Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дойде ли краят на Data.BG Форуми?

grizly

Препоръчан отговор

Защото темата се завъртя за модераторите, правилата и т.н. ще кажа следното. 

Аз в БГ пространстовото не съм срещал форум с по-голяма свобода на пишещите и с екип, който да комуникира толкова много с потребителите. Калдата е абсолютен пример за това. Общо взето, кой където го чеше, екипа винаги е на среща. 

Сега, разбирам, че повечето от тук пишещите си мислят, че да си модератор е адската привилегия и ще ви кажа, че точно за това не са част от този екип. Надявам се да го разбирете правилно. 

А това за умирането го слушаме от има няма 10-ина години. 😉 

Колкото да Дата.бг, повечето сме минали от там, но в този живот всичко е преходно по един или друг начин. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Myanmar написа:

Добрата новина е, че желаещите да бъдат полезни или просто да творят се преместиха на места, където не са "на гости" и имат правата над това, което създават. Аз съм един от тях. Спечелих и признание и пари. Не съм забогатял от това, но винаги е по-добре да работиш за себе си, отколкото за чужда кауза.

Покажи на къде си се преместил, може и на ЛП.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ostavime написа:

Сега, разбирам, че повечето от тук пишещите си мислят, че да си модератор е адската привилегия и ще ви кажа, че точно за това не са част от този екип. Надявам се да го разбирете правилно.

Е те в датата много потребители си мислеха че модераторите вземат пари за да модерират. :lol6:

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Покажи на къде си се преместил, може и на ЛП.

Арестуван е от армията, нал' му направиха преврат, гледай новините.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, ostavime написа:

Колкото да Дата.бг....

защо ли се намериха толкова коментари, че датата е била мъртва отдавна? - въпроса е с понижена трудност, ако си отговориш ще разбереш, защо и калта е на същия хал, както и в обща сметка всички бг форуми, които знам, известно изключение може би са мамите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, ostavime написа:

Аз в БГ пространстовото не съм срещал форум с по-голяма свобода на пишещите...

haha.png

... и с екип, който да комуникира толкова много с потребителите.

Искаш да кажеш, че в един момент модераторите станаха повече от останалите потребители и пълнеха форума наравно със спам и пиянски изцепки. Щом смяташ с това да се хвалиш - ОК.

Сега, разбирам, че повечето от тук пишещите си мислят, че да си модератор е адската привилегия

Да си модератор е адска отговорност. Но не случи на много модератори този форум. Както искаш до разбирай.

Форумите са като хартията. Никога няма да спре да се използва, докато има тоалетни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Myanmar написа:

Да си модератор е адска отговорност.

Отговорност пред кого ?
Дали е пред братята от масонската ложа или само към великият ѝ създател ?
Ние не знаем каква е идеологията на ложата, не сме посветени в това тайнство и не участваме в ритуалите ѝ.
Можем само да гадаем според психологическите портрети на някои от модераторите, какви некачества трябва да притежава човек, за да бъде поканен да стане брат масон.

Ти имаш ли информация от вътрешната кухня ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Белгиеца написа:

Отговорност пред кого ?

"С голямата власт идва и голямата отговорност." - цитат приписван на Волтер, Уинстън Чърчил, Теодор Рузвелт и кой ли още не.

Когато капитана държи кормилото и кораба се блъсне, кой е виновен, кораба ли? Хората с достойнство поемат отговорност, останалите търсят причината навсякъде, само не и в себе си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Myanmar написа:

Да си модератор е адска отговорност. Но не случи на много модератори този форум.

След зачитане на темата този пост задържа интереса ми .

Вярно, да си модератор е отговорност, безпристрастност и принципност ,което не е за всеки.

Модерацията в този форум е изключително либерална , изключително толерантна ,което прави този форум привлекателен за нови потребители и такива търсещи решение на проблем или свое изява.

Лично мнение ,без да ангажирам някого.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Отговорност пред кого ?

Пред самия себе си, кауза и принос към форума за да е по добро място .

преди 2 часа, Myanmar написа:

Форумите са като хартията.

Форумите са пряк път до информация, която за да получиш в ерата когато нямаше интернет бе нужно да извървиш известен брой километри ,да заплатиш за свършената работа, а във форум получаваш решение на момента абсолютно безплатно . 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, -Fu- написа:

Модерацията в този форум е изключително либерална , изключително толерантна ,което прави този форум привлекателен за нови потребители и такива търсещи решение на проблем или свое изява.

Ти бил ли си модератор тука с друг ник ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще събираме ли пари да купим венец да го поднесем на официалната церемония по погребението на датата ?
Щото то с такова име дата = данни -> незаконно предоставяни за сваляне, през 2021г в ЕС нещо не е прилично. Много дразни началниците хамериканци, които имат желание да почнете да си плащате за тяхната продукция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Много дразни началниците хамериканци, които имат желание да почнете да си плащате за тяхната продукция.

Ще има да си почакат, в Европа почти никой не плаща противно на представите изградени основно в нашата мила рОдина.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 9.03.2021 г. в 22:45, -Fu- написа:

Модерацията в този форум е изключително либерална

Не е либерална. Тези с табелките ги мързи да гледат, камо ли да четат. А шефа им е казал да не закачат повече потребителите, че опразниха форума и сега е бледа сянка на това, което беше.

Призрак.

Като призрачните градове.

640-420-pripiat-edin-prizrachen-grad-ozh

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Myanmar написа:

А шефа им е казал да не закачат повече потребителите, че опразниха форума и сега е бледа сянка на това, което беше.

Това нещо май се е случило през октомври, щото оттогава Барбуцела и ТъмнияРъб вече не пишат като модератори. Явно най-накрая е осъзнал чорбаджията че му скапват бизнеса много ефикасно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Това нещо май се е случило през октомври, щото оттогава Барбуцела и ТъмнияРъб вече не пишат като модератори. Явно най-накрая е осъзнал чорбаджията че му скапват бизнеса много ефикасно.

Абе барбито май се мярка чат пат.
Кой е този тъменръб?

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Myanmar написа:

darkedge

Е точно той ли е ръб бре Белгия?
Той беше един от най полезните потребители тук, да не кажа най полезния, но явно му е писнало от гении като теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Bubbles написа:

Той беше един от най полезните потребители тук, да не кажа най полезния, но явно му е писнало от гении като теб.

Дарки си замина, защото нямаше с кого да си говори. Мен ме е нямало, докато е писал в този форум, как така ще му писне от мен??

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Myanmar написа:

Дарки си замина, защото нямаше с кого да си говори. Мен ме е нямало, докато е писал в този форум, как така ще му писне от мен??

Имах предвид Белгиеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Дойде ли краят на Data.BG Форуми?

За дата.бг - от единия крачол в другия. Кажи, когато дойде краят на замунда, че го очаквам с нетърпение! Трябва някой най-после да резне кранчето на ония дебили там, дето си мислят, че като са прости модераторчета и са хванали Хор за шлифера...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Валсо написа:

За дата.бг - от единия крачол в другия. Кажи, когато дойде краят на замунда, че го очаквам с нетърпение! Трябва някой най-после да резне кранчето на ония дебили там, дето си мислят, че като са прости модераторчета и са хванали Хор за шлифера...

Тихо да не ги разгневиш, че не знаеш колко много са саможиви. Мен ако питаш, модерират деца и те са им роднините на роднините на главоначалника. Със сигурност обаче има пенсионери! Доказано. Не подлежи на никакъв контрол. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Валсо написа:

Бъркате торент с форум според мен. Защо ви е необходимо изобщо да пишете, когато това е място за теглене. Ако ти хареса нещо - сваляш. Излишни нерви си образувате. 😉 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Валсо написа:

В замунда последно знам че беше останал един единствен админ/модератор който сам се оправяше с всичко и беше вдигнал ръце, та не знам има ли го и него все още или всичко там вече е на самоход.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, ostavime написа:

Бъркате торент с форум според мен. Защо ви е необходимо изобщо да пишете, когато това е място за теглене. Ако ти хареса нещо - сваляш. Излишни нерви си образувате. 😉 

Нищо не бъркам. Форумът на дата.бг е само притурка към основния сайт, точно както и форумът на замунда е притурка към основния сайт. И понеже тук става въпрос за затваряне на сайтове, реших да спомена и моята мечта.

Колкото до свалянето - тия кретени там качват само каквото им хареса и не го качват цялото. От някои сериали има само по един-два епизода от някой сезон, после скачат директно на следващ сезон и и там са по един-два епизода. Така тракер не се поддържа нито пък интереса на потребителите му. Неща, които в руския тракер ги има с терабайти, в замунда има 1-2 торентчета по 100 мегабайта. :D  Като например high definition stereo FLAC с битрейт от 3000 кбпс нагоре - такова нещо в замунда е химера. Или пък истински FullHD филм/сериал. Качили епизод от сериал уж FullHD, ама е такъв само на видео. На аудио е 64 кбпс AAC - пълен ташак! При това говорим за неща, които в руския тракер ги има с много сийдъри и могат спокойно да ги свалят оттам и да ги качат в замунда. И за капак, като ги помолиш да качат дадения филм или епизод с читаво аудио, раздават предупреждения  банове като рекламни листовки... Ей зат'ва и заради много други неща очаквам с нетърпение да затворят замунда завинаги. Аз си имам източници откъде да свалям (не е само руският тракер).

А за форум, чийто потребители 99% са като тази емотиконка spacer.png  пък 'ич ма не е*е...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...