Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Болуджийчето, клошарче от Пазарджик, бях ли ти казвал да не се месиш, където плъха не ти стига!

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Не е лесно да виси сам в форума си и да си отговаря сам със всичките си профили и тайно да си мисли че има посетители.

Ама те май бяха от лудницата де и тайно си го привикват с усмирителната риза.😁

Или да разкажа колко пъти съм бил със сестра ти, на околовръстното и колко взима за отделните процедури! 🤣

Преди да си хване мъж де... надявам се, зет ти да не усетил, че хлопа там долу...

Решило и то блесне тука на чужд гръб, бати келемето долно...

Power GIF

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, To7eTo написа:

Болуджийчето, клошарче от Пазарджик, бях ли ти казвал да не се месиш, където плъха не ти стига!

Себе си ли имаш в предвид. Май забрави как без нищо взе да ми се зъбиш кат спрях да ти влизам в заспалия форум и взе да ме ухажваш с онази недоклатена видеокарта и понеже не ти вързах взе че започна да цвилиш кат недоклатена кобила.😁

Не, имам предвид сестра ти!

И колко взимаше преди да си хване мъж, и как го прави...

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Себе си ли имаш в предвид. Май забрави как без нищо взе да ми се зъбиш кат спрях да ти влизам в заспалия форум и взе да ме ухажваш с онази недоклатена видеокарта и понеже не ти вързах взе че започна да цвилиш кат недоклатена кобила.😁

На околовръстното, долу в мазето при плъховете, как и се редувахме...

Имам и снимки клошарче....

Пазарджик са най-добрите... КУ

преди 5 минути, To7eTo написа:

Или да разкажа колко пъти съм бил със сестра ти, на околовръстното и колко взима за отделните процедури! 🤣

Преди да си хване мъж де... надявам се, зет ти да не усетил, че хлопа там долу...

Решило и то блесне тука на чужд гръб, бати келемето долно...

Наистина си много кух ама да те питам нящо и си го кажи честно. Вярно ли е че си почвал бачкане в калигула и са те ритнали от там щото си давал дупе на поразия и са вдигнали ръце хората от теб и от там си хукнал в бошидото и пак същата песен явно наистина си много дащен.😁

Колко трябва да си кух, след като предлагаше сестра ти за 200 лева, тогава..за да си вземеш 20-та генерация видео карта, имам го и на смс, братле....

Трябва ли да се стига до там 🤣

преди 38 минути, buldak написа:

два пъти слушах песента и на третия КУПЕТЕ ПРЕМИУМ

много нахално стана туй spotify

И те като лекарите - само в портфейла ти гледат )

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Наистина си много кух ама да те питам нящо и си го кажи честно. Вярно ли е че си почвал бачкане в калигула и са те ритнали от там щото си давал дупе на поразия и са вдигнали ръце хората от теб и от там си хукнал в бошидото и пак същата песен явно наистина си много дащен.😁

Ще изложим твоят интелект (който го нямаш никакъв) и този на сестра ти, но тя вече има семейството...

преди 8 минути, vlado1985 написа:

преди 3 минути, To7eTo написа:

Колко трябва да си кух, след като предлагаше сестра ти за 200 лева, тогава..за да си вземеш 20-та генерация видео карта, имам го и на смс, братле....

Какви интересни неща ставали из България, а аз си копая с мотиката на село )

преди 1 минута, To7eTo написа:

Ще изложим твоят интелект (който го нямаш никакъв) и този на сестра ти, но тя вече има вече семейството...

Еми изложи го ама и покажи въпросните снимки за които ми пилиш. Между другото кога да очакваме пак да бутнеш форума поне в това те бива с некадърните ти скриптове.😁

Какви форуми момче, аз ти говоря, че си продал сестра си за видео карта, която после каза, че си намерил на пазаря, баси!

Кофти боклуци се раждат в Пазарджик...

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Еми изложи го ама и покажи въпросните снимки за които ми пилиш. Между другото кога да очакваме пак да бутнеш форума поне в това те бива с некадърните ти скриптове.😁

https://www.zname.info/news/15880365794061/prostitutkite-si-imat-kvartal-hodyat-bez-maski-na-rabota

току-що, To7eTo написа:

Какви форуми момче, аз ти говоря, че си продал сестра си за видео карта, която после каза, че си намерил на пазаря, баси!

Кофти боклуци се раждат в Пазарджик...

Браво бе научил си се и да лъжеш кат дърт ц*ган.

Смешко ако визираш оназ карта която взех от битака да същата ASUS GT730 4GB още е при мен и си бачка много добре и за да подскочиш още взех я за 5лв. И със нея взех няколко механични диска 2.5 инча и 2 SSD-та и си бачкат много добре за 10лв и със тях 2 дъна уш за донори ама те па се оказаха работ.щи със дребни проблеми и то какви по 4-5 надути кондензатора.

Взех ги и тях за без пари 10лв DDR3-ки. А сега може да подскочиш колкото искаш смешник.

А стига се оправда ве, клошарчето-разбирач, всички те знаят тук в този форум колко струваш, смешник!

А от уважение към сестра ти няма да сетна remote server с клипове, защото все още и имам телефона...

Пройдоха!

преди 3 минути, vlado1985 написа:

смешник.

Смешник измисли си твой речник, който да те отличава, може би ще ти повярват тук повече...балък!

А стига се оправда ве, клошарчето-разбирач, всички те знаят тук в този форум колко струваш, смешник!

А от уважение към сестра ти няма сетна remote server с клипове, защото все още и имам телефона...

Пройдоха!

Да вземеш да се успокоиш и да не забравиш да си пийнеш аповете че колко му е да вземеш да прериташ от яд че никой не те ебава и си те знаем всички колко си смешен и за това си висиш сам в форума си.

Хой, са шляпай с 20-та генерация и се моли да не изпадам във видео подробности, пимп!

преди 18 минути, To7eTo написа:

Хой, са шляпай с 20-та генерация и се моли да не изпадам във видео подробности, пимп!

Е успокой се де разбрахме вече че бързо се пяниш и ся ша чакаме с нетърпение да бутнеш форума.😁

За малко да забравя да те питам припозна ли се какъв пол си.😁Или си фригидна овца.😁

преди 58 минути, To7eTo написа:

На околовръстното, долу в мазето при плъховете, как и се редувахме...

Имам и снимки клошарче....

Пазарджик са най-добрите... КУ

преди 48 минути, To7eTo написа:

Това е доста гнусно от твоя страна. Как ще предлага сестра си за една видеокарта. И да разправяш из интернет кой какъв е - ужас.

току-що, To7eTo написа:

S[[Шилер, нареденото германче (tmo-086-208.customers.d1-online.com-80.187.86.208) 😁

При вас са и за по-малко, не се прави на актьорче от махалата... 😉

Какво при нас?

При вас са и за по-малко, не се прави на актьорче от махалата... 😉

Максуда ман, повтарям го втори път специално за тебе!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какво при нас?

И ти ли си slow?

Максуда ман, повтарям го втори път специално за тебе!

И ти ли си slow?

Делулу съм като тебе.

Не съм чул Кракра да е решил некъф проблем (като изключим неговите необосновани твърдения), но според мен узото се справя успешно с некои по-дребни такива...

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Делулу съм като тебе.

Или когато въшката изплува на челото, на създателя си... 😁

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

Това е доста гнусно от твоя страна. Как ще предлага сестра си за една видеокарта. И да разправяш из интернет кой какъв е - ужас.

Какъвто човека такова и съдържанието на поста му.

Чудя се на Нушо защо още се занимава с този, но той си знае.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.