Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Спирам да се обяснявам че и мен ще запсуват )

преди 2 минути, lebel написа:

Не се хаби. На мен си ми ясен. Отписах те още преди години, когато шибна хилещия се емотикон под пост, в който някой беше разказал за недоубит свещеник, хвърлен полужив в изкоп с трупове, където и умира. Лицедей.

Това е по-лошо от псуване...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Виж аз какво мисля ,сигурен съм че те са стойностни и добри хора ,но тук всеки изгражда своя представа за тези с които общува и на база това създава положителни или отрицателни емоции към тях ,ако по някаъв начин не са разбрали образ който е бил с цел шега по някаква причина това ги е засегнало те изграждат негативени емоции към теб и след това се случва което се случи.

Спирам да се обяснявам че и мен ще запсуват )

Добре, да изграждат.

ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ.

преди 2 минути, Miusuka написа:

Това е по-лошо от псуване...

Не знам ,но очевидно Лебел е изградил за мен някакъв образ ,въпреки че аз никога не съм го обидил с нищо ,нито пък съм влизал в какъвто и да е било спор. Дори когато беше извън форума за известно време и се върна бях един от малкото поздравили го и пожелал му наздраве в онази тема където се питахме какво ще правим през лятото, тогава някой го мислиха за Алгор ,защото Лебел беше скромен в постовете си и постваше вицове подобни на тези по стил каквито Алгор е поствал.

преди 1 час, lebel написа:

Колкото и да се правиш на мъж, с тия твои две еднакви полови хромозоми, си е ебaти трагикомедията

Направо се разплаках, какво мисли подобие на човек. ИМИТИРАЩ ПРОДУКТ.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Много серозно приемаш нещата ,давай го по спокойно. @АСПЕКТ е добър човек ,образован ,интелигентен и винаги готов да помогне с каквото може -познавам го вече доста години и затова пиша това.

не забравяй възпитаник на Харвард и с мустак D

преди 5 минути, buldak написа:

не забравяй възпитаник на Харвард и с мустак D

Хумболт, какъв ти Харвард. Тук е Берлин.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Хумболт, какъв ти Харвард. Тук е Берлин.

аз пък мислех, че е Таджикистан 🤔

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Ако това е среден разход на бира за месец....абсолютно е грешка. Че то само аз изпреварвам враца )

Това е за година.

Област Враца има примерно 80 000 население. И на всеки от тях се падат по около 30 л. на година.

преди 25 минути, buldak написа:

аз пък мислех, че е Таджикистан 🤔

Там някъде.

преди 18 минути, The Lone Star написа:

Това е за година.

Област Враца има примерно 80 000 население. И на всеки от тях се падат по около 30 л. на година.

Това няма и литър мисля за ден.

преди 21 минути, The Lone Star написа:

Това е за година.

Ние мислихме че е за месец 30л ,за година 30л абсолютно невъзможно да е вярно.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Ние мислихме че е за месец 30л ,за година 30л абсолютно невъзможно да е вярно.

То 30л са 40-50 бутилки. Много слаби пиячи са във Враца )

Да не е обратна класация - къде се пие най-малко? То и затова Пловдив го няма )

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Там някъде.

Това няма и литър мисля за ден.

По около 80 гр. на ден на човек.

Ако е за месец 30 л. тогава е около 1 л. на човек дневно.

Е, може и аз да бъркам.

Реална история. Чесно. Преди години забелязах, че човек около мен има определени заложби в разказването на вицове. Изчаках известно време, убедих се, че не се лъжа и го открехнах на няколко простички, но много важни правила, при разказването на вицове... Плитчини, с които той се справяше нелошо и по интуиция, но друго си е с лиценз за лоцман... или квото там имат лоцманите.

--> Не е нужно да заизустяваш вица. Това води до конфузни ситуации, а и наистина не е нужно. Всеки виц има някакво стъбло, ствол, около който се е разлистил. Обикновено това е една-единствена фраза (често пъти значението и е подчинено на абсурда), а понякога даже една-единствена дума. Ако запомниш тази фраза (дума), не само няма да забравиш вица, но и всеки път ше може да го разказваш по различен начин, без вицът да загуби нещо от стойността си;

--> Никога не започвай виц, ако не си сигурен, че ще успееш да го завършиш. От фразата "аз го забравих", по тъпа е само ситуацията в следващата подточка;

--> Не се смей на собствените си вицове... в краен случай поне докато го разказваш... Ако се разсмееш и не можеш да довършиш вица от смях, погледни в очите "слушателите" и ще спреш да се смееш... а може би и да разказваш вицове известно време;

--> Най-сполучливите вицове са ситуационните (тези които изникват в главата ти при определена ситуация... асоциация);

Ще прескоча това-онова... като доказания факт, че за разлика от кратките (или даже вицовете-фрази), дългите вицове водят (освен в много редки изключения) до загуба на концентрация в слушателя и за да не се случи това, ще финализирам урока с това, което му казах накрая...

--> Ако не се смеят на вица ти, най-достойният финал на изявата ти, финал с който няма начин да не разсмееш капризната аудитория, е фразата "Аз знам и един друг, ама той не е толкова смешен!"

След известно време се видяхме и той с неудобство ми сподели:

- Имам една приятелка - (ще го променя на приятел), за да може заинтересованите сред местната публика по-лесно да го осмислят...

- Разказах му виц - продължи - а той ме гледаше недоумяващо... почти питащо

- Това ли беше? - Казах му:

- Да... Знам и един друг, ама той не е толкова смешен - Той мисли около минута - минута и половина и каза:

- Я го кажи...

Помислих и аз, и на свой ред му казах - Не се коркай, човекът е специален... а може да е и със специални потребности. Случват се такива работи. Както казват тавтолозите - така е в живия живот!

"В един месарски магазин, месаря бил глухоням и който искал част от месо му показвал по тялото си. например му покажеш бута и той ти реже от бута, удариш се по ребрата и ти дава ребра...

Влиза един младеж и си вади х*я и го удря на тезгяха. Продавача кима и му дава шпек-салам.

Младежа излиза и отвън един дядка го моли:

-Младеж може ли и за мен да го покажеш че и аз искам да си купя шпек?

-Ами покажи му твоя бе дядка...

-Там е работата, че колкото пъти му покажа моя ми дава все черва..."

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Нямам никаква идея ,нито спомен за това което пишеш честно ?

Утре ще те цитирам, да не станесиевало мамата

Лебел - а не знам дали нарочно ме спря, или така се случи...

Когато ми говореше за чист и свят форум, те попитах - така може ли... Твоя отговор беше - не разбирам, не знам... Или нещо подобно. Много щях да ви псувам, теб и берлинската брадато - мустаката пасмина. И ми дреме на калната пишонка, че ще ме докладвате

Ти си третия който се опитва да ми прави психологически профил - олигофрени. Истински. Оди се пери.

Дадох ли ти портите, към където ти е кеф? Дадох ти ги. Да не мислиш че нещо се майтапя ?

Двама си мислиха че са защитени - единия тича в трънаците, другия се моли като клетото овчарче. И вече не списват тук...

Тоо ще ми прави профил и ще ми казва

преди 9 часа, Miusuka написа:

То 30л са 40-50 бутилки. Много слаби пиячи са във Враца )

Да не е обратна класация - къде се пие най-малко? То и затова Пловдив го няма )

Питах ИИ той ми казва същото че били 31.5л, не е ясно как са правили това проучване ,ако е някаква средна стойност и в общия брой са включени жени, деца плюс домашните любимци вероятно може да се постигне такава крайна бройка.

преди 6 часа, Teemo v. X написа:

Утре ще те цитирам, да не станесиевало мамата

Лебел - а не знам дали нарочно ме спря, или така се случи...

Когато ми говореше за чист и свят форум, те попитах - така може ли... Твоя отговор беше - не разбирам, не знам... Или нещо подобно. Много щях да ви псувам, теб и берлинската брадато - мустаката пасмина. И ми дреме на калната пишонка, че ще ме докладвате

Ти си третия който се опитва да ми прави психологически профил - олигофрени. Истински. Оди се пери.

Дадох ли ти портите, към където ти е кеф? Дадох ти ги. Да не мислиш че нещо се майтапя ?

Двама си мислиха че са защитени - единия тича в трънаците, другия се моли като клетото овчарче. И вече не списват тук...

Тоо ще ми прави профил и ще ми казва

Съвсем нищо нерезбрах ,прочетох го три пъти поста - нищо ,не е важно де.

Без да съм психолог отдалече си личи, че нещо не е добре с тебе. От 2000 км и през виртуала. Пасмина ще викаш на твоето обкръжение.

преди 6 часа, Teemo v. X написа:

. Много щях да ви псувам, теб и берлинската брадато - мустаката пасмина. И ми дреме на калната пишонка, че ще ме докладвате

преди 54 минути, AAUUXX написа:

Питах ИИ той ми казва същото че били 31.5л, не е ясно как са правили това проучване ,ако е някаква средна стойност и в общия брой са включени жени, деца плюс домашните любимци вероятно може да се постигне такава крайна бройка.

Съвсем нищо нерезбрах ,прочетох го три пъти поста - нищо ,не е важно де.

623287288_25717314681296297_4912862620063396274_n.jpg.b8b20c55fbb3f54b8a2e64f28b435700.jpg

И да завършим цикъла "Катаджия" с...

- Знаете ли защо ви спрях?
- Не зн ... не, чакайте, сетих се, харесвате дебели мъже?
- Хаха, много смешно! Айде излизай да духаш!
- Ето, знаех си...

Добро съботно утро!

айде наздраве, котета beer11

ще става екшън

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.