Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 21 минути, Муца Дебелогъзова написа:

ПепеЛ от рози и тя напусна форума.

Вие изгонихтеВсичко жени.

Възможно ли е да си е променила ника?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Мисля, че не. Тук почти няма жени , които пишат.

И каква е причината да не пишат? Нали има мъже? Или все едно аз да тръгна да пиша в бг-мама. Нито съм мама, нито жена.

Идиотско поведение от много от мъжете, които ги отказват от форума.

Във форума, като и извън него-много трудно е жена да мели брашно с мъже. Освен ако не е някоя джаста-праста, пушачка, пиячка и да се хили на бъзиците на мъжете + да се присъединява към бъзиците им към други жени и мъже.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Нито съм мама, нито жена.

Доколкото разбрах Природата вече няма думата. Какъвто ти се чувстваш - такъв си. )

преди 14 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Във форума, като и извън него-много трудно е жена да мели брашно с мъже. Освен ако не е някоя джаста-праста, пушачка, пиячка и да се хили на бъзиците на мъжете + да се присъединява към бъзиците им към други жени и мъже.

И на мъжете не им е лесно, да ти кажа... 🤭😁

Редактирано от Greta NX (преглед на промените)

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

И каква е причината да не пишат? Нали има мъже? Или все едно аз да тръгна да пиша в бг-мама. Нито съм мама, нито жена.

Причините ги добре описа @Муца Дебелогъзова ,а конкретно за @pepel_ot_roza след като Звяра и показа среден пръст (вероятно той не се чуватва комфортно сред женско присъствие във форума) тя спря да пише тук.

преди 32 минути, AAUUXX написа:

Някой предпочитат да бъдат в мъжка компания и ако има жени се чувстват некомфортно.

Това за жените по-скоро. 🤔

преди 28 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Ясно, трябва да бъде Златка. Тя обича так - так.

0926937001585574087_1448093_920x517.webp

преди 13 минути, AAUUXX написа:

след като Звяра и показа среден пръст (вероятно той не се чуватва комфортно сред женско присъствие във форума) тя спря да пише тук.

Какъв Звяр е тоя? Имаше един комплексар в друг форум дето си беше писал ника "Майстора". та като се обръщат съм него с "майсторе" да се напикава от кеф.

Та и тоя Звяр е някаква мижитурка с комплекси.

преди 49 минути, Greta NX написа:

Че ТЯ, да не е "зверчето", че да си променя ника? Ще се появи момето и ще му сипе башка, а пръста, дето и е показал, ще го навре в задника му!

преди 44 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Мисля, че не. Тук почти няма жени , които пишат.

Ти си само една и то, за всички. Трябва да се гордееш, че те обичаме и харесваме. <3

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Че ТЯ, да не е "зверчето", че да си променя ника? Ще се появи момето и ще му сипе башка, а пръста, дето и е показал, ще го навре в задника му!

Тя не е конфликтна ,но това което описа Сирена не му спести нищо )

Въобще не съм казвал че е конфликтна. Още повече, че отскоро е във форума. Много си е добро и възпитано момичето

Да се махам от тази тема,че Вие само като ме забележите и се разбягвате от нея. Нали тъй ма Муцка?

преди 1 час, Greta NX написа:

Не е. Тя беше дамата в синьо (ВИП) в "Разглеждащи това в момента", която споменах и поздравих вчера (или оня ден беше) с "Дамата в червено" на де Бърг...

Дзвера не беше прав, държа се кофти, бих казал като простак, без значение, че я мислеше за друг... и без значение тя кой е и изобщо кой кой е.

Но ми се ще да кажа на Шри Шри ААУУКсКс, написал "вероятно той не се чуватва комфортно сред женско присъствие във форума"... няма проблем с това... и аз често провокирам... но поне не се правя (и не съм) на херувим. Тъпо е.

@pepel_ot_roza здравей, как си? Какво ще правиш тази събота и неделя?

При нас има дълъг уикенд, 9 август е ден на жената.

Южноафриканския ден на жената е един от любимите ми празници, защото историята е много вдъхновяваща.

преди 11 минути, lebel написа:

Но ми се ще да кажа на Шри Шри ААУУКсКс, написал "вероятно той не се чуватва комфортно сред женско присъствие във форума"... няма проблем с това... и аз често провокирам... но поне не се правя (и не съм) на херувим. Тъпо е.

Че кога аз съм се правил на херувим ohmy

Вече толкова години във форума пишем и още да не разпознаваш кога пиша нещо сериозно ,кога на шега и кога с ирония ,хайде по сериозно де?

преди 10 минути, bulljo написа:

Замифлиф се, като има форум БГ мама, дъл има БГ дядо/тато, или Калин да прекръства нашия.

В бг мама имат клуб на бг дядо. Не съм ходил да видя какво се дискутира ,но сигурно както тук ,ядене ,пиене ,увеличение на пенсиите и малко от кьотека в Украйна. @buldak ходи натам ,ако реши може да ни каже повече.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

В бг мама имат клуб на бг дядо. Не съм ходил да видя какво се дискутира ,но сигурно както тук ,ядене ,пиене ,увеличение на пенсиите и малко от кьотека в Украйна. @buldak ходи натам ,ако реши може да ни каже повече.

С два подраздела свекър и тъст.

преди 1 минута, bulljo написа:

С два подраздела свекър и тъст.

Щом няма учинайка, не ми ги хвали.

преди 22 минути, Teemo v. X написа:

Щом няма учинайка, не ми ги хвали.

Учинайка си е супер, в сравнение с лелинчо... на мен последното ми звучи некак на тайландски... тайски... Нешо като...

- Здравейте, аз съм ваш'та леля - каза чичо Ваньо, пристигайки от Тайланд...

Иначе най ми звучи шуренайка... ама там пък има друг проблем... Стефан Воронов, светла му памет, имаше ена песен, дето се пееше Суранайка... всъщност кавър на Christian Anders - Suranaika... за ено магаре... а и в момента имам само шурей, да ми е жив и здрав!

ии-то на google (споделял съм, че не го изключвам, не ми пречи да скролна леко към същинското търсене) е мноо забавно. Ще разкажа нещо... са, зная че хората имат различно чувство за хумор, зная че моето може да ви изглежда малко странно... във всеки случай и в реала и във виртуала съм заобиколен от достатъчно хора със сходно такова, за да ми пука... в родата - също има... за съжаление и имаше... Такава беше дъщеря ми, светла и Памет, сега такава е внучката... Тая интродукция е за да обясня, че повечето от нещата, които разказвам тук целят да усмихнат някого (когато не се заяждам), а не да "блесна". Нямам какво да доказвам тук. Но стига толко... то и от това нямаше нужда, но... написал съм го, няма да го трия.

Та, покрай шегите за учинайката, шуранайката, суранайката, всъщност в главата ми непрекъснато се въртеше мелодията и част от некъф текст от недетска песен, от ранното ми детство. Ще избързам напред - намерих я, Charra de Salamanca - Lolita Torres. Оригиналният текст няма общо (поне така ми се струва, без да се задълбочавам) със спомените ми (мелодията е същата - до нота), но аз и без това помнех на тая мелодия част от текст на български. Остава дребния проблем, че не намерих такъв текст, независимо че във втората му половина съм доста сигурен, жена ми също го помни...

По същество - Отначало ми се въртеше нещо (нещо инспирирано може би от литературен текст) като "утре посрещаме младата ни стопанка", следвано от сигурното "казват, че най-красива е в Саламанка"

Това с което предлагам да ви усмихна е отговора на ии-то на "утре посрещаме малката ни стопанка казват че най-красива е в саламанка"

Общ преглед, създаден от AI

Чудесен и много мил стих! Да ви е жива и здрава малката стопанка и да изпълва дома ви с много радост, уют и усмивки.

Ако искате, мога да ви помогна с:

• Идеи за име за новия член на семейството

• Практични съвети за първия ден у дома

• Продължение на стихотворението в същия топъл и хумористичен тон

Споделете ми дали посрещате кученце, котенце или бебе, за да ви насоча с подходящи съвети или да развия текста.

А може би това е сарказъм... казано другояче, ии-то се глуми с мен.

Всъщност, след всичко това, с голяма сигурност твърдя, че българският текст върху музиката на Charra de Salamanca гласи "Утре (може би) се жени младата ни стопанка (x2), казват, че най-красива е в Саламанка, е в Саламанка" ... макар че не можах да го намеря... което пък няма значение.

Не разбрах как го изпратих преди да го довърша, но и това няма значение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.