Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 17 минути, buldak написа:

айде наздраве, котета beer11

ще става екшън

Къде ?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Чета какво ново в България и нямам думи. Просто нямам думи. България е в Средновековието.

Примерно за новите митничари, радостна новина и коментарите под нея са отвратителни.

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/1181531-obshto-400-stazhanti-ot-glavna-direktsiya-granichna-politsiya-polozhiha-kletva

79086f1e-c8ad-4898-815b-bd975767c92c.jpg

току-що, АСПЕКТ написа:

Чета какво ново в България и нямам думи. Просто нямам думи. Примерно за новите митничари, радостна новина и коментарите под нея са отвратителни.

коментарите навсякъде в България винаги са отвратителни

пълно е с отвратителни хора у нас ама навън не смеят да се покажат, поздравяват, усмихват се, прибират се вкъщи и изливат злоба в нетя

@AAUUXX като съм пил навсякъде е екшън, коте D

преди 2 минути, buldak написа:

пълно е с отвратителни хора у нас ама навън не смеят да се покажат, поздравяват, усмихват се, прибират се вкъщи и изливат злоба в нетя

Нали все някъде трябва да се избиват комплексите ,къде по подходящо място от нета?

Така е ,когато пиех и аз влизах често в някакви филми ,е не винаги са били екшън но е имало и такива D

преди 10 минути, buldak написа:

коментарите навсякъде в България винаги са отвратителни

Болни хора. Ужас.

преди 12 часа, lebel написа:

Реална история. Чесно. Преди години забелязах, че човек около мен има определени заложби в разказването на вицове. Изчаках известно време, убедих се, че не се лъжа и го открехнах на няколко простички, но много важни правила, при разказването на вицове... Плитчини, с които той се справяше нелошо и по интуиция, но друго си е с лиценз за лоцман... или квото там имат лоцманите.

--> Не е нужно да заизустяваш вица. Това води до конфузни ситуации, а и наистина не е нужно. Всеки виц има някакво стъбло, ствол, около който се е разлистил. Обикновено това е една-единствена фраза (често пъти значението и е подчинено на абсурда), а понякога даже една-единствена дума. Ако запомниш тази фраза (дума), не само няма да забравиш вица, но и всеки път ше може да го разказваш по различен начин, без вицът да загуби нещо от стойността си;

--> Никога не започвай виц, ако не си сигурен, че ще успееш да го завършиш. От фразата "аз го забравих", по тъпа е само ситуацията в следващата подточка;

--> Не се смей на собствените си вицове... в краен случай поне докато го разказваш... Ако се разсмееш и не можеш да довършиш вица от смях, погледни в очите "слушателите" и ще спреш да се смееш... а може би и да разказваш вицове известно време;

--> Най-сполучливите вицове са ситуационните (тези които изникват в главата ти при определена ситуация... асоциация);

Ще прескоча това-онова... като доказания факт, че за разлика от кратките (или даже вицовете-фрази), дългите вицове водят (освен в много редки изключения) до загуба на концентрация в слушателя и за да не се случи това, ще финализирам урока с това, което му казах накрая...

--> Ако не се смеят на вица ти, най-достойният финал на изявата ти, финал с който няма начин да не разсмееш капризната аудитория, е фразата "Аз знам и един друг, ама той не е толкова смешен!"

След известно време се видяхме и той с неудобство ми сподели:

- Имам една приятелка - (ще го променя на приятел), за да може заинтересованите сред местната публика по-лесно да го осмислят...

- Разказах му виц - продължи - а той ме гледаше недоумяващо... почти питащо

- Това ли беше? - Казах му:

- Да... Знам и един друг, ама той не е толкова смешен - Той мисли около минута - минута и половина и каза:

- Я го кажи...

Помислих и аз, и на свой ред му казах - Не се коркай, човекът е специален... а може да е и със специални потребности. Случват се такива работи. Както казват тавтолозите - така е в живия живот!

То хубаво постоянно пишеш вицове... но вицовете ти са 'слонски' хумора е странно черен...

преди 12 минути, buldak написа:

а сега обвиниха метъла, че ги е подтикнал към насилие

https://trafficnews.bg/komentari/sled-ubiistvoto-plovdiv-pantera-sepultura-i-kulturata-bunta-385727/

Какво ги защитаваш тези келешчета ? От къде са видяли такава жестоск,няма значение кой седи насреща ? Днешното поколение имат проблем ,може да са видяли в тук ток на такава музика!

Едва ли Сепултура и Металика имат нещо общо с насилието, което са проявили тези полу-човеци...

Цялото общество е болно в момента, като се почне от родителите, средата на живеене, социалния живот, законите, държавата, учителите и т.н. Но пък можем да ядем банани и да си купим от магазина Тоблерон...

преди 6 минути, nusho73 написа:

Какво ги защитаваш тези келешчета ? От къде са видяли такава жестоск,няма значение кой седи насреща ? Днешното поколение имат проблем ,може да са видяли в тук ток на такава музика!

никого не защитавам, спри да ме цитираш, тамън беше се поспрял с глупостите и пак започна

за 18 години на музика дори по-брутална от тия две банди никой не съм изнасилил или убил

преди 5 минути, Belefor написа:

Цялото общество е болно в момента

Болен ли си?! А къде са здравите???

преди 7 минути, nusho73 написа:

Нито музиката ,нито възпитанието на родителите им имат значение за това дето са извършили. Години на ред свободия и фирмиране на омраза към едно или друго води до такива случай.

https://www.asus.com/content/asus-antimicrobial-technology/

Бре, Асус технология. Антимикробна технология, унижищожава Ковид и други такива гадни твари.

преди 2 минути, (:IдioiдI:) написа:

Болен ли си?! А къде са здравите???

Здраве желаем другарю Диоден, няма здрави вече ,грешка при кодирането прецаква цялата програма.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз ползвам за тази цел чист спирт технология.

преди 54 минути, buldak написа:

Е то без цирк неможе все пак в цирка персонала е нает вероятно от лудницата или са им ги дали на заем.😁

преди 56 минути, buldak написа:

Викаш много буйстваш все едно има земетресение нали.😁

преди 51 минути, AAUUXX написа:

Така е ,когато пиех и аз влизах често в някакви филми ,е не винаги са били екшън но е имало и такива D

Като каза пиене се сетих че преди няколко дни споделих че съм спрял за малко пиенето ама аз го само за 1 седмица де и неиздържах.

А вчера доста добре се бях надрънкал, само си спомням че към 18 и нещо, се качих в стаята ми и после майка и нейния ме навикваха.

Помъкнал съм с мен няколко кучета от квартала ама за какво и аз незнам имало и 2-3 котки много рошави все едно са били на война и съм се спрял в коридора и съм си бил приказвал с хайванчетата.😁

преди 2 минути, vlado1985 написа:

.

Викаш много буйстваш все едно има земетресение нали.😁

А вчера доста добре себях надрънкал, само си спомням че към 18 и нещо, се качих в стаята ми и после майка и нейния ме навикваха.

Помъкнал съм с мен няколко кучета от квартала ама за какво и аз незнам имало и 2-3 котки много рошави все едно са били на война и съм се спрял в коридора и съм си бил приказвал с хайванчетата.😁

Компанията в тези моменти е важна ,но се съмнявам че са те разбрали кучетата и котките какво си искал да им разкажеш lock

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Компанията в тези моменти е важна ,но се съмнявам че са те разбрали кучетата и котките какво си искал да им разкажеш lock

Преди малко пак ме навикваха щото доста съм издул музиката и в банята съм залепил на бойлера 2 кенчета за после след като се подстрижа.

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Нито музиката ,нито възпитанието на родителите им имат значение за това дето са извършили. Години на ред свободия и фирмиране на омраза към едно или друго води до такива случай.

Семейната среда и възпитанието нямат значение? Сериозно?

току-що, parmobil написа:

Семейната среда и възпитанието нямат значение? Сериозно?

Да сериозно нямат ,няма родител който да възпита или да насърчи детето си да извърши такова нещо.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Преди малко пак ме навикваха щото доста съм издул музиката и в банята съм залепил на бойлера 2 кенчета за после след като се подстрижа.

При тебе е парти всеки ден както изглежда D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Да сериозно нямат ,няма родител който да възпита или да насърчи детето си да извърши такова нещо.

Но има много родители, които не обръщат внимание на децата си и не ги възпитават изобщо?

преди 46 минути, buldak написа:

а сега обвиниха метъла, че ги е подтикнал към насилие

https://trafficnews.bg/komentari/sled-ubiistvoto-plovdiv-pantera-sepultura-i-kulturata-bunta-385727/

Слушайте чалга. Тя помага.

току-що, Belefor написа:

Но има много родители, които не обръщат внимание на децата си и не ги възпитават изобщо?

Така е ,но средата в която живеем е определяща ,децата нямат тази преценка и анализ ,също и отговорност за последици както възрастните.

преди 25 минути, buldak написа:

никого не защитавам, спри да ме цитираш, тамън беше се поспрял с глупостите и пак започна

за 18 години на музика дори по-брутална от тия две банди никой не съм изнасилил или убил

Не знам, но какъв ще е таргет на човек, който слуша Slipknot(бримка за обесване) и тяхната песен People = Shit, Cannibal Corpse( канибалски труп), Сепултура гробища, Dying Fetus умиращ плод в утробата, 🤔

преди 28 минути, buldak написа:

преди 37 минути, nusho73 написа:

Няма да те цитирам ако кажеш кога ще се надпиваме.Голям пияч се изкарваш на приказки,от тука го докарваш.

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Здраве желаем другарю Диоден, няма здрави вече ,грешка при кодирането прецаква цялата програма.

Имаш предвид, че вече AI е поело грижата за обществото ли? Не знам кой му е дал такива права. Питах, къде са здравите?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.