Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дойде ли краят на Data.BG Форуми?

grizly

Препоръчан отговор

преди 9 часа, Bubbles написа:

В замунда последно знам че беше останал един единствен админ/модератор който сам се оправяше с всичко и беше вдигнал ръце, та не знам има ли го и него все още или всичко там вече е на самоход.

Баш пък един да е, няма как! Поканени са негови близки приятели, които дори да правят нарушения наказват тази страна, която се опитва да ги поправи. И то с брутални наказания. :) Не говорим за спам, нито за надмощие. Става дума за имитация на работа. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, ostavime написа:

E като си имаш източници и не те еве, за чий се оплакваш? 

Не се оплаквам, а казвам защо чакам да затворят замунда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Налазвайте тука, "да възобновим изгубените битове данни (data)" и да ги прехвърлим на сървърите на Telegram :

:emoji_symbols-18: https://t.me/dataforums

За истински фенове :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, [email protected] написа:

Налазвайте тука, "да възобновим изгубените битове данни (data)" и да ги прехвърлим на сървърите на Telegram :

:emoji_symbols-18: https://t.me/dataforums

За истински фенове :)

Какво трябва да е това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Привижда ли ми се че вече data.bg  въобще не се отваря и дори не излиза онзи оранжев надпис от днес???

Оконкачетелно приключи дата.бг!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, варненец написа:

Привижда ли ми се че вече data.bg  въобще не се отваря и дори не излиза онзи оранжев надпис от днес???

Оконкачетелно приключи дата.бг!

+ И при мен не се отваря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
на 16.03.2021 г. в 23:27, Валсо написа:

казвам защо чакам да затворят замунда

Аз чакам тебе да затворят за тъпи очаквания! ;)

на 9.03.2021 г. в 9:50, ostavime написа:

Защото темата се завъртя за модераторите, правилата и т.н. ще кажа следното. 

Аз в БГ пространстовото не съм срещал форум с по-голяма свобода на пишещите и с екип, който да комуникира толкова много с потребителите. Калдата е абсолютен пример за това. Общо взето, кой където го чеше, екипа винаги е на среща. 

Сега, разбирам, че повечето от тук пишещите си мислят, че да си модератор е адската привилегия и ще ви кажа, че точно за това не са част от този екип. Надявам се да го разбирете правилно. 

А това за умирането го слушаме от има няма 10-ина години. 😉 

Колкото да Дата.бг, повечето сме минали от там, но в този живот всичко е преходно по един или друг начин. 

Виждам, че пишеш културно, обясни тогава простичко каква е ролята на модераторите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, JKirilov написа:

Аз чакам тебе да затворят за тъпи очаквания! ;)

Виждам, че пишеш културно, обясни тогава простичко каква е ролята на модераторите?

Да следят за откровени кретени и техниет кретенски изпълнения. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, JKirilov написа:

Подходящо за бгмамата, за технически форум е грешно!

Така е, разбираш ги нещата ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

RIP DATA.BG

Беше прекрасен форум. Първата ми регистрация там беше декември 2003-та година. :D  За съжаление един скапаняк hardrockman успя да изгони и последните останали потребители. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, criminall написа:

RIP DATA.BG

Беше прекрасен форум. Първата ми регистрация там беше декември 2003-та година. :D  За съжаление един скапаняк hardrockman успя да изгони и последните останали потребители. 

Мдаа, и този и Барута и Милен, абсолютни кретени, но те не са толкова виновни, Юри е по-виновен защото им позволи да правят каквото си искат и не чуваше никой друг.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, criminall написа:

...

преди 15 часа, Bubbles написа:

...

criminall, Bubbles,
някой беше писал там, че HardrockMan вече не е между живите.  Мир на праха му.
Така че, не искам да ви се бъркам, но не съм убеден, че  силните ви чувства имат някакъв смисъл в случая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, lebel написа:

criminall, Bubbles,
някой беше писал там, че HardrockMan вече не е между живите.  Мир на праха му.
Така че, не искам да ви се бъркам, но не съм убеден, че  силните ви чувства имат някакъв смисъл в случая.

О? Това сега го чувам, ако е така вечна му памет на Тедо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

О? Това сега го чувам, ако е така вечна му памет на Тедо.

Мисля PACETO бе споделил тази информация в едно от редките съживявания на форума !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе много омраза имаше в душичката на тоя човек... със сигурност няма да пусна сълза. 

За датата ми е по-тъжно. Навремето имаше и един сайт tupacmania.net който беше посветен на най-великия.. жалко, че спря да съществува. :(  И mIRC си е RIP.. малките сега не знаят какъв купон беше.. уреждаш си срещи с некви мацки на НДК-то.. ееех спомени спомени 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, criminall написа:

За датата ми е по-тъжно. Навремето имаше и един сайт tupacmania.net който беше посветен на най-великия.. жалко, че спря да съществува. :(  И mIRC си е RIP.. малките сега не знаят какъв купон беше.. уреждаш си срещи с некви мацки на НДК-то.. ееех спомени спомени 

Мдаа, Hi, asl, ала бала, ай да де си видим тоя и тоя ден толко часа свършвам даскало, среща на пилоните на НДК...
... и в повечето случаи като я видиш бегаш още преди да е пристигнала, щото повечето не пращаха снимки.

Като цяло тогава интернета беше много по як и по свободен, после разни лакомии почнаха да реват от всички страни за пари и всичко стана тотална кочина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Bubbles написа:

... и в повечето случаи като я видиш бегаш още преди да е пристигнала, щото повечето не пращаха снимки.

Еееее имаше и много добри попадения... даже с някой още държим връзка във фейсбука... разбира се, вече всяка читава е семейна с деца... абе одъртехме си... :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, criminall написа:

Еееее имаше и много добри попадения... даже с някой още държим връзка във фейсбука... разбира се, вече всяка читава е семейна с деца... абе одъртехме си... :D

Мдаа, пък се събирахме цялата компания и айде някъде на нощна, мрежи, бира, mirc...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

Мдаа, пък се събирахме цялата компания и айде някъде на нощна, мрежи, бира, mirc...

В кв. Банишора имаше един клуб Microinvest... нощни, сутрешни вместо на даскало... хахаахахха... :D :D :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Къв е този Рафтър, кви песни, кой свалял? Тия Ора говорят с краката си! Майка им e мамба, тъмно-небесна, баща им намерен катил от полето! Децата сварили кочина и се разпознават чудесно в калта, контактувайки само с мимики и жестове, словото се пести защото им е трудно! Единственото вярно нещо в това подобие на дискусия може да бъде DMCA! Но и него изключвам като знам каква развалина беше Data.
Оставам на вас да прецените коя е причината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...