Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Емилия разпознай бисексуалния съпруг

Featured Replies

Поне разбрахме че на белгийската мида му дали огледало да се гледа колко е убав и да не скучае

• Отговори 116
  • Прегледи 20k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всъщност въпросната Емилия, трябва да внимава да не вземе такъв като Белгиеца, за да не и се налага да работи за двама.Темата е за ключ.

• Автор
преди 7 минути, Чингис Хан написа:

Всъщност въпросната Емилия, трябва да внимава да не вземе такъв като Белгиеца, за да не и се налага да работи за двама.

Такъв като мене е трудна работа да си намери, аз съм рядка перла скъпоценна. 
А с такъв като тебе тя въобще няма да иска да излезе някъде на заведение.
Както вече поясних по-назад в темата Емилия е много умна, липсва ѝ само житейски опит за да може да разпознае бисексуалните. Нормалните умни момичета няма как сами да са разбрали какви проблеми си имат в главата някои младежи. То предварително не им личи на бисексуалните че са точно такива. На агресивно садистичните бисексуални перверзници им личи отдалече какви са и умните мацки ги отбягват, защото женската им интуиция им подсказва на подсъзнателно ниво, че тези са опасни.
А Емилия много обича да се целува уста в уста с момче, с цел химически анализ на слюнката му извършващ се автоматично от рецепторите в устата ѝ и изпращащ ясен сигнал до мозъка ѝ, дали момъкът е подходящ за създаване на поколение или не е. Той този анализ само установява дали са достатъчно различни на генно ниво двамата с него и върши само работа за избягване на разни болести, на чиито гени може да се случи да са носители и двамата и бебето да ги развие. 

Мани Емилия, сега на дневен ред е Ангела.Която е в положение  ,,Цуг-Цванг,,  Ако изхвърли търтея от кошера на нея ще и бъде по-леко, но малкия ще расте без баща.Да го търпи Белгиеца, какъв пример за синът и ще бъде.Че живота е паразитизъм, през устата вкарваш отзад изкарваш.Ако имах малко при бих направил филм от житието на белгиеца.Бедния младеж от Люлин с блянове за лесен начин за живот на запад и брак с чужденка, което се сбъдва,но с цената на три разсипани човешки живота.Което да бъде пример за младите, че лесните пътища водат само до пропаст...

Ще има ли тема и за другите сексуалности? Парафилии? Отклонения? Фетишизъм?

преди 15 минути, acnekt написа:

Ще има ли тема и за другите сексуалности? Парафилии? Отклонения? Фетишизъм?

Здравей!

Ако въпросът ти е до мен, аз не бих могъл да отговоря и най малкото да изземвам правомощията на психолога (нашето любимо белГейче)

• Автор
преди 8 часа, Kolev71 написа:

Той ще го разбере, но когато мине 70-те, когато от пи*ката му е останала само Калъвката!

Разкажи как се чувстваш само с кожата без наплив на кръв, идват ли ти хомосексуални желания тебе да те гушка някой по-млад. Така може би ще разгадаем дали бисексуалните който пристават на гейове садисти, всъщност не са импотентни на млади години. От твоя гледна точка как ти изглежда тая работа млад мъж да играе ролята на булка ?
Па току виж сме избавили и с твоя помощ няколко младежи четящи тука, да се осъзнаят и не си дават дъто на гейове садисти.
Ти нали знаеш че измежду младежите има и асексуални, цяла тема ви пусках преди години за тях, беше приета много весело и радушно от колектива. 
Колкото повече научи Емилия за съществуващите странности на човешкия мозък, толкова повече ще е предпазлива и ще внимава да не ѝ се падне някой дефектен, на когото не му личи на пръв поглед че не е наред.
Помогни с каквото можеш и ти малко на младото 19 годишно момиче, да се ориентира правилно в живота. Поне от солидарност към нейният баща го направи, знаеш какво е да ти се е родило женско и да му трепериш да не попадне на някой неподходящ.

А иначе Емилия доскоро е била на това мнение

Anne-Marie - FRIENDS

Има субтитри с автоматичен превод на български, за неразбиращите английски.
Певицата е треньока в The Voice UK тази година.

Белжо мани я Емилия, ами гледай Филип.Че аз го виждам от тука как е доживотен клиент на социялни грижи Белгия.Понеже хората вече не са толкова прости и наивни като едно време, и шанса да излъже някоя докторица да го издържа клони към нула.И недей разправяй как 1000 евро на месец били пари за Белгия.Нали ги гледам тука такива доживотници на социални помощи с 1000 евро, как си броят центовете на касата в магазина.Как като теб изключват домашния телефон, който е 5 евро на месец, че за него 5 евро е една манджа в месеца в повече.Хората на запад са измислили тези социални помощи да закрепиш няколко месеца положението, до като си намериш работа, а не като стандарт на живот.Като го научиш малкия на търтейлък, ще има да обира безплатните сплути домати в края на дена по пазарите за да не дава 2 евро са кило в магазина. Ще стане в краката като морски пехотинец от каране на колело и цял живот ще живее с наследствените мебели от мама Ангела.

Скъпи мой!

Погледни и прочети постът ми над твоя, какво съм отговорил на Аспект. Не искам да ти отнемам правото на психолог, за което имаш белгийска диплома та да ставаме конкуренти като психолози. Моята диплома е за други бранш в живота. А на всичкото отгоре  след твоите писания вървят доста хора, и от левите и от десните щото темите ти ако не друго, поне са весели и хората един вид се разтоварват от ежедневието си.Аз на теб отдавна съм ти дал карт бланш да пишеш за моята особа, доколкото забелязвам и ти също си ме удостоил, та в този ред на мисли, мисля че добре се справяме със забавлението а и брояча на форума се върти, което пък е добре и за самия форум.Виждаш колко сърчица имаш само от мен. Коя жена от форума до този момент ти е пуснала поне едно?Аз и холандеца, а и Profruit те обичаме, и затова вземаме дейно участие по твоите теми.Нали забелязваш стилът ми на писане тук, а и също в техническите раздели. Коренно се отличават.Важното е  "купонът да върви" а младото момиче едва ли ще научи нещо интересно от собствената си тема.На нея едно нещо не и е ясно и то е това: Как младите хора едно време преди много години са се оправяли в живота, когато е нямало никакъв интернет и други комуникации, освен - поща. Аз в тези под форуми пиша единствено само когато забележа че си кривнал от нашия с теб любовен път. Поздрави русата красавица от мен Тя не е само твоя, а обща.Ти, седейки само в къщи а тя на тези години, повярвай ми - не можеш я опази само за себе си. Целувки, любими!

Ааа не не мога задуших се от смях, тая белгийска мида ще вземе да се бисексуална...

преди 1 час, petie1 написа:

Ааа не не мога задуших се от смях, тая белгийска мида ще вземе да се бисексуална...

Сигурно ползва P2P. Влиза му много информация, от различни потребители в неговия отворен порт.

• Автор
преди 4 часа, Чингис Хан написа:

Белжо мани я Емилия, 

Момичето има право да научи на какъв принцип се създават тайни общества от бисексуални мъже масони. Щото те масоните не се издават доброволно, че са участници в някоя бисексуална ложа.
Като разпознае човек някое общество съставено от странни мъже, прекалено привързани едни към други, под прикритието на интерес към електрониката например и си знае че няма никакъв шанс да бъде уважават от тях, ако той е нормален хетеросексуален баща и съпруг.
Пример за такова общество са вносителите на сат техника и разпространителите ѝ събрали се на един нишов форум. Там братът бисексуален Мърлян им урежда редовно сбирки в една сръбска кръчма в полите на Витоша, да се видят и цункат на живо и напият като прасета.
Те бисексуалните се поддържат едни други и са задружни срещу нормалните мъже. На техния форум предвождан от Жоро тлъстия пловдивчанин, всеки инакомислещ получава бан. Един от модераторите им от София е стигнал до там да си инсталира ЧЕРВЕНА антена на покрива на блока му. 
Ахааа що трябва да е червена антената, а ?
Дали лови по-добре мачовете, ха ха ха ...
Ами просто червеното им е един от тайните кодове по които се разпознават едни други в обществото. Като се качи някой бачкатор на покрива да поправя течове например и веднага разбира, че в този блок живее сродна душа по перверзна содомия. Става му драго на душата и свършва съвестно работата си.
Та софийският им модератор е мека Мария консенсусна личност, ролята му е да изглажда търканиците между потребителите там. А Жоро тлъстия е садистичен гей занимаващ се приоритетно със заплахи към инакомислещите и разгонването им , ако трябва и с бан.
На един белгийски форум се наблюдава обратната организация, там админът е мека Мария и се е обкръжил със агресивно садистични модератори, съскащи и плюещи отрова като змии.
Шарен Свят всякакъв.

преди 3 часа, Kolev71 написа:

Скъпи мой!

Целувки, любими!

И да се подмазваш и да не се подмазваш, аз на погребения не ходя, та напразно се хабиш надявайки се дъщерите ти да чуят след кончината ти добра дума от мене на гробищата.
Всички знаем ти защо си бил радиолюбител и каква категория мъже се гордеят с множество приятели мъже. Време ти е за coming out да се декларираш открито какъв си. В качеството ти на пенсионер няма опасност да те изгонят от работа заради ориентацията ти.
А ти си със 100% сигурност от садистичните манипулатори, обичащ да държи в зависимост от него други невинни човеци. Заради това се беше ценил за модератор тука, да работиш безплатно на чорбаджията, само и само да можеш да си налагаш твоята воля криейки се зад правила на форум. Ясен си ми бе дедко колко пари струваш и ти и другите дето съм ги блокирал, ама пишат ли пишат в тема за бисексуалните. Мило им е, драго им е да се разпишат и те сред другите другарчета намразили успешния Белгиец любящ съпруг и баща за пример.
От Палестина през Великото Тръново и през Берлин и Холандия та чак до индианските степи сговорна дружинка мрази Белгиеца от десетилетия. Това немощни старци, това инвалиди, това бездетни и импотентни, черноработници и изгладнели студентчета всички в хор оплюват успелия Белгиец.

преди 1 час, Белгиеца написа:

инакомислещите

Преведено на нормален език:  Кукувец на дивана на издръжката на непоглеждана от друг. Демек последна грижа 

Разправяй си каквото искаш, но зная че ме обичкаш. Този бил такъв, оня друг и всеки попаднал в черната листа. Но пусту това твое сърце не ти дава разрешение да добавиш  любимия си към останалите в листата. Защо ли? Ами всеки се досеща, любимо мое белГейче! Хайде ,отново си изкара едно сърчице!

• Автор
преди 1 час, Kolev71 написа:

Този бил такъв, оня друг и всеки попаднал в черната листа. Но пусту това твое сърце не ти дава разрешение да добавиш  любимия си към останалите в листата. Защо ли?

Просто чаках да си признаеш какъв си с тая дълга коса на аватара ти.
Хайде сега да страдаш от несподелена хомосексуална любов во веки веков, уреждам те с едно място и тебе при блокираните.
Това е отмъщението на хетеросексуалните към вас бисексуалните завистници.

ето и снимчица за споменspacer.png

На аватара бях по млад, любими мой и затова съм го сложил. Не заради теб, а заради русата красавица. Да ми се радва вечер, като се умори от работа, а мъжът и къса дивана в хола и гледка украински цицки!

Сладичък мой!

Забраната ти важи само за теб, но не и за тези, които ти пишат бе сладък!

Благодаря!

преди 25 минути, Coco1 написа:

Прав си, макар и насила кат знаеме ква е белгийката.

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'родилно отделение внимание! от 20.03.2017 г.πо ΒΡΕΜΕ HA раждане може да присъства както съпругыт TAKA и бащата HA бебето акушер гинеколог д-р емилова акушер- гинеколог Ð- д-р терзийски'

От много отдавна се досещах за този вариант, но все си мълчах,  за да не се обиди като "МЪЖ" и най вече белгийски, а то се указа, че много други също са го знаели. Както казва Холандеца, нашето момче си има баджанаци! Преди няколко години бях го посъветвал като си избира рогца, да гледа да са по прибрани, за да може спокойно да минава през входната врата.

Я да ми обясни някой защо трябва да завиждаме на белгийската мида дето се оказа бисексуална?

преди 5 часа, acnekt написа:

Сигурно ползва P2P. Влиза му много информация, от различни потребители в неговия отворен порт.

Блях какво се сетих........

1991 - 2021 - 30 години Перлена сватба! И празникът е двоен - 56г ЧРД!
Скоро под антените, в вихъра на "джаза", Емилия води хорото.

spacer.png

преди 17 часа, Белгиеца написа:

Просто чаках да си признаеш какъв си с тая дълга коса на аватара ти.
Хайде сега да страдаш от несподелена хомосексуална любов во веки веков, уреждам те с едно място и тебе при блокираните.
Това е отмъщението на хетеросексуалните към вас бисексуалните завистници.

ето и снимчица за споменspacer.png

Ако блокираш и админа, те признавам. То не останаха потребители само админа, той остана.

Ей дядо Стефчо и ти ли влезе в Лигата на необикневените джентълменти?

преди 6 часа, petie1 написа:

Ей дядо Стефчо и ти ли влезе в Лигата на необикневените джентълменти?

Че аз се радван на такова отношение от негова страна. Админа на форума за толкова години не ме е блокирвал никога, но Той успя от раз, както казват руснаците. Хората какво казват? Абе хубава работа, ама белгийска( т.е. Бай Ганьова)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.