/reel/1048009364620139

оня ден смесих точно 4 вида алкохол

и легнах в 8:30 D

днес по-малко

преди 8 часа, vlado1985 написа:

Да и аз съм на това мнение и понеже не са лоши мисля като се скапе моя да взема друг.

Мислех си за redmi като например note серията, но ъъъъ бързо ме отказаха и се заглеждам, по другите модели. Зяпам също да не е със чист андроид щото сега както съм с тая моторола честно казано на моменти ме дразни чистия андроид който са и шибнали макар че бачка добре и не съм имал проблеми.

Имам Honor 400 lite ,вече има излизла 600 lite и другите разноеидност на серията ,софтуера им е по добре отганизиран ,по интуитивен и доста цветен и шарен с много елененти на стъкло ,с две думи са копирали каквото са могли от айфоня ,а другите неща са от китайците ,като се е получило доста добре ,може еа разгледаш Magic os 10 това е платформата която ползват. Също Realme UI и Oppo са също с много добре организиран интерфейс и стабилно работеща ОС. Redmi стават ,но рекламите им из приложенията ме дразнят безкрайно ,макар че и други производители запичват да слагат реклами за сега само в приложението за времето ,има ги на моторилата и в honor приложението за прогноза на времето. Ако има друго питай )

днес са протеста и заседанието в Пловдив

стискайте палци, котета

преди 1 час, buldak написа:

днес са протеста и заседанието в Пловдив

стискайте палци, котета

Не знаех, че Пловдив е сатански град. Много поклонници на Сатаната имало там. Убиват котки, посещават гробища да си правят своите сеанси, стрелят по хора с ловна пушка, ...

току-що, АСПЕКТ написа:

Не знаех, че Пловдив е сатански град. Много поклонници на Сатаната имало там.

поклонници на баба ми

музиката не е виновна, видя ли майките на тия деца?

преди 23 минути, buldak написа:

поклонници на баба ми

музиката не е виновна, видя ли майките на тия деца?

Пловдив няма да стъпя.

Бургас е градът. Следващата година всички в Бургас.

Ще има як купон.

https://life.dir.bg/shou/izbraha-go-burgas-shte-e-domakin-na-evroziviya-2027

"Имам удоволствието да ви съобщя, че Бургас е избран за град-домакин на "Евровизия" 2027 г. Конкурсът ще се състои през май, но от утре имаме много работа съвместно заедно. Имаме датите, които имаме удоволствие да ви съобщя. Двата полуфинала на "Евровизия" ще се състоят съответно на 11 май и на 13 май, като дни от седмицата това са вторник и четвъртък. Традиционно финалът на "Евровизия" е събота. Финалът ще се състои на 15 май, събота, в град Бургас.

преди 13 часа, * Mimski * написа:

❤️

Много хубаво си си направила аватара с ИИ. 😎

Добро утро.

Лаптопът ми отдавна не е влизал в режим на хибернация, но на мен ми иде аз да хибернирам, докато свърши зимата. 🥶❄️

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Пловдив няма да стъпя.

Бургас е градът. Следващата година всички в Бургас.

Ще има як купон.

https://life.dir.bg/shou/izbraha-go-burgas-shte-e-domakin-na-evroziviya-2027

"Имам удоволствието да ви съобщя, че Бургас е избран за град-домакин на "Евровизия" 2027 г. Конкурсът ще се състои през май, но от утре имаме много работа съвместно заедно. Имаме датите, които имаме удоволствие да ви съобщя. Двата полуфинала на "Евровизия" ще се състоят съответно на 11 май и на 13 май, като дни от седмицата това са вторник и четвъртък. Традиционно финалът на "Евровизия" е събота. Финалът ще се състои на 15 май, събота, в град Бургас.

Астероид да падне в Бургас е по-малко бедствие от ессрвизия.

Много красив град е Бургас. Не мога да повярвам, че има такъв град в България. Браво на кмета.

❤️

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Астероид да падне в Бургас е по-малко бедствие от ессрвизия.

Че какво и е на евровизията ? Аз не ги гледам. Казаха ,че вече ако държава е във военен конфликт няма да участва ,само не става ясно дали пряко или косвено участие се има предвид.

преди 2 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Третият от Молец

images?q=tbn:ANd9GcR_TNhhGLKQZ84Lp1-_N_J

Хубав мустак има този Джамун.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.