Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Нищо не си изгубил.

Не го успокоявай. Прецакали са го отсекъде!

И мен комса ме прецака. С половин до година и половина... не помня точно колко. Нейде между 28 и 30 годин се усетих, че тия ше ми зимат членски внос докато давам и написах една молба да ме отпишат, поради достигане до преклонна възраст. И ме отписаха. Честен кръст!

Тва като оня виц (Велев? Няма го), дето лъвът записвал приемни гурме часове на животните - кое кога да яде. Записва, пита има ли въпроси, ония викат - няма - и покрусени си тръгват. И само заекът попитал - А може ли да не дойда?. А лъвът отговорил - Може бе. Зачеркваам.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, инж. lebel написа:

Не го успокоявай. Прецакали са го отсекъде!

И мен комса ме прецака. С половин до година и половина... не помня точно колко. Нейде между 28 и 30 годин се усетих, че тия ше ми зимат членски внос докато давам и написах една молба да ме отпишат, поради достигане на преклонна възраст. И ме отписаха. Честен кръст!

Ти пък за 2лв ли си ,че нали партията е трябволо от някъде да се финансира ,а тогава знаеш че нямаше държавна субсидия. Прецакал си ги , а са искали теб да прецакат.

преди 41 минути, AAUUXX написа:

Нищо не си изгубил.

Не е вярно - какви бригади имаше, гювеч от ТКЗС и АПК!

преди 2 минути, инж. lebel написа:

Тоя виц за партията и държавната субсидия е толкова готин, че даже Велев би го харесал. И е кратък. Когато и да се засмее, се стаа.

Така е ,дори се носеха слухове че и депутатите не получавали заплата за заседанията на които ходеха. Бедна раута.

Това добре ли за ежедневна употреба при положение, че човека няма особени изисквания?

Mi Bulgaria
No image preview

New Products Xiaomi Redmi Note 15 5G | Xiaomi България

Избери New Products Xiaomi Redmi Note 15 5G - Официалният магазин на Xiaomi в България Mi-bulgaria.com. Бърза доставка, официална гаранция.
преди 18 минути, nickolaycho написа:

Не е вярно - какви бригади имаше, гювеч от ТКЗС и АПК!

Аз бях една година на студентска бригада и в жп депото на Кремиковци. Боядисах го почти цялото... дето викат, че това и онова другото и е там третото, дето сме ги построили, не можело да се боядиса. Глупусти. Помня и, че за да боядисам емблемата, се бех овързал и висех като алпинист без Алпи. Обаче всичко в шибаното депо беше мноо тежко и не можах да цапцаросам нищо. Хем си бех в младост и в сила мъжка. Шегувам се. Тогава се бех почти докоснал до ценностите на новия човек, на хармоничната и всестранно развита личност – строител на развитото социалистическо общество... И а-а... дето се вика - нема, нема, пасиeбeмaмaта. Дойде "демокрацията" и новият човек се оказа стария. Дге.

преди 4 минути, Звяра! написа:

Това добре ли за ежедневна употреба при положение, че човека няма особени изисквания?

Mi Bulgaria
No image preview

Избери New Products Xiaomi Redmi Note 15 5G - Официалният магазин на Xiaomi в България Mi-bulgaria.com. Бърза доставка, официална гаранция.

Добре е ,дисплея му не трепти и е качествен ,хардуера също става за ежедневна употреба ,но с игрите няма да е много Ок.

Когато поръчваш гледай с колко РАМ памет е ,с по малко от 8GB не си заслужава предвид че ще има 4 мажорни ъпдейта на Андроид в бъдеще

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Добре е ,дисплея му не трепти и е качествен ,хардуера също става за ежедневна употреба ,но с игрите няма да е много Ок.

Когато поръчваш гледай с колко РАМ памет е ,с по малко от 8GB не си заслужава предвид че ще има 4 мажорни ъпдейта на Андроид в бъдеще

Там в сайта има избор на паметта 8GB+256GB телефона става на 280€

Този заоблен дисплей може ли да му се сложи протектор?

Звука на слушалката и микрофона трябва ли да са увеличени на макс както при другите телефони. В смисъл аз не познавам някой, който не му е усилен звука на слушалката на максимално.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Там в сайта има избор на паметта 8GB+256GB телефона става на 280€

Този заоблен дисплей може ли да му се сложи протектор?

Звука на слушалката и микрофона трябва ли да са увеличени на макс както при другите телефони. В смисъл аз не познавам някой, който не му е усилен звука на слушалката на максимално.

Имам телефон със заоблен дисплей и е без протектор ,но аз и на плоските дисплей не слагам протектор. Тоест най вероятно протектор няма да може да се сложи или ако сложиш ще бъде грозно тъй като няма да обхване целия дисплей. Звука не следва да е слаб ,досега не съм попадал на redmi със слаб звук на слушалката, макар че това е индивидуално за всеки.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Имам телефон със заоблен дисплей и е без протектор ,но аз и на плоските дисплей не слагам протектор. Тоест най вероятно протектор няма да може да се сложи или ако сложиш ще бъде грозно тъй като няма да обхване целия дисплей. Звука не следва да е слаб ,досега не съм попадал на redmi със слаб звук на слушалката, макар че това е индивидуално за всеки.

А има ли нещо по-добро за подарък до 300€ ?

преди 2 минути, Звяра! написа:

А има ли нещо по-добро за подарък до 300€ ?

Има ,Note 15 pro ,като цена хардуер е без конкуренция. Този не е 5G ,5G струва повече.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--XIAOMI-REDMI-NOTE-15-PRO-BLACK/p/509609

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Има ,Note 15 pro ,като цена хардуер е без конкуренция.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--XIAOMI-REDMI-NOTE-15-PRO-BLACK/p/509609

Няма 5G

Има ли го същия модел 5G

Телефона ще ми трябва за края на септември.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

После ще ги разгледам, че ми звъннаха и излизам по работа.

току-що, Звяра! написа:

Няма 5G

Има ли го същия модел 5G

Телефона ще ми трябва за края на септември.

Да да по горе дадох линкове ,този 4G не си заслужава ,видях го след като го бях постнал.

преди 2 минути, Звяра! написа:

После ще ги разгледам, че ми звъннаха и излизам по работа.

Този с 12ГБ рам според мен е по добър избор ,ако телефона ще се ползва в перод 2-3г напред и ще се играе от време на време игри. Ако ще се ползва за соц мрежи и музика става и този с 8ГБ рам ,но след едн ,двя мажорни ъпдейта може да се задъха. В момента съм с 8ГБ рам и следващия който ще купя ще бъде с 12 или 16ГБ. Като игри не играя.

преди 3 часа, Звяра! написа:

Mi Bulgaria
No image preview

Тромава работа с много реклами. Кликвам някъде и ти искала реклама.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Да да по горе дадох линкове ,този 4G не си заслужава ,видях го след като го бях постнал.

Този с 12ГБ рам според мен е по добър избор ,ако телефона ще се ползва в перод 2-3г напред и ще се играе от време на време игри. Ако ще се ползва за соц мрежи и музика става и този с 8ГБ рам ,но след едн ,двя мажорни ъпдейта може да се задъха. В момента съм с 8ГБ рам и следващия който ще купя ще бъде с 12 или 16ГБ. Като игри не играя.

Поне 12 ГБ - да.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Тромава работа с много реклами. Кликвам някъде и ти искала реклама.

Поне 12 ГБ - да.

Да ,рекламите са много дразнещи ,повечето от тях могат да се спрат като влезеш в приложението и изключиш от менюто -препоръки- Нямат опция за спиране на всички реклами в приложенията заедно.

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Да ,рекламите са много дразнещи ,повечето от тях могат да се спрат като влезеш в приложението и изключиш от менюто -препоръки- Нямат опция за спиране на всички реклами в приложенията заедно.

Хуауей е по-добре.

преди 1 час, Miusuka написа:

Благодарение на Бога, Царя и Правителството - съм добре.

Аааа, и Партията!

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Те нямат google play и са доста по скъпи от redmi.

GBox: Google auf HUAWEI Geräte (HMS) - HUAWEI Community https://share.google/GwDbdpGCPOhCMvdhE

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Те нямат google play и са доста по скъпи от redmi.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

GBox: Google auf HUAWEI Geräte (HMS) - HUAWEI Community https://share.google/GwDbdpGCPOhCMvdhE

Вече май неработи ,а и след всеки мажорен ъпдейт греда.

Honor имат google play, но цените спрямо redmi са доста по високи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.