Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Най-хубавото на форума е че можеш да се скараш с някой.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Звяра! написа:

beer

преди 1 минута, Miusuka написа:

Най-хубавото на форума е че можеш да се скараш с някой.

Ааааа, не така, това води до девиации и скоропостижни разпри! 😉

Зависи какъв вид форум искаш да отгледаш!

преди 3 минути, To7eTo написа:

Как си обясняваш високите дистрибутирани заявки тогава, последните месеци? 😁

Само по един начин ,хора без смислена работа ,ако това им осмисля денят е жалко. Всеки може да руши нещо ,форум ,къща, спирка, бутка за вестници ,каквото щеш ,по трудно е да ги изградиш и ти това трябва да го знаеш ,защото имаш форум ,знаеш колко труд си дал, колко безсънни нощи и в едни момент някой решава че си му неприятен и оптитва да счупи твоят труд. Това не е приятно.

И пак не бих могъл да се съглася, когато хората са недоволни от едно управление, какво се случва обикновено.. 🙃

току-що, To7eTo написа:

И пак не бих могъл да се съглася, когато хората са недоволни от едно управление, какво се случва обикновено.. 🙃

Аз съм доволен от управлението. Калин е супер! Един от най-добрите в България с много награди.

Ако на един или двама не им е харесало нещо, със здраве да са си, но тука е систематично съфорумецо...

току-що, АСПЕКТ написа:

Един от най-добрите в България с много награди.

Няма да ти казвам и как си получи наградите, на базата на вотове от випиени, всичко беше rigged, man!😊

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Само по един начин ,хора без смислена работа ,ако това им осмисля денят е жалко.

Много ми е интересно тука един дето се прави на богаташ, а често е във форума.

Според мен богаташи не дремят по форумите, а са на ресторант и мислят следващата далавера и келепир.

То дори тук течеше първенство, кой с колко вота ще надгласува над собствения си вот, това го знае всяко дете, вуйка!

преди 1 минута, To7eTo написа:

Защо? Във всеки форум има правила когато някой решава да общува в този форум св съгласява с тях. Ще дам пример- ако у вас ти дойдат гости и те не спазват твоите правила и незачитат твоята собственот ти ще ги оставиш ли да ти разрушат дома? Не нали. Ако тук някой не е съгласен с нещо във форума има теми в които да го опише ,аз съм го правил както много други и винаги е имало чувавмост от администрацията.

Според мен богаташи не дремят по форумите

Зависи от богаташа и знанията, които има, вярвай ми има доста нестандартни такива ☺️

преди 3 минути, To7eTo написа:

Ако на един или двама не им е харесало нещо, със здраве да са си, но тука е систематично съфорумецо...

Няма да ти казвам и как си получи наградите, на базата на вотове от випиени, всичко беше rigged, man!😊

Пак конспирация. Глупости.

То дори тук течеше първенство, кой с колко вота ще надгласува над собствения си вот, това го знае всяко дете, вуйка!

Лошо ли е да подкрепиш форума в който общуваш?

току-що, AAUUXX написа:

Защо? Във всеки форум има правила когато някой решава да общува в този форум св съгласява с тях. Ще дам пример- ако у вас ти дойдат гости и те не спазват твоите правила и незачитат твоята собственот ти ще ги оставиш ли да ти разрушат дома? Не нали. Ако тук някой не е съгласен с нещо във форума има теми в които да го опише ,аз съм го правил както много други и винаги е имало чувавмост от администрацията.

Лошото е когато администрацията, според мое скромно мнение, се намесва, а не трябва в живота на форума (както той го е правил неколкократно).

А, когато трябва да се намесват тези с права като модератори и т.н, трябва да се съобразяват с така нарчените Ти, правила, в много случаи са проявявали двойни и тройни аршини, които са се замитали под чергата. Свидетели сме били многократно , както и така наречения Фаворитизъм....

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Лошо ли е да подкрепиш форума в който обшуваш?

Няма лошо, да, но не очаквай и аз да го подкрепям, щото не общивам тука.

преди 2 минути, To7eTo написа:

Лошото е когато администрацията, според мое скромно мнение, се намесва, а не трябва в живота на форума (а не, както той го е правил неколкократно).

А, когато трябва да се намесват тезис права като модератори и т.н, трябва да се съобразяват с така нарчените Ти, правила, в много случай са проявявали двойни и тройни аршини, които са се замитали под чергата. Свидетели сме били многократно , както и така наречения Фаворитизъм....

Това е твое мнение ,моето е различно. И отново стигаме до това ,че за това някой да бъде наказан зависи от самият него не от друг. Аз за всичките си години във форума не съм бил наказван ,защото уважавам всеки с когото съм в дискусия из темите. Ако се опсуваме възможно ли е да бъде дискусия ? Не.

Аз не общувам тука, тук съм по случайност и съм поредния на който му е писнало да му замазват очите...предполагам всеки си има своята идея да е тука, но кагато нещо е криво....

Аз не общувам тука, тук съм по случайност и съм поредния на който му е писнало да му замазват очите...предполагам всеки си има своята идея да е тука, но кагато нещо е криво....

Добре де, кажи какво ти тежи толкова?

С какво те е обидил форума?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аз за всичките си години във форума не съм бил наказван ,защото уважавам всеки с когото съм в дискусия из темите. Ако се опсуваме възможно ли е да бъде дискусия ?

А, би ли могъл да го докажеш или хвърля поредните фишеци?

Щото ако съдя по регистрацията ти не си от 2006-та примерно тука 😁?

Добре де, кажи какво ти тежи толкова?

Нищо не ми тежи ве, вуйче всичко е 6+ 😁

Добре ,на мен когато форумните битовизми ми дойдат в повече си давам почивка известно време от форумите ,но това не означава че форума е причината ,причината е в мен ,никой не ме кара да общувам където и да е било ,правя го по собствена воля това.

Правила няма!

Правилата се тълкуват и огъват от управата по тяхно усмотрение!

Как е това за добрия форум?

току-що, AAUUXX написа:

когато форумните битовизми ми дойдат в повече си давам почивка известно време от форумите

Не до това да си даваш почивка, момко

А до това да се направи да ги няма изобщо!

Там ти е грешката във възприятията!

И хубавото е, че са били правени такива опити, но всичко е завършило в неуспех!

преди 2 минути, To7eTo написа:

А, би ли могул да го докажеш или хвърля поредните фишци?

Щото ако съдя по регастрацията ти не си от 2006-та примерно тука 😁

Предишните ги изтривах по различни причини ,но всички те бяха лични и немога да споделя. Не са били свързани с наказание или бан.

Не е нужно да го доказвам ,който е дискутирал с мен във форума е наясно за моето общуване.

преди 2 минути, Miusuka написа:

Ами какво си се разревал тогава?

Не, бре, майна, нали и ти си от градеца, ни ривем, ни не.

Просто свидетел на паданието...

току-що, AAUUXX написа:

Предишните ги изтривах по различни причини ,но всички те бяха лични и немога да споделя. Не са били свързани с наказание или бан.

Не е нужно да го доказвам ,който е дискутирал с мен във форума е наясно за моето общуване.

Не си длъжен да правеш нищо, ти си рицар на кръглата маса! 😉

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.