Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, (:IдioiдI:) написа:

Не, просто не обръщам внимание на мрачните новини. Може би защото аз съм мрачен тип.

Аз не мисля ,че си мрачен тип ,иначе за новините си прав )

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, AAUUXX написа:

Ще ги има за съжаление ,когато държавата спи. Това някой да преследва педофили не е ли задължение на държавата и службите ? Защо деца трябва да го правят ? През моето детство нямаше такива ,като дете знаех че ако има някакъв проблем мога да се доверя на милиционера ,които бяха сред обществото на служба ,не по кабинетите си, освен че следяха за обществения ред навсякъде можеше човек в беда да ги потърси ,имаха караулки също на почти всяко голямо кръстовище или натоварен път. Ето това което се случи дали щеше да е възможно ,ако имаше полиция там в близост ,не.

Адвокатът на убития вика: Обикновен човек, който е искал да има приятелка. Какво като е отишъл на среща с 15-годишна? Това не значи, че е бил педофил.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Щото не ме познаваш. Не знаеш под моята несериозно какво се крие. )

преди 2 минути, AAUUXX написа:

той е пиян тип

муца bye1

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Адвокатът на убития вика: Обикновен човек, който е искал да има приятелка. Какво като е отишъл на среща с 15-годишна? Това не значи, че е бил педофил.

Ясно ,но кой закон забранява да има човека приятели които не са пълнолетни? Ако пък е имало данни за педофилия не е ли по логично да му бяха извършили граждански арест ( очевидно той не е бил по силен от тях) ,да го задържат и повикат полиция?

преди 2 минути, (:IдioiдI:) написа:

Щото не ме познаваш. Не знаеш под моята несериозно какво се крие. )

Така е.

преди 7 минути, Муца Дебелогъзова написа:

То пък една 15 годишна. Прилича на 50 годишна с проблеми с алкохола.

преди 4 минути, buldak написа:

той е пиян тип

5+ безплатни Drunk и Пиян анимирани GIF файлове и стикери - Pixabay

преди 8 минути, Муца Дебелогъзова написа:

То и 30 годишният велик математик Луис Карол е обичал да снима малката 10 годишна Алиса, че и написва книга. 🤔

на 10.01.2026 г. в 18:33, andiay написа:

За много години на всички в темата... ( За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. )
Със закъснение, но... ка беше... по-добре късно, отколкото никога...
От здраве и късмет да не се отървате....

...
На мен лично тази Коледа червенобузестия ме дари с най-хубавия подарък... ще ставам дедо за втори път...

...

Така че... Пожеланията вече ги отправих... Са ше допълня - стискам палци всичко да е наред!

two women are running on treadmills in a gym with a sign that says it 's

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Илюстрация или рисунка както ти е удобно ,защото отново неразбрах какво искаш да кажеш.

Нещо се ебаваш...

За разлика от някои, няма да ги посочвам че са в Берлин, имам достатъчно сиво да чета между редовете.

Абе ... хм ..... къде видяхте в тiкток мрачни новини?

Zaara GIF | Tenor

преди 13 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Мноо бързо ги лепите тия етикети.

Пиклата щу ще в сайт за запознанства? Ората са казали нема ли до седем, нема и до седемдесет, а уви повечето хлапачки в родината са точно описание на следващата песен.

И все пак каквто и да е бил, такова зверство от тия уж деца...

Ся да ги съдят като възрастни и доживот в дранголника.

https://www.youtube.com/watch?v=4zW-h9GBzxM

преди 45 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Това не оправдава действията на младежите. Подайте оплакване в полицията, замесете медиите, викнете Цанов.

Заради потенциален педофил станаха реални убийци. Това ще им стои за цял живот.

Някой да познава педофилка? Или жените са секс-инструкторки.

+18

Секси GIF-чета

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.