Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Да си призная, като чух, че Бургас бил избран за веровизията (ахаха, ше си го оставя така), помислих, че е тъпа шега. Убеден съм, че ще бъда зле разбран, но все пак ще опитам.

Живея в София повече от половин век, но се определям като плевенчанин, щото съм роден там. Не мисля, че лудницата около ев-то би ми допаднала, в който и град да живея. Не ми пука и за самото ев (за краткост). Даже ше ми е интересно дали и него ше успеем да прeeбем. Личното ми мнение е, че това няма да е проблем за нас. Особено за това управляващо тяло (+комитет или каквото там се е изпуснало с това решение)... не пиша глава, щото такава няма. Вече писах, че харесвам Бургас (Варна - също)... всъщност Пловдив ми харесва повече и от двата... само да имаше море. Между другото, на баща ми, светла му памет, някога са му предложили (като специалист) да избира между Варна и София. Нямам нищо против София (е, кметът ми се чини същия дpишльo, като малкото мразче*, което е естествено, при положение, че са от едно котило), харесвам си я и нея... и уважавам изборa на баща ми, но не съм убеден, че на негово място бих избрал това... Мдаа... отплеснах се в ретроспекции, характерни за възрастта.

Та... проблемът не е в това, че в Бургас е кофти... Проблемът е в това, че... как да се изразя по-деликатно... а, да, аз и Петрич харесвам (моля местните да не ми се смеят), ама... не знам дали ш'се справят...

И между другото паметникът "Загинали за Родината" в Петрич, съвпада с моите разбирания за войнишки паметник. На обратния полюс е онова в София, дето го демонтираха... Демонтаж, залегнал в генезиса на злото по нашите земи... според ... един мислител. Който изглежда не харесва повече от мен кмета на София, което пък си е постижение.

* - малкото мразче е... е един наглец и мазник, който се представя за политолог.

Ахахах, са видях, че кметът на Бургас бил казал, че освен летищата на София и Варна, можело да се ползва и летище Истанбул. Няма лошо, няма лошо... сигурен съм, че и Атина, Букурещ, Загреб, Любляна, Сараево,Тирана, Подгорица (тва има ли летище, извинявам се за невежеството си)... а защо не и Скопие... ако се откажем да ни поменат в конституцията си... няма да ни откажат.

Еми... тва е за евровизията... и още нещо. Ако не ви се чете - скрола и нататък.

Добро предпладне!

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

котето, когато му кажеш, че Украйна няма да спечели войната

770728857_28031852136449090_395490835334

преди 1 час, buldak написа:

котето, когато му кажеш, че Украйна няма да спечели войната

770728857_28031852136449090_395490835334

Спокойно коте, Украйна ще спечели войната! ;)

току-що, Муца Дебелогъзова написа:

Написах рики мартин beach photos Тоз татусче има и на кръстчето.

58236889-0-image-a-14_1653419507319.jpg

УЖАС!

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Написах рики мартин beach photos Тоз татусче има и на кръстчето.

58236889-0-image-a-14_1653419507319.jpg

Харесваш го тоз Рики ,пиши му един мейл. Май няма жена нито мъж сега, но има много деца.

След Путин трябваше да сложа нещо краси

току-що, AAUUXX написа:

Харесваш го тоз Рики ,пиши му един мейл. Май няма жена нито мъж сега, но има много деца.

Той е гей , не е би.

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Рикиту неможе да язди мечка topsecret

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Той е гей , не е би.

Как са родили децата eek

преди 6 минути, Муца Дебелогъзова написа:

В Пуерто Рико нема мечки.

Имат гущери ,но не е същото.

Е той като е гей за какво ти е ?

преди 16 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Той е гей , не е би.

преди 18 минути, AAUUXX написа:

По-добре прелъстена и изоставена - отколкото започната и недовършена...

преди 22 минути, nickolaycho написа:

По-добре прелъстена и изоставена - отколкото започната и недовършена...

Ти от опит ли ги знаеш тези неща?

преди 6 часа, AAUUXX написа:

Ако избора ти е между oppo и realme по добре е oppo ,realme е по евтиния клас на BBK, освен това софтуера на oppo изглежда по добре и по завършен с повече глезотии ,макар да използват и двата почти еднакъв обтерфейс по визия. Иначе по отношение на хардуера ,за всекидневни нужди модел около 300€ ще е Ок.

Да и аз като гледам ми се струва че oppo-то е като че ли по добро но ще видим.

Колко му е да скоча, и на някое redmi макар че са наблъскани с реклами което за мен не е проблем, също така зяпам и някои модели на sony ама чок пара бре. Преди време имах едно сони и още беше жив ротвайлера ми първия ми пес уж много кротко куче и един ден както си обикалях в къщи телефона в джоба на анцуга ми и взе че изпадна. И онова шантаво куче взе че захапа телефона уж да си играе и от телефона нищо неостана целия нахапан дори и платката му беше заминала и от тогава казах повече без сони ама е сетих се и за тях.

преди 4 часа, Belefor написа:

Ако питаш някой хора тук в форума - телефон за 80 евро и 1800 евро правят едни и същи неща, така че каквото и да си купиш върши една и съща работа! )

Ами аз като гледах някои телефони от 80€ си представям какво правят със малкото рамец от 4гб и скопените процесори но всеки си преценява сам какво да си вземе де.

Ето аз съм с Motorola G54 12GB 256GB. Е да вече е стар модела, аз съм с него от 2 години и половина, абе за сега съм доволен ама ме дразни чистия андроид и колкото и да ме дразни батерията се представя отлично държи си спокойно 3 дни понякога и на 4 ги докарва.

И при това откакто съм взел телефона още не съм му пускал wifi-то и го държа постоянно на включени мобилни данни и ги спирам само когато го пусна да се зарежда наджасъл съм го с всичко което ми е нужно. Нямам недостиг на памет и забиване до сега или лаг не съм видял ама е както казах дразни ме чистия андроид който са му шибнали и гледам все още държи цена.

https://www.emag.bg/smartfon-motorola-moto-g54-power-edition-256gb-12gb-ram-5g-pearl-blue-pb0w0004ro/pd/DQLT93YBM/

https://smartphone.bg:2096/archive/smartphones-motorola-Moto_G54_Power_Edition

преди 36 минути, Greta NX написа:

Ти ще го вкараш в правия път. 😄

преди 36 минути, Greta NX написа:

Ти ще го вкараш в правия път. 😄

Ааааа баш баш точно аз него ще го вкарам.

преди 5 часа, Greta NX написа:

И двете ти стоят хубаво, но носят съвсем противоположни послания.

Първата излъчва бунтарство, решителност и приключенски дух, а втората - сдържаност, класа и елегантност.

Ако се колебаеш между тези двете, може би опитай нещо по средата.

Например асиметричен боб - изискана и дръзка едновременно.

bob_cut.jpg

Дългата страна може да се носи изправена или на вълнички, в зависимост от настроението.

Да ти кажа откровено - Желая прическа с минимална поддръжка , лесно , удобно и бързо . Някоя , която не изисква гребени , четки , маши , преси и много козметика . Искам да ставам , да се разрошвам , да се измия , да сложа молив на устните си и да сядам да си пия кафето ... Не обичам да стоя пред огледалото ! Грим само на официални поводи слагам . И то ползвам професионалист да ме гримира. Аз още не съм се научила очна линия да си сложа сама D Не ми харесва да се занимавам с такива неща. През повечето време съм с вързана коса , понеже не ми се занимава с косата . С пусната коса съм само когато е хладно и не ми пречи . Така , че търся прическа , която да не ме затруднява сутрин .. )

преди 1 час, AAUUXX написа:

2 козички се качиха в автобуса.

Къде отиват? 🤔

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

2 козички се качиха в автобуса.

Къде отиват? 🤔

Ще станат на саздърма щот са без билет ,горките lock

преди 14 минути, * Mimski * написа:

Да ти кажа откровено - Желая прическа с минимална поддръжка , лесно , удобно и бързо . Някоя , която не изисква гребени , четки , маши , преси и много козметика . Искам да ставам , да се разрошвам , да се измия , да сложа молив на устните си и да сядам да си пия кафето ... Не обичам да стоя пред огледалото ! Грим само на официални поводи слагам . И то ползвам професионалист да ме гримира. Аз още не съм се научила очна линия да си сложа сама D Не ми харесва да се занимавам с такива неща. През повечето време съм с вързана коса , понеже не ми се занимава с косата . С пусната коса съм само когато е хладно и не ми пречи . Така , че търся прическа , която да не ме затруднява сутрин .. )

В такъв случай по-добре средна дължина или дълга коса. Имаш опции - висока опашка, ниска опашка, шнола, кок и т.н.

Късата прическа иска внимание - трябва да я оформяш сутрин, иначе всеки косъм е със собствено мнение.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Тук пък в Берлин пък има агресивни глигани.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.