Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, To7eTo написа:

Този явно ти е взел акъла, запъртък! Кой сега има фобии от Фобията 🤣laughing5

Зверо не би отишъл в Бангладеш ,нито би правил DDoS.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Страхотната дедукция на бушона пак му изигра мазна шега, нали така 😅

9_1265535030.jpg

Ха, то пък имало и рима 😁

преди 3 минути, To7eTo написа:

Велев, не ви ли бихме в комунистическото отделение няколко пъти с моята група, сложи си ръка на сърцето и кажи, другарю hit

Въобще не сте ни били. Изложихте се тотално цялата група. Оказа се че не можете да разсъждавате. Не можете да отделите зърното от плявата.

image.png

току-що, To7eTo написа:

Страхотната дедукция на бушона пак му изигра мазна шега, нали така 😅

9_1265535030.jpg

Обръсни мустака ще стреснеш ботовете бря .

То затова го постнах този типец, щото мислех, че ще се познаеш, но явно трябва да известим на всички:

Здравейте, това е Бушона!

По прякор ААУу елементарен wannabe с големи амбиции да отговаря на всеки пост тук!

Bunny Reaction GIF by Simon Super Rabbit

преди 4 минути, Miusuka написа:

Въобще не сте ни били. Изложихте се тотално цялата група. Оказа се че не можете да разсъждавате. Не можете да отделите зърното от плявата.

image.png

Ше им предам, може пък да са на различно мнение!

Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland

Е.. как бря, нали бяхме в една съща стая, легло до легло! Едно и също отделение 126787! 😉

67 GIF by Respective

Не си ли спомняш!? 🤔

Фобията, Дзверо, Васил, Тиймо... а сега отзад-напред - Тиймо, Васил, Дзверо, Фобията... аре са разбъркано... Васил, Дзверо... абе... забравих да включа и Инанчето в редовните заподозрени (пу-пу-пу, зло да я забрави) ... изобщо... леви, десни, леви десни, с окр напред...

Накратко - мноо модератори в сянка станаате... кой можело да пише тука и кой не може... алоо, глутницата...

преди 4 минути, To7eTo написа:

То затова го постнах този типец, щото мислех, че ще се познаеш, но явно трябва да известим на всички:

Здравейте, това е Бушона!

По прякор ААУу елементарен wannabe с големи амбиции да отговаря на всеки пост тук!

Отговарям винаги на теб с цел осветяване и естествено шега ,пък и те разбирам че ти е скучно сам в твоя форум да стоиш. Не си интересен ,не си помисляй друго.

преди 14 минути, lebel написа:

Накратко - мноо модератори в сянка станаате... кой можело да пише тука и кой не може... алоо, глутницата...

Кой е забранявал и на кого е забранявано да пише?

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Зверо не би отишъл в Бангладеш ,нито би правил DDoS.

Ти остави ги тънките си сметки за Мустака, по мое умострение и знание имам информацията, че Зверчето има кинти и на Тайланд да отиде, мамин!

А ти си бай Хой, разпоретината на форума, несбъднато модерче с омазнена клавиатура и фобии от Фобията! notme laughing5

преди 1 минута, To7eTo написа:

по мое умострение и знание имам информацията, че Зверчето има кинти и на Тайланд да отиде, мамин!

Каква друга информация имаш?

преди 3 минути, To7eTo написа:

Този явно ти е взел акъла, запъртък! Кой сега има фобии от Фобията 🤣laughing5

А ти познаваш ли го?

Благодарим за преразказа 🤣

Никой не познавам, даже и себе си.

преди 26 минути, AAUUXX написа:

Отговарям винаги на теб с цел осветяване и естествено шега ,пък и те разбирам че ти е скучно сам в твоя форум да стоиш. Не си интересен ,не си помисляй друго.

Нещо май си пада по тебе.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нещо май си пада по тебе.

Аз също имам такова чувство ,всеки път когато дойде все ме търси уж да ме обиди.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Аз също имам такова чувство ,всеки път когато дойде все ме търси уж да ме обиди.

А, беше ти приятел.. или както се казва във филма.

^^Само от добър приятел става качествен предател>^^

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

А, беше ти приятел.. или както се казва във филма.

^^Само от добър приятел става качествен предател>^^

А не ,не сме били приятели с него ,покани ме както теб и Владо ,Звяра, Нушо и още двама трима преди години в неговия форум ,аз влизах няколко пъти нямаше нищо което да ми привлече интереса сам знаеш това. Скоро не съм поглеждал до къде е развил форума си и дали изобщо го развива.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

А не ,не сме били приятели с него ,покани ме както теб и Владо ,Звяра, Нушо и още двама трима преди години в неговия форум ,аз влизах няколко пъти нямаше нищо което да ми привлече интереса сам знаеш това. Скоро не съм поглеждал до къде е развил форума си и дали изобщо го развива.

Мен защо не ме е канил в неговия форум )

280 евра на вечер? В Бангладеш ? При положение че тризвезден на първа линия е 35. И тези шотове от планер 5д.

На девет часа с автомобил, от другата снимка...

преди 41 минути, AAUUXX написа:

Не е активен, но са си направили друг форум. Клонинг на този. И са само 3 души. Сигурно, ще познае по айпи, че съм оглеждал форума. От Берлин е. Няма какво да се крия. 😀

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Не е активен, но са си направили друг форум. Клонинг на този. И са само 3 души. Сигурно, ще познае по айпи, че съм оглеждал форума. От Берлин е. Няма какво да се крия. 😀

Интересно ,дай линк на ЛС или в групата.

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Интересно ,дай линк на ЛС или в групата.

Дадох. 😀

два пъти слушах песента и на третия КУПЕТЕ ПРЕМИУМ

много нахално стана туй spotify

преди 2 часа, AAUUXX написа:

И други неща ще си кажеш, запъртък! 😁

П.С Признат грях е половин грях! 😇

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Дано да не е crash mode lock

Не е лесно да виси сам в форума си и да си отговаря сам със всичките си профили и тайно да си мисли че има посетители.

Ама те май бяха от лудницата де и тайно си го привикват с усмирителната риза.😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.