Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен Кaspersky (Active Virus Shield) Боже,дано не е сън

Featured Replies

Наистина ли тази антивирусна е добра?

Еми това е Касперски антивирус 6, как мислиш дали не е добра! Естествено като свободна има някои орязани неща, но има най-важните - файлов антивирус и пощенски антивирус. За един домашен компютър (а и не само) е идеален вариант. И български има за нея тук. А и един съвет за всички - при инсталирането на програмата не инсталирайте АОЛ туулбара :blink:

• Отговори 94
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Че си прав-прав си.Че има тестови ключове-има.Тайният въпрос по-скоро е защо AOL

са избрали точно Kaspersky за партньор,при наличие на толкова много по-яки антивируси!Я питай съфорумците да видиш ! biggrin.gif:wors::P:ph34r: Чао,че ще стане офтопик......

Пристрастия ? Не е нужно да се показват чрез отричане на дадена всепризната програма. Перфектна анти-вирусна програма няма. Има само добри и по-добри защити при различни компютри, инсталиран софтуер, настройки и др. Някои хора имат за най-добра програмата, която е най-хвалена из форуми и страници. Други потребители избират по "класации" на хванати вируси с дадени защити. Трети потребители вярват само и единсвено на това, което виждат с очите си. А именно реалната защита на тяхната система/и. :bye1::wors:

А какво ти пречи да опиташ?

А нищо.Инсталирах си я и ми откри 34 вируса.Няма какво повече да кажа. :hush:biggrin.gif;)

• Автор
Пристрастия ? Не е нужно да се показват чрез отричане на дадена всепризната програма. Перфектна анти-вирусна програма няма. Има само добри и по-добри защити при различни компютри, инсталиран софтуер, настройки и др. Някои хора имат за най-добра програмата, която е най-хвалена из форуми и страници. Други потребители избират по "класации" на хванати вируси с дадени защити. Трети потребители вярват само и единсвено на това, което виждат с очите си. А именно реалната защита на тяхната система/и. :);)

Че кой я отрича въпросната всепризната програма? И през ум не ми минава такова нещо! :)

Аз вярвам основно на очите си.Пък ако и класациите съвпаднат.......

Като се замисли малко човек,ако тази програма работи като антивируса на Касперки (щото то може да пише,ама важното е как работи),то с една стабилна FireWall с хубав Anti-Spyware модул,и този антивирус,значи имаш нормална защита на РС-то,доколкото можеш да се защитиш с програми.

Като се замисли малко човек,ако тази програма работи като антивируса на Касперки (щото то може да пише,ама важното е как работи),то с една стабилна FireWall с хубав Anti-Spyware модул,и този антивирус,значи имаш нормална защита на РС-то,доколкото можеш да се защитиш с програми.

Да така е - работи като антивируса на Касперски, защото Е антивируса на Касперски! Ама и май много ви мързи да четете: Като за безплатен антивирус програмата е чудесен избор, тъй като не е премахната възможността да открива спайуер! Недостатък е, че не сканира регистрите и бизквитките. Така че една безплатна защитна стена, една безплатна (каквато и да е) антиспайуер програмка (за да сканира регистрите и бизквитките) и тази антивирусна са идеалната защита за домашен компютър! Какво е AOL AVS съм обяснил тук! cool.gif

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Аз вече питах,но мисля да питам и тук-детектва ли това чудо rootkits?

Аз вече питах,но мисля да питам и тук-детектва ли това чудо rootkits?

Не! Тази възможност е включена в новата версия 6.0.1.ххх (МР1).

• 4 седмици по-късно...

Сега инсталирах програмата но не мога да разбера има ли защита в реално време. Някой може ли да потвърди ?

Сега инсталирах програмата но не мога да разбера има ли защита в реално време. Някой може ли да потвърди ?

Да има защита в реално време - Файлов антивирус и Пощенски антивирус! Подробности тук!

:wors: Пак проблем,Active Virus Shield ми работи по малко от 12 часа през които се ъпдейтва,сканира(не намери гадинки :) )но при последния ъпдейт поиска рестарт и спря да работи защото лицензния ключ бил невалиден,взех нов ключ и ми казва че вече се излолзва и пак неще.(1 в червено,2 в оранжево) ohmy.gif Идеи?
:wors: Пак проблем,Active Virus Shield ми работи по малко от 12 часа през които се ъпдейтва,сканира(не намери гадинки :) )но при последния ъпдейт поиска рестарт и спря да работи защото лицензния ключ бил невалиден,взех нов ключ и ми казва че вече се излолзва и пак неще.(1 в червено,2 в оранжево) ohmy.gif Идеи?

Свали я наново от АОЛ и ще ти изпратят нов код за активиране! Тази версия е безплатна така, че не се бой - ще тръгне. А и изтрий стария ключ!

Само ядове си навлякох с тази програма.След инсталацията на българският ми направи същият проблем като на "ВАНКЕЛ',и повторното теглене няма да помогне.Програмата казва-"Тези ключове вече се използвуват" и отказва да тръгне.Само аз си знам как после деинсталирах проклетията с триста зора. Сега

пробвам avast home и засега работи.java script:emoticon('sad.gif', 'smid_1')

sad.gif

sad.gif Пробвах за 3 ти път този път каза;И АКТИВНИЯ И РЕЗЕРВНИЯ КЛЮЧ ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ и пак неще. :help: Възможно ли е да не става заради ниска скорост на нета?А колко месеца са валидна beta на KIS? ;) Като я преинсталирах тръгна нормално но като че ли проблема беше при ъпдейта от този файл - lic60.pll.Работи си...

Редактирано от ВАНКЕЛ (преглед на промените)

Аз също имам проблема с лицензионния ключ - на два пъти деинсталирам, почиствам регистри, инсталирам с нов ключ и след инсталиране на кирилизатора и обновяване обявява,

че ключа вече се използува.

Не е логично да мисля, че проблема е свързан с кирилизирането на AVS-а, но ако някой има наблюдения днес, моля да ги сподели, защото за трети път ако стане, май ще.....

Благодаря предварително.

При мен тръгна като я изтеглих на ново от там където каза tigertron. :clap: (дори преби един троянец)

Само ядове си навлякох с тази програма.След инсталацията на българският ми направи същият проблем като на "ВАНКЕЛ',и повторното теглене няма да помогне.Програмата казва-"Тези ключове вече се използвуват" и отказва да тръгне.Само аз си знам как после деинсталирах проклетията с триста зора. Сега

пробвам avast home и засега работи.java script:emoticon('sad.gif', 'smid_1')

sad.gif

sad.gif Пробвах за 3 ти път този път каза;И АКТИВНИЯ И РЕЗЕРВНИЯ КЛЮЧ ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ и пак неще. :eek: Възможно ли е да не става заради ниска скорост на нета?А колко месеца са валидна beta на KIS? ;) Като я преинсталирах тръгна нормално но като че ли проблема беше при ъпдейта от този файл - lic60.pll.Работи си...

Аз също имам проблема с лицензионния ключ - на два пъти деинсталирам, почиствам регистри, инсталирам с нов ключ и след инсталиране на кирилизатора и обновяване обявява,

че ключа вече се използува.

Не е логично да мисля, че проблема е свързан с кирилизирането на AVS-а, но ако някой има наблюдения днес, моля да ги сподели, защото за трети път ако стане, май ще.....

Благодаря предварително.

При мен тръгна като я изтеглих на ново от там където каза tigertron. :clap: (дори преби един троянец)

Ей хора наистина не четете какво точно съм написъл! Казах го много ясно - свалете я наново от АОЛ, за да ви изпратят нов, валиден ключ за регистрация!!!! Ама въобще не четете какво пиша значи! Като не четете другият път се оправяйте сами!

Нали вече казах! Свалям наново програмата изпращат ми код и като го въведа ми изписва:"И АКТИВНИЯ И РЕЗЕРВНИЯ КЛЮЧ ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ".Нещо по неясно да казах ?

Нали вече казах! Свалям наново програмата изпращат ми код и като го въведа ми изписва:"И АКТИВНИЯ И РЕЗЕРВНИЯ КЛЮЧ ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ".Нещо по неясно да казах ?

Изтрий първо всички ключове! Денсталирай програмата! Свали я наново! Инсталирай я и приложи кодът, който ти пратят! Ако не става свържи се с АОЛ и ги питай защо не става кодът, който са ти пратили!

Мерси но вече се отказах.И без това деинсталацията и беше голяма мъка.Жалко,програмата изглеждаше обещаващо.

Мерси но вече се отказах.И без това деинсталацията и беше голяма мъка.Жалко,програмата изглеждаше обещаващо.

Преди да се откажеш напълно прочети пак този мой пост и виж информацията за сваляне и инсталиране на продукта! Всичко е обяснено както трябва. Тук имам един компютър, който работи с AOL AVS и всичко си е ОК cool.gif

То хубаво си обяснил всичко и го бях направил точно така обаче програмата се скапа след като инсталирах превода в save mod и рестартирах.Поске пак в save mod компютюра отказа да я деинсталира

та се принудих да прибегна до някои груби методи които обаче свършиха работа.Какво да се прави шантава техника sad.gif

То хубаво си обяснил всичко и го бях направил точно така обаче програмата се скапа след като инсталирах превода в save mod и рестартирах.Поске пак в save mod компютюра отказа да я деинсталира

та се принудих да прибегна до някои груби методи които обаче свършиха работа.Какво да се прави шантава техника sad.gif

Какво разбираш под Скапала? Какво е станало? Аз нямам такива проблеми?

Същото като на ВАНКЕЛ и rem1 .Програмата отказва изобщо да работи.Изтеглям повторно получавам код даже два и нищо:"И АКТИВНИЯ И РЕЗЕРВНИЯ КЛЮЧ ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ" и не тръгва.Може би да позволява само еднократна регистрация на един e-mail.

Инсталирал съм avast и затова приключвам с този въпрос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.