Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Какво ново правят ъпдейтите на Уиндоус, че ги пускат през ден.

А ново нищо ,само пълнят хард диска за да те накарат да купиш по голям ,капитализъма трябва да работи.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, AAUUXX написа:

А ново нищо ,само пълнят хард диска за да те накарат да купиш по голям ,капитализъма трябва да работи.

Сега се сетих за Уиндоус, оправиха ли да се влиза с помощта sethc.exe? Отдавна не съм ползвал Уиндоус и с sethc.exe се влизаше лесно. 😀

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Още ли се влиза през Уиндоус с помощта на sethc.exe

Да.

Сега се сетих за Уиндоус, оправиха ли да се влиза с помощта sethc.exe? Отдавна не съм ползвал Уиндоус и с sethc.exe се влизаше лесно. 😀

И аз не съм ,но мисля че да.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Какво ново правят ъпдейтите на Уиндоус, че ги пускат през ден.

Ама вие говорите за апарат, а не за обновяване на програми.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Как може да обновиш хардуера ?

Аз съм си надвил на масрафа отдавна, но да сменям телефон на 6 месеца е безумие. Според мен.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

От сантиментална стойност и за спомени съм си запазил първия телефон. 😀 Да ми напомня. Самсунг Д500.

s-l640.jpg

И аз си пазая няколко антики - от зората на смартфоните:

Sony Ericsson p910i - Symbian UIQ, (HTC) QTek S110 /Windows Mobile 2003 SE и едно Blackberry, ама то е без тракбол-а :)

току-що, NewRedDragon написа:

Sony Ericsson p910i - Symbian UIQ, (HTC) QTek S110 /Windows Mobile 2003 SE и едно Blackberry, ама то е без тракбол-а :)

Много исках Blackberry, но ми казаха в Берлин, тука не е САЩ. Върви и си го купи от там.😒 И когато почнеш да говориш на английски, служителката ти казва, тука не е Англия, не съм длъжна да ти говоря на английски. Гоу бек home.

току-що, parmobil написа:

Аз съм си надвил на масрафа отдавна, но да сменям телефон на 6 месеца е безумие. Според мен.

Разбирам те ,но както вече писах последните години се използват Amoled и oled -poled дисплей с цел пластичността при сгъваеми и edge модели и намаляване физическото тегло на телефона ,както и размера поради факта че нямат подсветка. До тук всичко е Ок ,но тези панели трептят при ниска яркост ,вече има такива с висока чесотота на ШИМ ,но всичко което е под 2100Hz за мен е лошо ,очите ме заболяват ,губя фокус и острота и като цяло ми дискомфорт. В момента ползвам модел с 3840Hz ШИМ и имам такъв който използва хибридна система с 720Hz ШИМ и DC dimming и с двата се чувствам добре ,но ако излезе модел при които този хардуер е по добър ще ги заменя.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Исках като на президента Обама Блекбери, но не успях да намеря никъде в Берлин.

images?q=tbn:ANd9GcTmsf2IfGDvPfbzQrs54jz

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Исках като на президента Обама Блекбери, но не успях да намеря никъде в Берлин.

Обама се оплакваше, че службите му натресли blackberry-то. Той искал ябълка като на щерките, но му казали да си гледа работата.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Харесвах ги blackberry, но не съм имал ,но пък имах nokia e6. Имаше хем тъч дисплей ,хем qwerty

преди 3 минути, parmobil написа:

Обама се оплакваше, че службите му натресли blackberry-то. Той искал ябълка като на щерките, но му казали да си гледа работата.

А твърдят, че ябълката е много сигурна. Е то неговия телефон, няма опция за снимки, няма опция за свирене...

преди 4 минути, parmobil написа:

Те от САЩ бяха подслушвали Меркел

https://btvnovinite.bg/svetut/shpionski-igri-zashto-i-kak-sasht-sa-podslushvali-angela-merkel.html

току-що, АСПЕКТ написа:

А твърдят, че ябълката е много сигурна. Е то неговия телефон, няма опция за снимки, няма опция за свирене...

Трябвало е да му дадат една нокия 3310 или 3210 по сигурно от това незнам . Е може би 1100 но пък класиката е класика.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Трябвало е да му дадат една нокия 3310 или 3210 по сигурно от това незнам . Е може би 1100 но пък класиката е класика.

Когато спрял тока в Германия, ни посъветваха да си направим това. Една саксия и чинийката. Свещички.

Щяло да топли и да си имаш светлина. А и можеш да си сготвиш нещо върху саксийката. 🤔🤔🤔

Screenshot_20260814-175912.png

Когато спрял тока в Германия, ни посъветваха да си направим това. Една саксия и чинийката. Свещички.

Щяло да топли и да си имаш светлина. А и можеш да си сготвиш нещо върху саксийката. 🤔🤔🤔

Screenshot_20260814-175912.png

Изглежда хубаво ,но какво можеш да си сготвиш ? Дори кифетата няма да може да сгрееш.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Изглежда хубаво ,но какво можеш да си сготвиш ? Дори кифетата няма да може да сгрееш.

Нямам идея. Немците знаят.

Те плюс това ядат само студени храни. 40 градуса, ако стане, ще е пак добре.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Аз бих му сложил фасунга. И като нощна лампа. 🤔 🤔🤔

преди 1 час, AAUUXX написа:

Незнам кога се е случило това, не съм срещал такъв пост. Хубаво ,да го обижда но след това да не се учудва че са го баннали.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Няма такъв пост и не си спомням. Ако е имало, щях да бъда наказан.

преди 1 час, AAUUXX написа:

И аз не съм прочел такъв пост ,но не чета всичко, особенно когато някой се карат тук.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ти съвсем изплиска легена, бе момче. Намали тази агресия.

...

Ахахах, завършилият със среден успех школата към театър "Лицедеи" Санкт Петербург (направление трагифарс) свети терез от калдейта и страхливото му берлинско протеже... в целия им нечистоплътен блясък.

не знаели, не чули, не видяли... а единият и вечно неразбрал ... и изобщо не заслужават такова несправедливо отношение...

И к'во? Като останете сами и се погледнете във вътрешното огледало, ви иде да пуснете водата? Два пъти? А може и да ви надценявам. Всъщност сигурно е.

Казват, че не можеш да излъжеш себе си. Това не е напълно вярно. Можеш да излъжеш, но само съзнанието си. Можеш да го убедиш, че си ебати пича. И то да остане приятно или неприятно изненадано (в зависимост от умението му да различава сарказма) от коментара (за "пича") на подсъзнанието - "Абсолютно! Същински римски бог!... Фекалий!"

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Redmi note 15 pro 5G става ,само незнам до къде развиха тази хипер ОС ,че верия 3 при мен правеше проблеми. Но нямам вече редми и нямам преки наблюдения.

Да note 15 pro става заради малко по добрия процесор който са му шибнали mediatek dimensity 7400 ultra. А докато на само note 15 процесора му е доста скопен и според мен не си струва qaulcomm sm6475-ab.

преди 1 час, parmobil написа:

А иначе, ти, като виден капиталист, си роб на вещите и изобщо - на материалното.

преди 23 минути, lebel написа:

Ахахах, завършилият със среден успех школата към театър "Лицедеи" Санкт Петербург (направление трагифарс) свети терез от калдейта и страхливото му берлинско протеже... в целия им нечистоплътен блясък.

не знаели, не чули, не видяли... а единият и вечно неразбрал ... и изобщо не заслужават такова несправедливо отношение...

И к'во? Като останете сами и се погледнете във вътрешното огледало, ви иде да пуснете водата? Два пъти? А може и да ви надценявам. Всъщност сигурно е.

Казват, че не можеш да излъжеш себе си. Това не е напълно вярно. Можеш да излъжеш, но само съзнанието си. Можеш да го убедиш, че си ебати пича. И то да остане приятно или неприятно изненадано (в зависимост от умението му да различава сарказма) от коментара (за "пича") на подсъзнанието - "Абсолютно! Същински римски бог!... Фекалий!"

Защо да съм страхливо протеже? От какво да се страхувам?

преди 8 минути, lebel написа:

А иначе, ти, като виден капиталист, си роб на вещите и изобщо - на материалното.

Демократизъм и свободна воля, на кой както му е удобно. Някой иска да си остане с 20 годишния си телефон, друг пък има възможност, желания и така е преценил през година да си сменя телефона.

Гледайте на нещата с малко повече позитивизъм. Няма нужда от отрицателни емоции дори и във виртуала. По-ценно от човешкото здраве на този свят НЯМА!!! Ето например една хубава новина от днешния ден.

Sportal.bg
No image preview

Първият тест на Никола Цолов във Формула 1 е предвиден за...

Никола Цолов ще направи своя първи тест с болид от Формула 1 на пистата „Имола“ в Италия в края на месеца, съобщава италианският журналист Якопо Рава.

https://sportal.bg/news-2026081407310221448

преди 5 минути, летучая мьiшь написа:

Гледайте на нещата с малко повече позитивизъм.

Какъв позитивизъм, като са се разделили с Крисия?

преди 7 минути, Miusuka написа:

Какъв позитивизъм, като са се разделили с Крисия?

Имам предвид на нещата като цяло . Имаше едно изтъркано клише , което е много вярно : "Никога не знаеш какво губиш , когато печелиш и какво печелиш , когато губиш!"

преди 13 минути, летучая мьiшь написа:

Имам предвид на нещата като цяло . Имаше едно изтъркано клише , което е много вярно : "Никога не знаеш какво губиш , когато печелиш и какво печелиш , когато губиш!"

Аз знам. Евентуалната (евентуална, щото аз 'се последен разбирам) му раздяла с Крисия си е чиста печалба.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.