Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Свободна точка
No image preview

"Мета" е осъдена да плати 942 млн. долара за вреди върху...

"Мета" е собственик на платформите Фейсбук, Инстаграм, Тредс и Уотсап и се оценява на над 1.5 трилиона долара.
  • Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, lebel написа:

Ти си знаеш най-добре и не искам да ти се меся, но... все пак... нали знаеш, че всичко, което пишеш, рано или късно ще бъде използвано срещу теб.

едит: иначе, оздравявай и... и так далее.

Де да бе алкохолът който ме е обърнал. Кофтито е, че силните лекарства които погълнах на доверие. Уж не ме бе страх от смъртта. Поддадох се на младите, на които прехвърлих властта на парите ми. Сега нямам право! Това е моя грешка, а не тяхна! Послушник съм на парите! Той е моята зависимост в момента.

преди 30 минути, (:IдioiдI:) написа:

Затова не ставаш за ОТК-а! Вземаш наготово някакво качество! ) Трудно е подборът на хора за някаква дейност или деяние!

Дните на концлагерите мина, доколкото знам.

преди 29 минути, цър-вул написа:
Свободна точка
No image preview

"Мета" е осъдена да плати 942 млн. долара за вреди върху...

"Мета" е собственик на платформите Фейсбук, Инстаграм, Тредс и Уотсап и се оценява на над 1.5 трилиона долара.

ЦРУ ще плати. In-Q-Tel...

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Дните на концлагерите мина, доколкото знам.

Но дните на знаещите не! Защо днес жертвите са други!?

Заменил си знанията си с чуто или проученото от интернет.

До момента споделящ само негативизми в този форум. Това е друг мрак!

Търсиш концлагер, защото някои са писали за него. А аз не търся негативно мислещи!

Да, дните на концлагерите са минали, но ти ги споменаваш или споделящ, а това е негативно, т.е наклоняваш мислите ми към тях!

преди 4 часа, (:IдioiдI:) написа:

Но дните на знаещите не! Защо днес жертвите са други!?

Заменил си знанията си с чуто или проученото от интернет.

До момента споделящ само негативизми в този форум. Това е друг мрак!

Търсиш концлагер, защото някои са писали за него. А аз не търся негативно мислещи!

Да, дните на концлагерите са минали, но ти ги споменаваш или споделящ, а това е негативно, т.е наклоняваш мислите ми към тях!

Промени си подписа, за да мога да поспоря малко с теб.

преди 9 минути, Miusuka написа:

Промени си подписа, за да мога да поспоря малко с теб.

Спора с мен е безсмислен. Нямам какво смислено да ти споделя! Тук съм потребител на информация. Дори да е противоречива, то пак е информация.

преди 26 минути, (:IдioiдI:) написа:

Спора с мен е безсмислен. Нямам какво смислено да ти споделя! Тук съм потребител на информация. Дори да е противоречива, то пак е информация.

Защо тогава пишеш постове и отваряш теми с постове по които очакваш да се спори?

Или ти пускаш мухата, а ние да спорим, а ти да гледаш отсрани?

току-що, Miusuka написа:

Защо тогава пишеш постове и отваряш теми с постове по които очакваш да се спори?

Или ти пускаш мухата, а ние да спорим, а ти да гледаш отсрани?

Някъде да е забранено да споделям? Друг е въпроса, че го правя само тук. Така мисля за свободата на словото, а форума ми е достатъчен и аз свободно да постна своите мисли. Дай, за да получиш информация. Нищо повече. А, дали поствам истинска информация, то разчитам, че другия е интелигент и знае как да я пресее.

преди 14 минути, (:IдioiдI:) написа:

Някъде да е забранено да споделям? Друг е въпроса, че го правя само тук. Така мисля за свободата на словото, а форума ми е достатъчен и аз свободно да постна своите мисли. Дай, за да получиш информация. Нищо повече. А, дали поствам истинска информация, то разчитам, че другия е интелигент и знае как да я пресее.

Интересно каква информация очакваш да ти се даде на тема:"Любовта е взаимна обич м/у различни полове"? Дай пример за информация по такава тема?

преди 1 минута, Miusuka написа:

Интересно каква информация очакваш да ти се даде на тема:"Любовта е взаимна обич м/у различни полове"? Дай пример за информация по такава тема?

Диода се бъзика с тази тема ,няма да минава под дъгата.

преди 4 минути, Miusuka написа:

Интересно каква информация очакваш да ти се даде

Всякаква. Всяка информация е важна за мен, за да дефинирам разликата между обич към нещо и любов към някой.

Просто съм споделил мои първични мисли за какво разбирам за Любовта. Не говорим за секс, а за любов, макар да е платонично.

п.п. Писнало ми е да се говори негативно в този форум!

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Диода се бъзика с тази тема ,няма да минава под дъгата.

Има си потенциал темата.

преди 54 минути, vlado1985 написа:

Баси сърби ме гърбът а не смея да се почеша. Майка ми сложи някакво листо дафинов лист нещо си и ми лепна лепенка щото пада листото и сега сърбеж.shock11

За какво е този дафинов лист? Аз го слагам във винения кебап, вкъщи много обичат.

Чувала съм, че някои си го слагат под възглавницата като амулет за привличане на пари, но за пръв път чувам някой да си го лепи по тялото.

Редактирано от Greta NX (преглед на промените)

преди 5 минути, Greta NX написа:

Има си потенциал темата.

За какво е този дафинов лист? Аз го слагам във винения кебап, вкъщи много обичат.

Чувала съм, че някои си го слагат под възглавницата като амулет за привличане на пари, но за пръв път чувам някой да си го лепи по тялото.

За гръб помага вашето растение от Южна Африка

Дяволски нокът.

https://medpedia.framar.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/%D0%B4%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1%8A%D1%82

преди 4 минути, Greta NX написа:

Аз го слагам във винения кебап, вкъщи много обичат.

А, аз слагма и в доматения сос - и то в огромни количества ) Наследство от TexMex кухнята.....

ПС: В момента даже правя патладжани с доматен (лют) сос.... на около 2 кила домати съм ръгнал 6-7 листа дафинов лист

🌶️

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

А, аз слагма и в доматения сос - и то в огромни количества ) Наследство от TexMex кухнята.....

ПС: В момента даже правя патладжани с доматен (лют) сос.... на около 2 кила домати съм ръгнал 6-7 листа дафинов лист

🌶️

Е, да но мексиканският дафинов лист не е като европейския лист. Риган гръцки и риган италиански също има разлика. Риган гръцки се доближава до нашата чубрица. Гръцка мента пък е джоджен. 😀

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Е, да но мексиканският дафинов лист не е като европейския лист. Риган гръцки и риган италиански също има разлика. Риган гръцки се доближава до нашата чубрица. Гръцка мента пък е джоджен. 😀

По принцип, това е подправка от Средиземноморието, но зад Океана основно се ползва една разновидност, наречена Орегонска мирта (или нещо подобно...) С малко по-наситен аромат е и с леки нотки на канела. Има го и тук (в сушен вид) из по-така магазините

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Риган гръцки се доближава до нашата чубрица.

Аз не усещам никаква разлика между Greek Oregano, който купувам от гръцкия магазин и българска чубрица, която купувам от българския магазин. Но може да не ми функционират както трябва рецепторите, не знам.

преди 1 минута, Greta NX написа:

Аз не усещам никаква разлика между Greek Oregano, който купувам от гръцкия магазин и българска чубрица, която купувам от българския магазин. Но може да не ми функционират както трябва рецепторите, не знам.

Не знам, поръчах от Амазон и ми бие на чубрица. 🤔

преди 3 минути, Greta NX написа:

https://www.amazon.de/dp/B0BLZCC7QY

Ето.

преди 2 часа, Greta NX написа:

Всъщност не е било дафинов лист а дебела мара. Явно аз съм си мислил за дафинов лист и така съм го написал. Сложи ми майка това листо на гърба щото имам, някакво топче нещо като маслена жлеза, незнам и аз и като се чеша ме дразни макар че не ме боли де.

То си ми е от доста време и си спомням че преди 7-8 години бившата ми го изтиска разкара се топчето и пак взе че се появи след известно време.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.