Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Само така ти се струва. Вчера онази кратуна пак нещо се опита да ме жегне, ама нали си е прост като стой та гледай и не разбра за кой бряг говориш.

Идваше ми да хвана компа и да го метна през монитора по жицата до Берлин.

Много серозно приемаш нещата ,давай го по спокойно. @АСПЕКТ е добър човек ,образован ,интелигентен и винаги готов да помогне с каквото може -познавам го вече доста години и затова пиша това.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Ахахах, щях да стана малце, ама са ше изчакам Тиймо...

едит: а докато чакаме храната...

Северозапада. Катаджия спира кола и о, чудо! Зад волана змей. Катаджията, паниран:
- Я ми дъхни...
Змеят:
- Абе ... ти да не си пил?

преди 15 минути, lebel написа:

Ранна утрин у Северозапада. Опашка от мрачни мъже чака да отворят селската кръчма. По тротоара зад тях се прокрадва котка. От опашката излиза тъмен балкански субект и  мълчаливо набива такъв як шут на котката, че тя отлита в храстите, след което субектът отново заема мястото си на опашката.
- Гоше, оти изритà мачето, бе? - пита друг субект от опашката…
- Оти,
лугьето от сутринта ги цепи шашавицата, а тая тука - Дум, Прас, Трак, Дум с лапите по плочките…

Извинявай, ама пак не разбрах къде трябва да се смея. Обикновено трябва да е накрая на вица, ама не виждам толкова смешно.

Моите вицове са по-прости и елементарни:

"Чапай и Петка ги гонят белогвардейците. Стигат река Волга и скачат да плуват. Ама се оказало, че Чапаев не можел да плува. Ама криво-ляво излезли, но Чапаев се нагълтал с вода. Петка започнал да му прави изкуствено дишане като натискал ръцете на Чапаев силно в гърдите и после ги разперва. Ама от устата на Чапаев постоянно излизала вода. По едно време Чапаев промълвил:

- Петка, изкарай ми гъза от Волга че ще я изпомпим, бе... "

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Много серозно приемаш нещата ,давай го по спокойно. @АСПЕКТ е добър човек ,образован ,интелигентен и винаги готов да помогне с каквото може -познавам го вече доста години и затова пиша това.

Ъъъъъъъъъъъъъ напрао запецнах.

Сигурно ти е носил вода от "Извора на краконогата" мамина, мила, мустаката Гергана.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

И аз нямам идея какво пиши. Повечето случаи го или в игнорирам.

Аз не бих се хвалил с това, но това си е твой проблем. Друго ми е интересно... Къде търсиш защита бе, кyре (дано това обръщение не те обижда... все пак спестих "сплескан")? Историческият замък (парк) е затворен за теб.

преди 11 минути, lebel написа:

Ахахах, щях да стана малце, ама са ше изчакам Тиймо...

едит: а докато чакаме храната...

Сеира въпреки че е смешен понякога не е нужен на негов гръб. Теемо излишно хаби нервите си тук и аз това съм му го казвал вече ,защо трябва да го прави? Ако някой не му е прятен може да го блокира и няма да го чете. Нервите които хаби и то във форум са абсолютно ненужни и се надявам това да го разбере.

преди 7 минути, Miusuka написа:

Извинявай, ама пак не разбрах къде трябва да се смея. Обикновено трябва да е накрая на вица, ама не виждам толкова смешно.

Моите вицове са по-прости и елементарни:

"Чапай и Петка ги гонят белогвардейците. Стигат река Волга и скачат да плуват. Ама се оказало, че Чапаев не можел да плува. Ама криво-ляво излезли, но Чапаев се нагълтал с вода. Петка започнал да му прави изкуствено дишане като натискал ръцете на Чапаев силно в гърдите и после ги разперва. Ама от устата на Чапаев постоянно излизала вода. По едно време Чапаев промълвил:

- Петка, изкарай ми гъза от Волга че ще я изпомпим, бе... "

Ти и ти... Да отговоря вместо Лебел, че бързам да приготвям беседката за мача - толкова го боли главата че стъпването на котката му думка.

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Ти и ти... Да отговоря вместо Лебел, че бързам да приготвям беседката за мача - толкова го боли главата че стъпването на котката му думка.

Недей, моля те.

едит: къф мач?

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Ъъъъъъъъъъъъъ напрао запецнах.

Сигурно ти е носил вода от "Извора на краконогата" мамина, мила, мустаката Гергана.

Не, това го написах така както е в действителност. Не е важно, но исках да знаеш че не е това което е изградил като образ пред някой от форума.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Сеира въпреки че е смешен понякога не е нужен на негов гръб. Теемо излишно хаби нервите си тук и аз това съм му го казвал вече ,защо трябва да го прави? Ако някой не му е прятен може да го блокира и няма да го чете. Нервите които хаби и то във форум са абсолютно ненужни и се надявам това да го разбере.

Тия що не ги разправяше, когато Иван Киров пишеше тук? Лицемерие му викат на това твоето. Щото демагогия ми се чини твърде меко в случая.

преди 16 минути, lebel написа:

Аз не бих се хвалил с това, но това си е твой проблем. Друго ми е интересно... Къде търсиш защита бе, кyре (дано това обръщение не те обижда... все пак спестих "сплескан")? Историческият замък (парк) е затворен за теб.

Не, куре...сплескан. Не ме обижда. Като на куре на куре го казваме все пак.

преди 2 минути, lebel написа:

Тия що не ги разправяше, когато Иван Киров пишеше тук? Лицемерие му викат на това твоето. Щото демагогия ми се чини твърде меко в случая.

Ти на Иван Киров секретарката ли си?

преди 15 минути, Teemo v. X написа:

толкова го боли главата че стъпването на котката му думка.

Това не е смешно, а трагично. Човека е зле и го боли глава. Освен това да не е виц, а Лебела да разказва житейски истории.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ти на Иван Киров секретарката ли си?

Колкото и да се правиш на мъж, с тия твои две еднакви полови хромозоми, си е ебaти трагикомедията

преди 7 минути, lebel написа:

Защото Иван Киров сам ни водеше до това тогава ,целенасочено беше и той това целеше ,дори си го е казвал. Той беше тук ( може и сега да е но с друг профил) за да търси спор с тези които му обръщахме внимание и най вече с администрацията. Дори тема имаше за това.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Защото Иван Киров сам ни водеше до това тогава ,целенасочено беше и той това целеше ,дори си го е казвал. Той беше тук ( може и сега да е но с друг профил) за да търси спор с тези които му обръщахме внимание и най вече с администрацията. Дори тема имаше за това.

Абе остави Оскар от Улица Сезам(Сусам).

Oscar The Grouch GIF by Sesame Street

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Тук от тази тема сценарист би могъл ако прочете всичко да направи сериал от типа турски или венецуелски - Не ли?

Нещо такова.

току-що, AAUUXX написа:

Губим си времето с глупости това е 100%

Те си губят времето. Правят си проблеми и сами си ги решават. Мен не ме бърка кой къде какво работи. Не съм му седнал на масата.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Те си губят времето. Правят си проблеми и сами си ги решават. Мен не ме бърка кой къде какво работи. Не съм му седнал на масата.

Виж аз какво мисля ,сигурен съм че те са стойностни и добри хора ,но тук всеки изгражда своя представа за тези с които общува и на база това създава положителни или отрицателни емоции към тях ,ако по някаъв начин не са разбрали образ който е бил с цел шега по някаква причина това ги е засегнало те изграждат негативени емоции към теб и след това се случва което се случи.

Спирам да се обяснявам че и мен ще запсуват )

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Не се хаби. На мен си ми ясен. Отписах те още преди години, когато шибна хилещия се емотикон под пост, в който някой беше разказал за недоубит свещеник, хвърлен полужив в изкоп с трупове, където и умира. Лицедей.

преди 1 минута, lebel написа:

Не се хаби. На мен си ми ясен. Отписах те още преди години, когато шибна хилещия се емотикон под пост, в който някой беше разказал за недоубит свещеник, хвърлен полужив в изкоп с трупове, където и умира. Лицедей.

Нямам никаква идея ,нито спомен за това което пишеш честно ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.