Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Натоварване на 100% на нов хард диск

Featured Replies

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Но един ден предполагам и там ще имат превес в някой момент в бъдеще време.

Освен, ако до тогава (като) не се появи нова технология - и по-бърза, и по-обемна, и по-надеждна...

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Точно. Един път бил ли си с SSD (бил той SATA или NVMe) едва ли би погледнал назад за системен. Беше времето, когато имаше някакви алтернативи като Black сериите на WD, Toshiba X300, Velociraptor, SSHD (хибридите) и т.н. които бяха една идея по-бързи от нормалните дискове на 7200rpm, но просто те стигнаха лимита си относно скорост. Вече при тях се раздува само големината и се развива технологията на запис (PMR, SMR, CMR) и т.н. и докато не паднат още цените за GB на SSD-тата, все още ги бият по този показател и са подходящи за storage. Но един ден предполагам и там ще имат превес в някой момент в бъдеще време.

Прави си. Един път помирисах SSD и сега и двете ми машини са с такива. HDD остава само за съхранение на информация. Аз вече даже на машина, на която трябва да се слага 10 без да и се сложи SSD отказвам. А и цените има паднаха доста. Докато хард дисковете все още си държат цена едно SSD Adata 128 bg струва 40 лева.

• Автор

Здравейте правих всичко дето казвахте ама като цяло нямаше кой знае какъв успех до степен да мога да си работя спокойно на компа.. та накратко бех купувал SSD за лаптопа ми той отиде за C HDD-то за D ... и сега си движа малко бавно ми отваря програмите като ги инсталирам отнема 20-30 секунди ама иначе няма проблеми ше си кача програмите на C-то а па другите на D и така ТА БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ ЗА УСИЛИЯТА ! па ако некой има Fix на забавеното отваряне с удоволствие ще го чуя БЛАГОДАРЯ btw сложих отново настройките дето ми казахте добре са ми дошли та отново БЛАГОДАРЯ ! Peace

Това така е написано, че нищо не се разбира...
Сега има ли такова 100% натоварване на диска?

преди 9 минути, Martinthedawg написа:

сега си движа малко бавно ми отваря програмите като ги инсталирам отнема 20-30 секунд

???

• Автор
току-що, цър-вул написа:

Това така е написано, че нищо не се разбира...
Сега има ли такова 100% натоварване на диска?

???

Само когато отварям някой инсталационен файл дига до 100% и като се отвори Setup-а на програмата спада :) Просто по бавно се отварят. Иначе докато се отваря Setup-а нямам проблеми ровя си се в нетя и всичко е чук :)

преди 34 минути, Martinthedawg написа:

Здравейте правих всичко дето казвахте ама като цяло нямаше кой знае какъв успех до степен да мога да си работя спокойно на компа.. та накратко бех купувал SSD за лаптопа ми той отиде за C HDD-то за D ... и сега си движа малко бавно ми отваря програмите като ги инсталирам отнема 20-30 секунди ама иначе няма проблеми ше си кача програмите на C-то а па другите на D и така ТА БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ ЗА УСИЛИЯТА ! па ако некой има Fix на забавеното отваряне с удоволствие ще го чуя БЛАГОДАРЯ btw сложих отново настройките дето ми казахте добре са ми дошли та отново БЛАГОДАРЯ ! Peace

По-селски не моеше ли гу напишеш мой? 

Е па излагаш са

Виждам че използвате crystal disk info,затова ви препоръчвам да свалите crystal disk mark от същия "производите",да го инсталирате и да направите тест за скоростта на HDD-то.Като се стартира програмата ще видите опциите кой диск да се проверява,нагласете вашият хард и вижте скоростта която ще ви покаже-ако сте го сложили на sata 3 и скоростта е по-малко от 140-150 мб/с то връщайте харда на ardes-a.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.