-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Подобни теми
-
от Потребител 1
Здравейте! Решил съм в скоро време да си купя лаптоп. Ще го използвам предимно за по-тежка обработка на аудио, видео и снимки, графичен дизайн, както и за игри (от по-леките). Бюджетът ми е до 2000 лв. Погледнах избора на пазара и на пръв поглед ми допаднаха ryzen 5 4600h, ryzen 7 4800h (малко по-скъпичка) и еквивалентите на intel - i5 10300h и i7 10750h. Като видео карти - това, което видях да се предлага в този клас, е gtx 1650, 1650 ti, 1660 и 1660 ti.
Някакви препоръки към какво да се насоча?
Благодаря предварително!
-
от WhiteTooth
Здравейте, тъй като не знам в последно време на какво да играя реших да пусна една темичка тук, пък туко-виж някой от Вас има правилното предложение в "ръкава" си.
Бих пробвал някоя RPG игра, но да не е World Of Warcraft, искам да е нещо за което не се налага да давам пари.
Конфигурация и параметри:
Intel-Core i3-7100 3.0Ghz (3MB)
MSI GeForce GTX 1050Ti GAMING X 4GB
4GB RAM DDR4
HDD 1TB (Не знам защо изобщо Ви споменавам за харда, но..)
Мисля че това е всичко което Ви е нужно да знаете, ще се радвам да чуя Вашите предложения.
-
от Hadjimehmed Shener
Здравейте ! Нужна ми е помощта Ви за избор на нов лаптоп и реших да се посъветвам с Вас за конфигурации . Разполагам с бюджет около 1100 лева които мога да дам за лаптоп. Искам да ми предложите някакъв, който да издържа на тежки програми за програмиране и да издържа игри като CS:GO примерно. Благодаря предварително !
-
от Nikola Dadov
Здравейте ! Имам желание да си "ъпгрейдна" компютъра , но за съжаление не съм достатъчно компетентен за да направя правилния избор. Единствено и само знам ,че процесора , захранването и дъното трябва да са съвместими (поправете ме ако греша). Ето с това разполага компютъра ми в момента :
Operating System
Windows 7 Professional 64-bit SP1
CPU
Intel Pentium G630 @ 2.70GHz 52 °C
Sandy Bridge 32nm Technology
RAM
4,00ГБ Single-Channel DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
INTEL Corporation H61M-DS2 (Intel Pentium CPU G630 @ 2.70GHz) 40 °C
Graphics
LCD195VXM+ ([email protected])
1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (Gigabyte) 67 °C
Storage
931GB Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device (SATA) 39 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS90 ATA Device
Audio
AMD High Definition Audio Device
Моята цел е да "ъпгрейдна" процесора ми и RAM паметта , като може и да ми дадете препоръки и за видео карта (за да имам в предвид за в бъдеще).Разполагам с около 250-300 лева (възможно е и да надвиша този бюджет). Благодаря предварително !
-
от nedqlkow
Здравейте,
съвсем скоро, в порядъка на няколко дни, ми предстои да започна сериозно да се оглеждам за първата си кола, тъй като в понеделник ще се сдобия с книжка и ми се иска да няма голям период от получаването на книжката до подкарването на автомобила.
Най-синтезирано разполагам с 5000-5500 лева и съм се насочил главно към Audi/VW/Volvo и по-конкретно A3/A4 от Audi, Bora/Passat от VW и S60/S80 от Volvo. Разбира се с приоритет търся кола от собственик, за да не ми се налага да се занимавам с автокъщи, но обявите от частни лица са все по-малко, а автомобилите, които предлагат, все по-често са в по-лошо състояние от тези в автокъщите.
След първият неуспешен оглед, на една A4-ка, която на снимките изглеждаше чудесно, а реално беше ръждясала цялата, започвам да се замислям за една разходка до Дупница, за да мога поне да имам по-голям избор за разглеждане, тъй като явно с покупка от собственик или няма да стане или ще стане много трудно. Това, което ми се иска да разбера от вас е за какво да бъда внимателен при евентуална покупка от някоя от автокъщите там? Ясно е, че няма как да се разбере всичко от един оглед, но ми се иска да сведа до минимум рисковете.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.