Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

вчера много голяма геймърска сесия съм направил

от 10:30 до 20:00

почти не я усетих, то на алкохол няма граници колко мога да цъкам

преди 34 минути, buldak написа:

вчера много голяма геймърска сесия съм направил

от 10:30 до 20:00

почти не я усетих, то на алкохол няма граници колко мога да цъкам

Значи си много богат...

преди 8 часа, AAUUXX написа:

Да да по горе дадох линкове ,този 4G не си заслужава ,видях го след като го бях постнал.

Този с 12ГБ рам според мен е по добър избор ,ако телефона ще се ползва в перод 2-3г напред и ще се играе от време на време игри. Ако ще се ползва за соц мрежи и музика става и този с 8ГБ рам ,но след едн ,двя мажорни ъпдейта може да се задъха. В момента съм с 8ГБ рам и следващия който ще купя ще бъде с 12 или 16ГБ. Като игри не играя.

Няма зарядно.

Трябва отделно да се закупи зарядно 120W..... 😕

току-що, AAUUXX написа:

Така е ,продават се без зарядно.

Другото за което се сещам е зареждане в автомобил.

Не знам дали съществуват толкова мощни зарядни за автомобил. Дори зарядното да е мощно, запалката няма да може да го захрани. В Тойотата имам отделна запалка на която пише 100W, но на лекия автомобил нямам, тоест много малко автомобили биха могли да зареждат бързо този телефон.

преди 4 минути, Звяра! написа:

Другото за което се сещам е зареждане в автомобил.

Не знам дали съществуват толкова мощни зарядни за автомобил. Дори зарядното да е мощно, запалката няма да може да го захрани. В Тойотата имам отделна запалка на която пише 100W, но на лекия автомобил нямам, тоест много малко автомобили биха могли да зареждат бързо този телефон.

35W са достатъчни да го зареди бързо за около час ,и с 200W да зарежаш по бързо няма да зареди този телефон.

Колко бързо искаш да ти зарежда? 33 вата зарядно зарежда телефона за 50 минути от 20 до 100% като батерията е 6 000 mAh.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

35W са достатъчни да го зареди бързо за около час ,и с 200W да зарежаш по бързо няма да зареди този телефон.

Google има 45 вата.

148404.jpg

току-що, AAUUXX написа:

Аз зареждам с 25W или 33W, зарежда според топлината за 40 мин до 1ч

Аз имам стария адаптер на Гугъл 30 вата и Pixelsnap.

google-pixelsnap-ladegeraet-mit-standhal

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Това е добре.

Екранна снимка 2026-08-25 194448.png

Навсякъде пише различно за зареждането.

Затова се подлъгвам.

Екранна снимка 2026-08-25 194535.png

Накрая ще се окаже, че с зарядното на Хуауей ще се зарежда по-добре от тези на Редми.

току-що, Звяра! написа:

Това е добре.

Екранна снимка 2026-08-25 194448.png

Навсякъде пише различно за зареждането.

Затова се подлъгвам.

Екранна снимка 2026-08-25 194535.png

Накрая ще се окаже, че с зарядното на Хуауей ще се зарежда по-добре от тези на Редми.

Ако го разпознае като бъзро зарядно и поддържа напреженията няма проблем да зареждаш с зарядното на huawei. При мен зарядното на моторола не зарежда бързо хонора ,обратното няма проблем ,със самсунг зарядно също няма проблем.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Аз зареждам с 25W или 33W, зарежда според топлината за 40 мин до 1ч

При мен зарежда до 80 процента за 1 час. С 25 вата безжично зареждане. Браво на Тесла за негово откритие.

Според Гугъл 80 процента е щадящо за батерията и ми го включи.

преди 41 минути, Звяра! написа:

Няма зарядно.

Трябва отделно да се закупи зарядно 120W..... 😕

Благодари на Ябълката затова. И другите да не видят нещо и те почнаха.

Тате,тази песен винаги ме натъжава,защото тебе те няма 38 години.Липсваш ми много :( Почивай в мир.Нека праха ти да е на по-добро място :( Винаги когато дойда на мястото където ти е хвърлен праха ми се плаче,защото ми се иска всяка песъчинка да я събера и да те видя.Душата и сърцето ми са тъжни без тебе!Макар и да не те помня,когато ти погледна снимката и се сетя за теб,се изпълвам с тъга и мъка.Ти си тук в сърцето ми завинаги мое обичано ангелче! :( 28.09.1948 - 26.06.1988 :( :( :(

Vesti.bg
No image preview

Вълк напада домашни животни и тормози жителите на няколко...

Вълк всява тревога сред жители и животновъди в няколко села в Монтанско. Домашни животни изчезват едно след друго, а сред последните жертви е и куче, което... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg

Никой не го е виждл, но било вълк... Ами ако е шуменската черна пантера?! Пантерите най-много си падат по кучета, за разлика от вълците.

18+

nova.bg
No image preview

Рики Мартин се завръща към испаноезичното кино след 20 го...

Певецът се присъединява към звездния актьорски състав на новия филм на Гаел Гарсия Бернал „Човек зад борда”

ся бирата е топла щото някой е забравил да я сложи в хладилника

всичко трябва да правя сам

и сам да я изпивам

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.