Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, инж. lebel написа:

На мен ми се стори, че го претупа... и всички ядоха, пиха и се веселиха (без лордовете де)... и аз бех там, и медовина... пардон, уиски пих... ма мое ми е била голяма кошницата

Да, леко постничко и предвидимо като сюжет, но пък действието се развива бързо и докато се усетиш и свършила. Може да е някаква завръзка към нещо по-голямо, ще видим...

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Пише, че Орро има си свой собствен

https://en.wikipedia.org/wiki/ColorOS

Да знам че са със coloros. На тоя моя приятел който бачка в технополис му забравих точния модел само си спомням че ми каза че му е от 2 години и ми каза че го е рутвал ама за какво така и не го питах де.

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Oppo не са с чист Андроид. Edge 70 е с плосък дисплей.

Да четох за oppo-то че не са със чист андроид и си карат с фирмения ама и той ми се вижда малко тромав. А за edge 70 да видях го че е със плосък дисплей и ми допада но не ми хареса това само че в нито една от версиите му в която се предлага е без слот за карта памет.

И батерията са му шибнали малка или поне така видях на бърз поглед само.

В тубата можеш да играеш игрички.

)

https://www.youtube.com/playables/Ugkxto-OwJZo4rm8Xl2Nj3K403nHlYThf-sr

@AAUUXX , аз по природа съм ниЗка душица (човещинка) и искам да ми дадеш линкове към източници, в които да прочета как САЩ са окупирали Корея/Сеул през XIX век. Да се възползвам от познанието ти, така да се каже.

днес по-леко ще го даваме

ментичка с кенче бира

преди 7 часа, parmobil написа:

@AAUUXX , аз по природа съм ниЗка душица (човещинка) и искам да ми дадеш линкове към източници, в които да прочета как САЩ са окупирали Корея/Сеул през XIX век. Да се възползвам от познанието ти, така да се каже.

Търси си ги, интернет нямаш ли ,ИИ не познаваш ли ?

преди 12 часа, vlado1985 написа:

Да знам че са със coloros. На тоя моя приятел който бачка в технополис му забравих точния модел само си спомням че ми каза че му е от 2 години и ми каза че го е рутвал ама за какво така и не го питах де.

Да четох за oppo-то че не са със чист андроид и си карат с фирмения ама и той ми се вижда малко тромав. А за edge 70 да видях го че е със плосък дисплей и ми допада но не ми хареса това само че в нито една от версиите му в която се предлага е без слот за карта памет.

Не винаги с custom rom работи по добре от стоковия.

каква хубава и голяма бира леле

не се сдържах зех си голяма ама няма да я изпивам цялата D

преди 41 минути, B-boy/StyLe/ написа:

...Няма лошо да се ползва AI за да помага от време на време, но чак да замества цялото общуване не мисля, че е много удачно. Но вие си знаете. )

Извинявай (макар че няма за какво да се извинявам), че ползвам тоя ти пост за "отскок"... правя го, щото ми се струва, че с теб има най-малка вероятност да трябва да се обяснявам какъв е контекста на поста ми и има ли го изобщо. Нещо което така и така няма да направя.

Та, нямам (съзнателно) богат опит с ии-тата, независимо че не изключвам гугълския режим с ии, но искрено съм се забавлявал (и продължавам да се забавлявам) с безспорния за мен факт, че ии-тата са абсолютни слагачи. Поне засега.

Примерно...

Задаваш въпрос, формулиран така, че от "обвивката" му недвусмислено да се подава (малко, но недвусмислено) пристрастността ти по темата. Получаваш отговор, в който ясно проличава, че ии е на твоя страна. Задаваш уточняващ въпрос - това не е ли твърде крайно? Получаваш отговор - Да, имаш право, благодаря ти, че ми обърна внимание. Наистина няма нужда от крайности, а от компромиси... и така нататък. Ако си достатъчно изкусен и ти се занимава, можеш да си побутваш ии-то насам-натам, докато не ти писне... или докато получиш отговора, който те устройва.

Горните "заготовки" на въпроси не са създадени с ии и при създаването им не е използвана (и загинала) нито една мозъчна клетка.

А по повод цитата, ако позволиш да цитирам ии, абсолютно съм съгласен с теб. Не бе, чесно!

Е го са и т'ва...

Готино е, ама като знам, че е генерирано с ии, и ми се отщява. Наречете ме "консерва", ама ми се отщява.

преди 1 минута, buldak написа:

прасчо е машина

Потвърждавам! Липват ми времената, в които с Борното едвам (да не кажа хич) удържахте атаките му. Бе... кефех се на триалозите ви.

едит: надявам се Борното да е жив и здрав. Пич беше и се надявам, че още е!

преди 5 минути, инж. lebel написа:

Потвърждавам! Липват ми времената, в които с Борното едвам (да не кажа хич) удържахте атаките му. Бе... кефех се на триалозите ви.

разбира си от материята свинята

и преди и сега

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Но грешно програмиран от комунистите

Може ли да си комунист и да си правилно програмиран от малограмотни !? Ами не може ве малограмотен трол пенсионер. Затова си такъв.

преди 15 часа, vlado1985 написа:

Redmi note 17 за Индия изглежда добре като хардуер и голяма батерия ,про версията мен по ме интересува ,но още няма за европа да ги видя. Защо пропуснаха 16-та версия?

Българското правосъдие.

Всичко е пари. Убиваш, тровиш 9 живота. Плащаш си 3000 евро и чао. Кеф.

https://dnes.dir.bg/temida/sadat-osvobodi-sreshtu-3000-evro-obvineniya-za-otravyaneto-na-leshoyadi

преди 5 часа, pepel_ot_roza написа:

Добро утро, Ранобудни :)

Добро утро,

ранобудни сме, защото четем. Вестник трета възраст.

images?q=tbn:ANd9GcSnLzDqM-iFh-Xga2E8zUv

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Redmi note 17 за Индия изглежда добре като хардуер и голяма батерия ,про версията мен по ме интересува ,но още няма за европа да ги видя. Защо пропуснаха 16-та версия?

Май вече ги правят там

Какво ли дават по китайския ютуб?Youku? 🤔

Сега проверих. Портативен генератор.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Какво ли дават по китайския ютуб?Youku? 🤔

преди 8 минути, цър-вул написа:

Май вече ги правят там

И преди се е случвало да излезе първа версията за Индия след това за Европа.

Иначе освен в Индия и в Пакистан правят някой модели освен Китай. Обикновенно индииската им версия се различава с обема на батерията ,както може да има и разлика в чипсета и фърмуера ,ползват стоковите приложения на xiaomi ,докато в европейския са инсталирани тези на гугъл конкретно телефон и съобщения ,но до месец ще излезе и европейската версия предполагам )

преди 35 минути, AAUUXX написа:

Иначе освен в Индия и в Пакистан правят някой модели освен Китай. Обикновенно индииската им версия се различава с обема на батерията ,както може да има и разлика в чипсета и фърмуера ,ползват стоковите приложения на xiaomi ,докато в европейския са инсталирани тези на гугъл конкретно телефон и съобщения ,но до месец ще излезе и европейската версия предполагам )

В Китай искат да плащат на работниците малко повече и затова се преместиха в Индия.

преди 36 минути, AAUUXX написа:

200 евро в Индия, а в Китай 700 евро. Примерно. Ако пък беше производство в САЩ или в Германия. Айфон сигурно щеше да струва 5000 евро.

преди 58 минути, АСПЕКТ написа:

Българското правосъдие.

Всичко е пари. Убиваш, тровиш 9 живота. Плащаш си 3000 евро и чао. Кеф.

https://dnes.dir.bg/temida/sadat-osvobodi-sreshtu-3000-evro-obvineniya-za-otravyaneto-na-leshoyadi

То да са само животните...

https://trafficnews.bg/krimi/trimata-zverski-prebili-i-gavrili-se-mladezh-krai-panaira2-386965/

Индииците стават привлекателни за производителите на телефони и не само с държавната си политика и данъчни облекчения Make in India ,освен това са и огромен пазар. Процеса е същия когато преди години изнасяха производствата си към Китай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.