Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, AAUUXX написа:

винаги те познавам ( е добре де почти винаги)

Е, това е относително понятие, ако не реша да си сложа различните падежи с изказ, но в последно време сякаш все по-малко започва да му дреме на човек за дребните неща.. примерно кога си е издухал носът или забърсал нещо...

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, To7eTo написа:

Всичко е на доизживяване, братле! 😉

Грешиш ,незнам какво имаш против форум? Този форум е един от най чистите форуми в мрежата ,чета понякога коментари из други форуми и там е ужас.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

И аз влизах тогава може мен да е видял ( ip от гдр).

Може.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

И аз влизах тогава може мен да е видял ( ip от гдр).

Е как, бре нали сте един и същи, вие сте една и съща регистрация! 🤣

току-що, AAUUXX написа:

Грешиш ,незнам какво имаш против форум? Този форум е един от най чистите форуми в мрежата ,чета понякога коментари из други форуми и там е ужас.

Така е. Аз преди бях в Download.bg. Вече го няма. 🥺

току-що, To7eTo написа:

Така е. Защо ни разкри? А, беше весело. 🥺

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Форума е в тотален Надир, майка!

Аз го знам и всички останали, само ти дето се преструваш, но и това вярвам ще е до време!😊

преди 4 минути, To7eTo написа:

Няма как да бъдеш цивил с имбецили, майна! На зло куче, зъл ПъРт! 😁Дори и сега съжалявам, че правим трафик ф това подобие на форум, за един нехранимайко админ....но това са си мои загуби 🙃

Е хайде сега обидите са ненужни ,нали именно това исках да ти напиша ,сигурен съм че никой от админите не те обидил че да го правиш ти.

Аз където не ми е приятно не ходя направи същото и ти.

Отдавна се опитвам точно това да им кажа!

Обвиняват други потребители, че били мои профили, което са пълни глупости..... всичко се вижда! )

Тука са останали някакви болни фенове на тема военни действия, малка трол фабрика, заедно с няколко изтрещели психически потребителя, както казва Стефко, тука едва ли има повече от 30 реални потребителя, не казвам нищо ново, просто се огледай и ти с паническите ти опити да отговаряш на всеки пост, майна!

Това ако не е отчаяние! beer

току-що, Звяра! написа:

Отдавна се опитвам точно това да им кажа!

Обвиняват други потребители, че били мои профили, което са пълни глупости..... всичко се вижда! )

Да. Така е. 😀 Аз съм от Западен Берлин, а моето алте его @AAUUXX е в ГДР. 😀

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

За мозъчна мъгла б12. Пиеш и готово. Това от обща култура всеки трябва да знае.

Тия ги разправяай на ознзи с ниските хормони 🙃

току-що, To7eTo написа:

Форума е в тотален Надир, майка!

Аз го знам и всички останали, само ти дето се преструваш, но и това вярвам ще е до време!😊

Нали това го обсъждахме ,този форум ми е дал много информация през годините ,немога да имам друго отношение. Когато ме покани в твоя форум ти го казах това ,защото така мисля че е честно.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Е хайде сега обидите са ненужни ,нали именно това исках да ти напиша ,сигурен съм че никой от админите не те обидил че да го правиш ти.

Аз където не ми е приятно не ходя направи същото и ти.

Напречно по име или ник не съм засегнал никой, а тук идвам да изпускам, мисля, ти го казах.

преди 7 минути, To7eTo написа:

Не е ли възможно да е имало преплитане на линиите в този момент?

току-що, АСПЕКТ написа:

Да. Така е. 😀 Аз съм от Западен Берлин, а моето алте его е в ГДР.

Как ти се струва да имаш форум и аз да си направя два профила и ти да не разбереш, че са мои? D

Веднага ще разбереш, на секундата!

Аз затова пиша в темата за "проблеми с форума", но Администратора мълчи като ...... защото вижда, че съм прав! ;)

В форума на Фобията ако си направя два профила, той дали няма да разбере?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Нали това го обсъждахме ,този форум ми е дал много информация през годините ,немога да имам друго отношение. Когато ме покани в твоя форум ти го казах това ,защото така мисля че е честно.

Честно е и аз нямам проблеми с това, форума може да е давал, сега вече недава онова, което е било преди 20 години, и някак си насилствено лицемерно ми се струва да си правиш опити да спасяваш потънал кораб, или пък да правиш от черното бяло, не става, не сме 90-те, майка!

преди 1 минута, Звяра! написа:

Как ти се струва да имаш форум и аз да си направя два профила и ти да не разбереш, че са мои? D

Веднага ще разбереш, на секундата!

Аз затова пиша в темата за "проблеми с форума", но Администратора мълчи като ...... защото вижда, че съм прав! ;)

В форума на Фобията ако си направя два профила, той дали няма да разбере?

Хващам те на момента 😁

Почти, ще трябва малко писмени заявки... иначе айпитата в днешно време са толкова пренебрежимо понятие... 🫠

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Пловдив е много хубав град ,скоро не съм ходил там.

Днес ми се наложи да го мина от изток на запад и обратно. Все едно бомба паднала. Тук-там по някоя кола. Голям кеф и спокойствие.

Естествено пак се намери един дето не знаеше къде отива (всъщност в един от моловете отиваше) и кара по средата, аз минавам вдясно и той тръгва натам и се разминахме на една боя разстояние. И ме гледа като биул.

То затова и няма бан тука по айпи, освен ако не се свери проверка с провайдъра на прегрешилия дали не дава статични само такива 😁

преди 7 минути, AAUUXX написа:

немога да имам друго отношение

Ахааа, ти от едната благодарност си тука ❤️

Рицар на кръглата маса! 😁

Честно е и аз нямам проблеми с това, форума може да е давал, сега вече недава онова, което е било преди 20 години, и някак си насилствено лицемерно ми се струва да си правиш опити да спасяваш потънал кораб, или пък да правиш от черното бяло, не става, не сме 90-те, майка!

Сега също дава информация ,да темите не са по брой както преди 10 или 15г ,но за това има обяснение ,все още има хора които търсят отговори на въпросите си които немогат да получат от ИИ. Прав си има тролове ,но докато са в контролирана среда не правят поразии. И пак ще кажа ,виждал си какво е в другите форуми особенно под политически новини, това го няма тук и дискусиите вървят относително спокойно.

преди 3 минути, To7eTo написа:

Хващам те на момента 😁

Почти, ще трябва малко писмени заявки... иначе айпитата в днешно време са толкова пренебрежимо понятие... 🫠

Така еее! )

На мен ми изтича ВИП абонамента. Мога още сега да преведа солидна сума за развитието на форума и да си платя нов ВИП!

Но няма да го направя!

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Прав си има тролове ,но докато са в контролирана среда не правят поразии

Как си обясняваш високите дистрибутирани заявки тогава, последните месеци? 😁

преди 1 минута, Звяра! написа:

Така еее! )

На мен ми изтича ВИП абонамента. Мога още сега да преведа солидна сума за развитието на форума и да си платя нов ВИП!

Но няма да го направя!

Личен избор, но помня как стартирахме, цялата пасмина с табелките от тука, пасмина в хубавия пронаунс 😁, но тогава сривът не беше толкова могъщ..

преди 7 минути, To7eTo написа:

Ахааа, ти от едната благодарност си тука ❤️

Рицар на кръглата маса! 😁

Не само ,зареди общността информацията ,и разбира се навик.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.