Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен Кaspersky (Active Virus Shield) Боже,дано не е сън

Featured Replies

Проблема е в инсталатора на български език! Аз също по няколко пъти сменям ключа и винаги невалиден. Препрочетох внимателно обяснението на tigertron и пак проблема става след инсталирането на българския език. tigertron не се ядосвай, но проблема е точно в инсталатора. Дори при опит да се деинсталира той прецаква и самата програма, която после се маха по „грубия начин“. Сега при мен работи безпроблемно, но това е защото не инсталирах българския език.

П.П. Ще помоля автора на инсталатора да го поправи, че да имаме бългрски език.

• Отговори 94
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Проблема е в инсталатора на български език! Аз също по няколко пъти сменям ключа и винаги невалиден. Препрочетох внимателно обяснението на tigertron и пак проблема става след инсталирането на българския език. tigertron не се ядосвай, но проблема е точно в инсталатора. Дори при опит да се деинсталира той прецаква и самата програма, която после се маха по „грубия начин”. Сега при мен работи безпроблемно, но това е защото не инсталирах българския език.

П.П. Ще помоля автора на инсталатора да го поправи, че да имаме бългрски език.

Ползвайте го без Българския превод тогава и готово! При мен си работи перфектно!

За да не създава излишно главоболие преводът е премахнат!

Нали вече казах! Свалям наново програмата изпращат ми код и като го въведа ми изписва:"И АКТИВНИЯ И РЕЗЕРВНИЯ КЛЮЧ ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ".Нещо по неясно да казах ?

Като деинсталираш програмата изтрии и фаиложете и директориите и от програм фаилс, после рестартирай и инсталирай отново. Това е единствения фрий антивирус който съм успял да намеря и които да покрива нуждите ми на 100% (преди бях с НОД 32 лицензен за 1 година) бих казал 4е тази програма открива неща които о НОД-а не намираше. От август съм с АОЛ Активе Шилд и единствената разлика (която ми направи впечатление) е 4е затормозява ПЦ-то малко повече от НОД но за разлика от Аваст Хоме е 1000 пъти по-добро (аваст е по тежък и по досаден и не толкова добър в откриването). За АВГ не искам да говоря въобще.... Другото което не е е толкова добре в АОЛ АШ е че бавничко сканира.... Но като се вземе впредвид че е 100% безплатна какво да искаме повече.... поздрави.

Аз също имам проблема с лицензионния ключ - на два пъти деинсталирам, почиствам регистри, инсталирам с нов ключ и след инсталиране на кирилизатора и обновяване обявява,

че ключа вече се използува.

Не е логично да мисля, че проблема е свързан с кирилизирането на AVS-а, но ако някой има наблюдения днес, моля да ги сподели, защото за трети път ако стане, май ще.....

Благодаря предварително.

Каква кирилица използваш? само не Флекстайп....

Мога да ти препоръчам това: www.brave-design.org/download/Phonetic.zip

Инсталираш го и после само си добавяш от контрол панела на Уиндоус БДС и фонетична клавиатура. Доста е добро. Колкото до антивириса съм добавил коментар по темата. Поздрави.

Това не е решение на проблема. Долавям нотка на обида, което на мен не ми харесва. Аз много уважавам хората, които се занимават с превод на софтуер - така, че това не ми беше целта! Проблема не е в самия превод, а в инсталатора. Не ми е работа аз да ти казвам къде е грешката, защото аз не разбирам от тия неща, но явно в самия инсталатор има записан кода с който е бил ползван в момента AOL.AVS. При теб става, но май никъде другаде не става. После както казах и при деинсталирането на превода стават проблеми с AOL.AVS. Заедно с превода си отиват и самата AOL.AVS. Това ако не е основателен проблем - здраве му кажи.

П.П. Ако се оправи инсталатора с удоволствие ще го ползвам!

Оправи си го сам инсталатора! Казах, че превод за AOL AVS няма да има! И ... това е решението на проблема - който не може да ползва нещо, да не го ползва! Като толкова искаш превод - направи си сам :brick wall:

Нямам думи просто. Аз ти казвам с добро, а ти виж как се държиш. Както и да е - бъди жив и здрав и си ползвай продукта само ти!

П.П. Един приятелски съвет: За в бъдеще когато предлагаш превод на някоя програма - гледай да е работещ, че да не се налага и него да махаш и да се сърдиш на първия основателен негативен отзив за него!

Аз като четох написаното не можах да схвана за какво ти е този твой коментар, когато всичко си работи както трябва. И правилно ти обръщат внимание.Не се изказвай неподготвен, а погледни всички теми и посочи някакви оплаквания освем твоите.

Жалко, че енджина е на 5-та версия, което я прави по-тежка.

Здравейте, може ли някой да ми каже дали програмата ще работи на Уиндоус х64.

Програмата няма пълна поддръжка на Уиндоус Х64! Предполагам, че ще работи (ако можеш да я инсталираш), но незнам колко функционална ще е.

Жалко, че енджина е на 5-та версия, което я прави по-тежка.

Напротив, "енджина" е на версия 6. Програмата се основава на Касперски Анти-Вирус версия 6.0.0.299, като направиха някои кръпки, които пуснаха.

Казах вече! Превод няма да има. Стига сте коментирали превода. Като искате такъв направете си сами.

tigertron

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Програмата няма пълна поддръжка на Уиндоус Х64! Предполагам, че ще работи (ако можеш да я инсталираш), но незнам колко функционална ще е.

Напротив, "енджина" е на версия 6. Програмата се основава на Касперски Анти-Вирус версия 6.0.0.299, като направиха някои кръпки, които пуснаха.

Support Microsoft Windows XP x64 -пише го на официалната страница.

доколкото знам визията само е на 6-та версия.

Ами върни се малко по-назад и ще разбереш. Стъпките по инсталирането на анти вируса съм ги правил съвсем правилно, защото и в момента си работи програмата. Проблем става когато се сложи българския език. Не че самия превод не е наред, а нещо с инсталатора. След като се постави веднага излиза съобщение, че лицензния ключ е непознат, поставен в черния списък или че вече се използва. Ако инсталатора е в ред - къде бъркам аз тогава? Разбирам да не тръгва и без превода - да тогава нещо аз бъркам, но БЕЗ превода върви, а С превода НЕ.

А tigertron само се мръщи и ми трие за втори път поста - сърдита гумичка :rolleyes:

Според мен бъркаш там, че не си си премахнал още първият ключ. И при мен беше така. Да не пиша повече, щото не е редно много. Но ти се сещаш вече. Обръщай внимание на иконата в систем трея. Подчертаните текстове със син цвят. А че работи, тигърчето го е направил - отлично.

:rolleyes: А ние които си ползваме програмата само защото има български,какво ли ще прайваме... :speak:
:) А ние които си ползваме програмата само защото има български,какво ли ще прайваме... :)

Ще си намерите друга програма с Български интерфейс :hush:

Хора нещо не иска да ми пусне кода на пощата какво става !? Хванах троянския кон и са ми е вноо напрегнато как да го махна

Хора нещо не иска да ми пусне кода на пощата какво става !? Хванах троянския кон и са ми е вноо напрегнато как да го махна

Пробвай друга поща.

дали ще може да ми дадете някаква парола,защото не ми на пощата,а компютера сигурно тотално е умрел от троянския кон

дали ще може да ми дадете някаква парола,защото не ми на пощата,а компютера сигурно тотално е умрел от троянския кон

Дадох ти на лични. Свърши ли работа?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте някои може ли да ми каже как се сваля програмата пробвах мхого пъти и нестава веднъж стигна do98% и това е пароли имам много вече, как сте я истеглили и защо аз не мога МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ.емаил [email protected]

Здравейте някои може ли да ми каже как се сваля програмата пробвах мхого пъти и нестава веднъж стигна do98% и това е пароли имам много вече, как сте я истеглили и защо аз не мога МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ.емаил [email protected]

Значи, съветвам те да прочетеш инструкциите от тук!

Ако има проблем ето ти линк към AOL AVS. Когато се зареди страницата натисни бутонът Free долу в дясно, изчакай да отброи, напиши кода в полето и натисни Download.

КаК ДА ъбдеитна програмата ,неиуска да ми се ъбдеитва излизами : data corrupted

благодаря предварително :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.