Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен Кaspersky (Active Virus Shield) Боже,дано не е сън

Featured Replies

Що па да иска мейл в АOL? Мен си ми прати в GMail...

• Отговори 94
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Случайно на някой да му дава следната грешка:

"Sending HTTP request error"

при опит да го активира?

преинсталирах я, изключих Виндолс стената и пак същата грешка. :rolleyes:

Може да е било от трафика - нали имаше проблем с международния. Пробвай пак с кодът, който ти е изпратен на пощата!

При мен тръгна без проблеми.Само малко е спъната,но без пари толкова.И на мен на gmail ми прати номера.

При мен тръгна без проблеми.Само малко е спъната,но без пари толкова.И на мен на gmail ми прати номера.

Става и на mail.bg

Може да е било от трафика - нали имаше проблем с международния. Пробвай пак с кодът, който ти е изпратен на пощата!

Еми пробвах пак, ама пак същият резултат ми даде... :angry:

Еми пробвах пак, ама пак същият резултат ми даде... :angry:

Да нямаш защитна стена, която да спира изпращането на заявката? Нещо пречи на програмата да осъществи достъп до сървъра за активиране! Ползваш ли прокси? Незнам причината, виж кое не дава достъп на програмата до сървъра!

Не мога да изтегля програмата-иска ми някакъв плугин,кой е точно?

Какъв плъг ин? Дай точното съобщение, което ти изписва! А за свалянето отиваш тук: http://www.activevirusshield.com/antivirus...get_started.adp пишеш си пощенския адрес (e-mail) и натискаш бутова Get it now. При инсталирането трябва да я активираш чрез код, който ще ти бъде изпратен на пощата. Успех и ако има нещо питай!

Не мога да изтегля програмата-иска ми някакъв плугин,кой е точно?

Да не е блокировката на ActiveX ?

Оправих се-с опера не теглеше но с IE нямах проблеми-сигурно е нещо по настройките но не ми се бърника.

Не съветвам никого да инсалира Kasperski 6.0. Едва се отървах от тази програмка. Когато я инсталирах, започнаха проблемите. Изхвърляше ме от интернет, когато отварям някои сайтове /повечето/, не можех да отварям някои папки и документи в "Моите документи".

Не съветвам никого да инсалира Kasperski 6.0. Едва се отървах от тази програмка. Когато я инсталирах, започнаха проблемите. Изхвърляше ме от интернет, когато отварям някои сайтове /повечето/, не можех да отварям някои папки и документи в "Моите документи".

Описаните проблеми едва ли са предизвикани от Kaspersky 6, тук сме толкова много ползващи този софтуер, а ти си вероятно първият с такива симптоми.

Обясни по-подробно и ясно кое и как.

Хора не давайте съвети да не се ползва даден софтуер,ако вие не сте успели да се справите с него.Касперски работи без проблеми при мен и при други.

Да наистина обясни по-подробно как стоят нещата, защото Касперски работи перфектно на много компютри и много потребители са доволни от него. Обясни в детайли какво точно се получава, за да ти кажем къде е проблема! Не мисля, че той е в Касперски!

И как така това се случва само на теб?! Би ли обяснил по-подробно проблема си?

Ако не можеш да работиш с тази програма, тогава проблемът не е в Касперски а в теб! :)

И как така това се случва само на теб?! Би ли обяснил по-подробно проблема си?

Ако не можеш да работиш с тази програма, тогава проблемът не е в Касперски а в теб! :yanim:

:yanim:

От къде си сигурна, че проблема е само при него ??? А последното ти изречение според мен е абсолютно извън правилата на добрия тон.

В постът си babalki го е казал добре и напълно обезсмисля казаното от теб.

END :yanim:

Ако искате добър и безплатен антивирусен софтуер хвърлете един поглед ТУК (*Powered by Kaspersky Lab)!!!

Иначе до тази "новинка", която е от няколко седмици се добрах ТУК! Самата програма си заслужава!!!

Редактирано от dakata (преглед на промените)

Ако искате добър и безплатен антивирусен софтуер хвърлете един поглед ТУК (*Powered by Kaspersky Lab)!!!

Иначе до тази "новинка", която е от няколко седмици се добрах ТУК! Самата програма си заслужава!!!

dakata , dakata нали цялата тема е за този антивирус бре angry.gif

Не мога да разбера защо да се използва безплатен kaspesky при положение, че най-новите бета версии с последните fix-ове и подобрения са напълно безплатни за използване, дори малко преди да свърши периода на дадени betacodes пускат нови и така си имаш постоянно най-новия kav/kis (да не казвам по-добър от официалните release-и, че някои ще ме упрекнат, но 100% много по-добра и фунцкионална от free версията). Мисля, че човек трябва само малко да се огледа, зада види най-доброто за него (и най-хитрото разбира се) :hush::)

П.П. Дори не окрих информация от касперски за потвърждение на безплатния софтуер независимо, че се води AOL продукт.

Мирише ми на гнило.. ohmy.gif:):baby:

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

На П.П.-то аз си го инсталирах и идеално се вижда, че е касперски.

• Автор

Че си прав-прав си.Че има тестови ключове-има.Тайният въпрос по-скоро е защо AOL

са избрали точно Kaspersky за партньор,при наличие на толкова много по-яки антивируси!

Я питай съфорумците да видиш ! biggrin.gif;):hush::rolleyes: Чао,че ще стане офтопик......

Досега бях с Bitdefender а след като инсталирах AOL ми откри 5 заразени файла! Та сега съм с комбинацията AOL+ZoneAlarm_Free+XoftSpy_Portable и все още гадинките ме отбягват!

• 4 седмици по-късно...
Наистина ли тази антивирусна е добра?

А какво ти пречи да опиташ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.