Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с дебитна карта, за работна заплата

Featured Replies

• Автор

Няма дарама, ай стига си писал ся че искам някой компетентен да ми каже за това как се прави:

Как може да стане така че да отиде в банката и да му прехвърлят всички плащания от мойта карта на неговата?

преди 2 минути, Cool Destination Eegame написа:

Няма как защото и двете карти са мой обаче превеждат му заплата на мойта карта а аз няма на кой да ги пратя защото той няма банкова сметка и използва моята карта с мойта банкова сметка плаща с карта тегли от банкомат и така нататъка

няма такова нещо
излиза че имаш две банкови сметки
достатъчно е да идеш в банката и с личната карта да дърпаш от сметката на баща ти за да плащаш сметки

• Автор
преди 2 минути, icotonev написа:

Това са Виза и Мастеркард ...Това са две пластики на една сметка т.е. на един картоносител...т.е. ваши...! И няма как баща ви да отиде в банката и да прехвърли пари , защото не може да потвърди вашата самоличност..нали се сещате че първото нещо когато отидете в коя да е банка ви искат лична карта..!!!

Да и той така каза, обаче те нямат право да ми искат лична карта защото е незаконно! :)

аве Сергеев, ти ли си ве човеко?
:lol6:

преди 8 минути, Cool Destination Eegame написа:

Няма дарама, ай стига си писал ся че искам някой компетентен да ми каже за това как се прави

Хайде баш ти да не ми казваш какво мога или не мога да правя!

• Автор

Като са администратор на лични данни трябва да сравняват в администрацията а не да ми въвеждат данните от личната карта на всевъзможни странички

тва не ти е Countra - Strike

Признавам си, че не знам как е законодателството в Германия, но в България баща ти НЯМА как да даде ТВОЯТА сметка, защото е на ТВОЕ име, освен ако не сте с еднакви имена, така че още оттук има нещо гнило в цялата работа.

• Автор
преди 3 минути, tepmu написа:

Признавам си, че не знам как е законодателството в Германия, но в България баща ти НЯМА как да даде ТВОЯТА сметка, защото е на ТВОЕ име, освен ако не сте с еднакви имена, така че още оттук има нещо гнило в цялата работа.

Защо мислиш че няма как да даде моята сметка? 

Неговата заплата от Германия, неговият работодател, я превежда на моята сметка.

преди 1 час, Cool Destination Eegame написа:

Как може да стане така че той да отиде в банката и да му прехвърлят всички плащания от мойта карта на неговата?

Ako имат желание ще стане !

преди 3 минути, Cool Destination Eegame написа:

Защо мислиш че няма как да даде моята сметка? 

Неговата заплата от Германия, неговият работодател, я превежда на моята сметка.

Защото поне в България сметката трябва да е на твое име. Ако бащата ти е Иван Иванов, не могат да ги превеждат на Георги Иванов. Освен IBAN и сума, задължително се попълват име и основание за плащане.

Направи си нова сметка и нова карта и тази старата я остави на баща ти за да нямате кавги после кой крив и кой прав . Кви са тия схеми вашите не знам ние всички в нас всеки си има карта и никой не се бърка в сметките му !

• Автор
преди 2 минути, tepmu написа:

Защото поне в България сметката трябва да е на твое име. Ако бащата ти е Иван Иванов, не могат да ги превеждат на Георги Иванов. Освен IBAN и сума, задължително се попълват име и основание за плащане.

да, дебитната карта си има име на собственик така е да 

Как може да стане така че той да отиде в банката и да му прехвърлят всички плащания от мойта карта на неговата?

Като нареди превод към новата сметка. Може и от АТМ терминал

да му прехвърлят всички плащания

Ако уточниш какво имаш предвид с това

Уникредит Булбанк

Ами закрий си твоята сметка в Уникредит Булбанк.
Много лесно става.
После изкуфелият ти баща да се оправя както намери за добре там в Германия.
На него му казваш, че банката ти е затворила сметката, защото не си ѝ спазил правилата като си дал твоя карта на баща ти. А нека ходи той да се разправя с тях в България, да го видиме като е такъв "тарикат".
Няма как да принудиш изкуфел човек да поумее, от добро не разбират тези дъртаци.
После си отваряш нова сметка в друга банка и не му казваш въобще коя е тя.
Моите дъртаци бяха ме лишили от собственост които те са ми били подарили преди това, чрез съд и без да знам нищо за това. Та и твоя дъртак може да ти свие такива номера, че да те натикат тебе после у пандиза. 
Избирай си, или свобада или в пандиза и едно извинение от страна на дъртия, че не те е напъхал там нарочно.

Отиваш в някоя банка, откриваш на негово име сметка с едни 5 лв и му пращаш IBAN. Докато си в банката (или по телефона) съобщаваш за откраднатата ти карта и операторът я блокира. Ще ти издадат нова карта, която до една седмица ще е в клона на банката.
Баща ти дава на работодателя си новия IBAN. И ще има пари, до които няма да има достъп, заради липса на карта...

Не е задължително да се плаща по банкова карта заплатата в Германия. Може и с фактура, на ръка.

• Автор
преди 3 часа, Белгиеца написа:

Ами закрий си твоята сметка в Уникредит Булбанк.
Много лесно става.
После изкуфелият ти баща да се оправя както намери за добре там в Германия.
На него му казваш, че банката ти е затворила сметката, защото не си ѝ спазил правилата като си дал твоя карта на баща ти. А нека ходи той да се разправя с тях в България, да го видиме като е такъв "тарикат".
Няма как да принудиш изкуфел човек да поумее, от добро не разбират тези дъртаци.
После си отваряш нова сметка в друга банка и не му казваш въобще коя е тя.
Моите дъртаци бяха ме лишили от собственост които те са ми били подарили преди това, чрез съд и без да знам нищо за това. Та и твоя дъртак може да ти свие такива номера, че да те натикат тебе после у пандиза. 
Избирай си, или свобада или в пандиза и едно извинение от страна на дъртия, че не те е напъхал там нарочно.

Той се върна за съжаление и сега е тука обаче има хиляди левове плащани с мойте карти и неговата заплата за покупки на много скъпи неща който са заплатата ми за 2 години напред

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.