Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дойде ли краят на Data.BG Форуми?

grizly

Препоръчан отговор

преди 1 час, lebel написа:

Ем сме на дъното на класациите по свобода на словото, ем всеки плещи и дращи к'вото му скимне

верно ве, ама тук едва ли те чува цялата дръжава
нека медийното пространство да е мое и виш как ще се говори само за кифтета и пръджоли 
на другото ша туря пълно затъмнение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, lebel написа:

Това си е парадокс отсекъде. Ем сме на дъното на класациите по свобода на словото, ем всеки плещи и дращи к'вото му скимне, без ограничения и без някой някого да може да осъди... с много оскъдни изключения, падащи на "...найста" инстанция.

Тук във форума няма кой да ни осъди, но започни да пишеш за роми, обратни, ковид, да обидиш политик или влиятелна личност, да се обърнеш срещу системата или статуквото и ще видиш какво значи зверска цензура.

Да не говорим, че свобода на словото даже свобода никога не е имало и няма да има.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Емил Костов написа:

Тук във форума няма кой да ни осъди, но започни да пишеш за роми, обратни, ковид, да обидиш политик или влиятелна личност, да се обърнеш срещу системата или статуквото и ще видиш какво значи зверска цензура.

Всичко, което изреждаш + правителство, партии, парламент, президент, едър и дребен бизнес, съсловия и прочее, се псува писмено, говоримо и жестомимично на поразия - тук, там и навсякъде.

Що касае мен, видял съм какво е зверска цензура. Не е това, което си мислиш. А самата идея да ми покажеш какво е, ме усмихва.

Но няма да споря, най-вече щото разбирането ми е, че в спора може да се роди всичко друго, освен истината. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, lebel написа:

Всичко, което изреждаш + правителство, партии, парламент, президент, едър и дребен бизнес, съсловия и прочее, се псува писмено, говоримо и жестомимично на поразия - тук, там и навсякъде.

Що касае мен, видял съм какво е зверска цензура. Не е това, което си мислиш. А самата идея да ми покажеш какво е, ме усмихва.

Но няма да споря, най-вече щото разбирането ми е, че в спора може да се роди всичко друго, освен истината. 

Е пробвай сам в youtube, facebook, instagram и ще видиш какво ще ти се случи. В спор не може да се роди истината, ако другата страна е тъпак, олигофрен или трол. Дори и 1000 доказателства да му предоставиш целта му е да те дразни! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, lebel написа:

в спора може да се роди всичко друго, освен истината

то затва се казва спор, щот всяка от спорещите страни е убедена че е права
резултатъй един голям и надървен истински за народа
тъй де, давам пример с нашто дердже

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, дръндю написа:

то затва се казва спор, щот всяка от спорещите страни е убедена че е права
резултатъй един голям и надървен истински за народа
тъй де, давам пример с нашто дердже

Ако говориш за политиците те отиват в парламента да си оправят живота. Въобще не им дреме за народа! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

Да не говорим, че свобода на словото даже свобода никога не е имало и няма да има

Емо няма как да има миналата година в фейса имах 3 предупреждения за обиждания на политици в страниците на медийте .Няма как някой админ на форум или на страница в фейса да не налага цензура .Остави нас обикновените хора , ако той не ни накаже политика ще накажат него и то яко , че бял ден няма да види .

а да има свобода на словото в спортните страници на фейса там можеш да хулиш всеки президент на спортен клуб както си искаш само там не наказват .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, adersa написа:

Емо няма как да има миналата година в фейса имах 3 предупреждения за обиждания на политици в страниците на медийте .Няма как някой админ на форум или на страница в фейса да не налага цензура .Остави нас обикновените хора , ако той не ни накаже политика ще накажат него и то яко , че бял ден няма да види .

Ами това е цензура! Няма да свобода на словото. Я пробвай да напишеш нещо за Ковид или за тия дето серат навътре да видиш какво ще ти се случи

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Админите друг избор нямат щът не щът налагат цензура по заповед на някой от висшата класа , който сме обидили .

ако не ни накаже админа на другият ден ще е безработен 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, adersa написа:

Админите друг избор нямат щът не щът налагат цензура по заповед на някой от висшата класа , който сме обидили .

ако не ни накаже админа на другият ден ще е безработен 

Ами това ти казвам. Няма да свобода на словото! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Ами това ти казвам. Няма да свобода на словото! 

никога е нямало и никога няма да има 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, adersa написа:

никога е нямало и никога няма да има 

Така е да! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В спора НЕ може да се роди ИСТИНАТА, поне не и в български форум! Веднага ще налетят едни реджепи, коковци, балбеци и друга шорошоидна паплач, дето се прехранва тук с писане и майц*епродаване!

Опитвал съм , ама не мога да им насмогна - некъде от козяшките планини им подават здраво , а и са факири на копи-пейста! А и са много!
Нищо, те ще живеят по-нататък в тая опоскана България, де.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, dimy написа:

В спора НЕ може да се роди ИСТИНАТА, поне не и в български форум! Веднага ще налетят едни реджепи, коковци, балбеци и друга шорошоидна паплач, дето се прехранва тук с писане и майц*епродаване!

И като налетят к'во? На тях за това им плащат - да си се*ат сами на сурата, но разумните и мислещи хора само им се смеят на постовете. Да не би да мислиш, че някой извън кръга на хората, които изброи ги взима на сериозно?

Жал ми е само за Реджепа. Плюеше по Лоботомирания, БаалБукащата простотии, Цоцко, Комплексарчо и оФцата, а сега е принуден да пее с тях в един хор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Жал ми е само за Реджепа. Плюеше по Лоботомирания, БаалБукащата простотии, Цоцко, Комплексарчо и оФцата, а сега е принуден да пее с тях в един хор.

Хората са казали - С какъвто се събереш, такъв ставаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 8.03.2021 г. в 17:12, grizly написа:

От повече от седмица Data.BG Форуми и сайта и форума не функционират изобщо.

J0xEwOA.jpg

Обикновенно след всеки срив до няколко дни в рамките на една седмица доброволци го съживяват отново но този път е забравен явно...

Поредния срив - за съжаление още мерки не са взети за отстраняването на проблема и продължаване на нормалното му функциониране.

Дали е настъпил най-накрая края му или все пак макар и със закъснение ще го съживят отново, до кога и за колко - един господ знае само.

Многократно е коментирано, че новите му собственици и пръста си не помръдват дори за просъществуването на сайта и форума, и не се интересуват от него изобщо като цяло, и всяко поредно съживяване след последвали сривове се извършва от доброволци които правят каквото могат за него просто.

Чудя се дали след като собствениците му не проявяват интерес към него дали от трети лица по-някакъв начин може да му се помогне изобщо...

Имаше mp3-ки сега от къде...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

Някой има ли "инфо" / идея какво ще правят с домейна... За един прЕател питам 😇

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SEO-to написа:

Някой има ли "инфо" / идея какво ще правят с домейна... За един прЕател питам 😇

Дебя да го купя :dollars:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 8.11.2022 г. в 12:29, criminall написа:

Датата приключи завинаги май, а? 

Спомням си първата ми регистрация там - 2004-та година.. тамън ми бяха пуснали нет вкъщи.. надежда.нет - нема такива мизерници... за съжаление профила ми накрая се оказа с пермаментен бан, заради тоя нещастник HardRockMan и тъпите му политически пристрастия... гушнал е букета, не от ковид, а от омразата си... нека сега ни мрази колкото си иска...

Спомням си и рафтъра.. и тоя човек колко клетви е отнесъл... :D Даже бяха пуснали "негова" песен по БНР !!!

Спомням си с едно момче от форума си бяхме направили хипхоп сайт в хит.бг.. даже на сбирки на ндк ходехме да играем хек.

Спомням си с няколко момчета поддържахме темата за нови хипхоп и рнб песни... ееех детство мое... 

Около 2004 г. беше яко, но мисля, че пика на форума беше преди това. Няколко години по-късно вече не ставаше за писане, защото се наводни с какви ли не индивиди. Аз съм бил най-активен в лафче и спортния раздел. След 2010 г. модераторите вече бяха някакви тотално неадекватни типове, включително и този, които спомена, и просто ме отвратиха от форума. Може би не бях писал последните 7-8 години и наскоро видях, че тотално е паднал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...