Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро, Виетнам!

И за баланс - неска възпоменаваме паметта на свети преподобно-мъченик Дометий Персийски, на света преподобно-мъченица Потамия, чудотворца и на свети Наркис, патриарх Йерусалимски...

Аааа, и честит имен ден на Божинката и... и вся остальная... рать

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

трябва малко да забавим нещата

все бързам нещо...

преди 3 минути, buldak написа:

кой е правилният номер?

763824301_975350355561955_61613318927337

604 викам аз, щото за останалите варианти цифрите си губят геометрията на правилно изписване... ☹️

За 2 е ненормално да е затворен кръга, така не се изписва 2, а 9 става част от 4 и пак не върви...

Ко̀лата и пепсито си вървят с бананите. Баси тарикатите, ко̀лите - върха, бананите - упадъчни и гробокопачи на соца. Алтай за вас. И Кооп кола на 9-ти.

За мен - соц лимонада. И преди, и сега, само лимо-на-да!

Абе, "правилният номер"... Номерът е номера на китайката...

Без да се правя на прекалено потентен, мен ме кефи девойчето... надявайки се да не е някой от BTS...

691 виждам

преди 23 минути, lebel написа:

Ко̀лата и пепсито си вървят с бананите. Баси тарикатите, ко̀лите - върха, бананите - упадъчни и гробокопачи на соца. Алтай за вас. И Кооп кола на 9-ти.

За мен - соц лимонада. И преди, и сега, само лимо-на-да!

И на мен ми харесваше лимонадата ,също и швепса ,но колата с кебапчета и картофки плюс лютеница в ресторанта беше ритуал за мен. Придаваше някак празнично усещане и такова на гордост че имат кола и са ми изпекли най хубавите и вкусни кебапчета ,а аз ги очаквах с трепет на масата докато те се приготвяха и си отпивах от колата.

Или пък е 69-1... Тва ако е кодировка на неква поза - не я знам... но ше е некоя моносексуална... А двата ми поста по казуса ме сещат за...

Отива пациент при психиатър-сексолог и му споделя проблемите си. Докторът го подлага на тест - нарисувал един кръг и
един по-малък в него.
- Кажи ми какво виждаш на рисунката?
- Ами... кръгло легло и отгоре двама се чyкат.
- Хм, замислил се докторът и му показал друга рисунка - квадрат и в него един по-малък квадрат.
- Ами сега, какво виждаш?
- Как какво, квадратно легло и отгоре двама се чyкат.
- Добре де, ами сега - и докторът му показал начертан триъгълник и в него по-малък триъгълник.
Пациентът го погледнал изпод вежди.
- Абе, докторе...ти май ш'се окажеш сeксуален маниак?

преди 17 минути, AAUUXX написа:

691 виждам

И на мен ми харесваше лимонадата ,също и швепса ,но колата с кебапчета и картофки плюс лютеница в ресторанта беше ритуал за мен. Придаваше някак празнично усещане и такова на гордост че имат кола и са ми изпекли най хубавите и вкусни кебапчета ,а аз ги очаквах с трепет на масата докато те се приготвяха и си отпивах от колата.

Лимонадата беше страхотна, също харесвах алтай и етър! А оранжадата в стъклените бутилки и кока-кола с надпис на български....

От Алтая (тук още някой го харесваше, май беше Тиймо... абе, харесвал или не, беше го запомнил) и друг път съм го споменавал, ме болеше корема... Тоя, фармацевтът, дето го беше "открил" (забъркал), поне да беше стрил в бъркоча от билки и 2-3 фамотидина... мхм.

едит: а кебапчетата най вървяха с лимонада. Кола. Стига с това чуждопоклонничество! Затова сме на тоя хал. И заради бананите. Дедите ни се кола с банани са мешали.

преди 5 минути, lebel написа:

От Алтая (тук още някой го харесваше, май беше Тиймо... абе, харесвал или не, беше го запомнил) и друг път съм го споменавал, ме болеше корема... Тоя, фармацевтът, дето го беше "открил" (забъркал), поне да беше стрил в бъркоча от билки и 2-3 фамотидина... мхм.

едит: а кебапчетата най вървяха с лимонада. Кола. Стига с това чуждопоклонничество! Затова сме на тоя хал. И заради бананите. Дедите ни се кола с банани са мешали.

Кебапчетата - с бира Загорка в кафява /задължително!/ стъклена бутилка! Шкембе-чорба и супа свински глави - тогава лимонадата....Знаех почти всички шкембеджийници в София с името "ДАМАРЧЕ"!

И след тройка кюфтета сервитьорката викаше: Дай едно на вилица за дояждане....

Най-важното е че всичко беше натурално със срок на годност 2-3-4 дена. Представете си каква бира пием сега със срок на годност 4-6 месеца.

Отделно че се майтапим с бананите и цитрусите като цяло че ги нямало едно време, ама скоро пак прочетох специално за лимоните ги третирали с 3 вещества названията на които ми звучат като вид отрова. Успокояват че били в количества в нормата, ама... При бананите било още по-зле положението.

преди 12 минути, Miusuka написа:

Най-важното е че всичко беше натурално със срок на годност 2-3-4 дена. Представете си каква бира пием сега със срок на годност 4-6 месеца.

Отделно че се майтапим с бананите и цитрусите като цяло че ги нямало едно време, ама скоро пак прочетох специално за лимоните ги третирали с 3 вещества названията на които ми звучат като вид отрова. Успокояват че били в количества в нормата, ама... При бананите било още по-зле положението.

Ми в цитрусови плодове има imazalil (IMZ), thiabendazole (TBZ) и pyrimethanil (PMT)... и Fludioxonil.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми в цитрусови плодове има imazalil (IMZ), thiabendazole (TBZ) and pyrimethanil (PMT)... и Fludioxonil.

Оня ден показваха на етикетите на лимоните. С малки буквички естествено. Не се задълбочих много.

Какви са тия неща, знаеш ли да не ги търся из нета?

преди 1 минута, Miusuka написа:

Оня ден показваха на етикетите на лимоните. С малки буквички естествено. Не се задълбочих много.

Какви са тия неща, знаеш ли да не ги търся из нета?

Фунгициди нещо като консерванти. Да издържат повече.

преди 2 минути, bulljo написа:

Белиш и ядеш, ко толкоз, като при секса, събличаш ги, или през чорапогащника ви е най-кеф.

През порите на кората не влизат ли веществата в плода? Иначе си прав за другото D

преди 4 минути, Муца Дебелогъзова написа:

ПепеЛ от рози и тя напусна форума.

Вие изгонихтеВсичко жени.

Някой предпочитат да бъдат в мъжка компания и ако има жени се чувстват некомфортно.

преди 4 минути, Муца Дебелогъзова написа:

ПепеЛ от рози и тя напусна форума.

Вие изгонихтеВсичко жени.

Затова ли много от мъжете тука се пишат че са жени )

преди 27 минути, AAUUXX написа:

През порите на кората не влизат ли веществата в плода? Иначе си прав за другото D

Да влизат, колко да влизат, почти кат през чорапогащника.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.