Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

При връзка с интернет, лаптопът прави каквото си иска

Featured Replies

Здравейте! Спешно ми трябва помощ. Лаптопът ми прави каквото си иска. Курсорът се движи сам, отварят се програми, затварят се, маркират се разни файлове, въобще пълен хаос. Когато успея да спра уайфай връзката и рестартирам, всичко престава. Но свържа ли към интернет, всичко отново започва. Какво да правя?

току-що, нушо написа:

Мини през антивирусния раздел,там си пусни тема. Или преинсталиране .

Минах, но ми дава, че няма никакви вируси. А това прилича на вирус..... Възможно ли е такова нещо, Боже, Боже

преди 6 минути, aivanov1 написа:

Минах, но ми дава, че няма никакви вируси. А това прилича на вирус..... Възможно ли е такова нещо, Боже, Боже

Ох, грешка. Не видях точно какво сте ми написали. Ще мина и през антивирусния раздел на форума.

току-що, JKirilov написа:

Вирусът е минал-заминал, това вероятно е външно дистанционно управление.

тоест?

преди 16 минути, JKirilov написа:

Т.е. според мен някое негърче от щата Алабама ти ползва компа...

Е, много смешно... 

Имате ли инсталирана програма за дистанционен достъп до компютъра?

TeamViewer или  AnyDesk

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

преди 45 минути, aivanov1 написа:

Не, не сте минали през раздела ни!

преди 1 минута, aivanov1 написа:

Да, но тя си е затворена...

Явно не е. И този, който я влизал и я е настройвал, я е настроил така, че да се стартира с ОС и да може да си влиза по всяко време в компютъра ви.

преди 8 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не, не сте минали през раздела ни!

Сега май стана. Написах

преди 7 минути, Богатир написа:

Явно не е. И този, който я влизал и я е настройвал, я е настроил така, че да се стартира с ОС и да може да си влиза по всяко време в компютъра ви.

Не не, не е от нея. Нея я знам как работи и съм сигурен, че е напълно затворена. Нещо друго е, но не мога да разбера и аз. Направо съм шокиран. Никога не съм имал нещо подобно на компютър или лаптоп с Уиндоус 10.

преди 21 минути, aivanov1 написа:

Сега май стана. Написах

Не не, не е от нея. Нея я знам как работи и съм сигурен, че е напълно затворена. Нещо друго е, но не мога да разбера и аз. Направо съм шокиран. Никога не съм имал нещо подобно на компютър или лаптоп с Уиндоус 10.

Ако обичаш, погледни я от Таск менажера да ли работи или не. Настроена скрито,от човек, който е на Ти с нея, ще ти разкаже играта. Без значение, дали ти е познат или не. Другото е да отвориш настройките и и да смениш написаната парола( направи я с 10 символа). ID номера че ти го знае, е без значение.Махни и отметката за стартирането и със операционната ти система. Не бъди много сигурен, че е затворена. Това са най честите симптоми, както си описал положението.

преди 4 минути, Kolev71 написа:

Ако обичаш, погледни я от Таск менажера да ли работи или не. Настроена скрито,от човек, който е на Ти с нея, ще ти разкаже играта. Без значение, дали ти е познат или не. Другото е да отвориш настройките и и да смениш написаната парола( направи я с 10 символа). ID номера че ти го знае, е без значение.Махни и отметката за стартирането и със операционната ти система. Не бъди много сигурен, че е затворена. Това са най честите симптоми, както си описал положението.

Видях, но за съжаление не е тя. Тя е затворена напълно. И от Таск мениджъра погледнах. Нещо друго ще да е. Възможно ли е нещо като вирус да я влязло? 

преди 4 минути, aivanov1 написа:

Видях, но за съжаление не е тя. Тя е затворена напълно. И от Таск мениджъра погледнах. Нещо друго ще да е. Възможно ли е нещо като вирус да я влязло? 

Господинът от вирусния раздел ви е отговорил на този въпрос. B-boy/StyLe/

"Не, не сте минали през раздела ни!"

преди 8 минути, Kolev71 написа:

Господинът от вирусния раздел ви е отговорил на този въпрос. B-boy/StyLe/

"Не, не сте минали през раздела ни!"

Хич не мога да се оправя. О Боже Господи, какво ми дойде на главата....

преди 6 минути, aivanov1 написа:

Хич не мога да се оправя. О Боже Господи, какво ми дойде на главата....

Как да не можете? Аз виждам, че темата е точно там, където трябва и когато момчетата имат време, ще ви обърнат внимание. За толкова години до сега, на никого не са отказали.

току-що, Kolev71 написа:

Как да не можете? аз виждам, че темата е точно там, където трябва и когато момчетата имат време, ще ви обърнат внимание. За толкова години до сега, на никого не са отказали.

Да де, ама май нещо стана и са ми блокирали темата. 

cats.jpg

Темата вече е преместена от модератор където трябва да се намира.

Всичко необходимо е описано тук:

Добре де, може би не е приложимо може би в случаи като твоя напълно или поне не лесно, но съвет от мен:

След като компютъра (лаптопа) е едва ли не неуправляем, то тогава силно препоръчително е да се изпълняват стъпките от друг компютър и този да си стои временно с изключен интернет.

Пояснявам: Пак ще изпълняваш стъпките на проблемния лаптоп, но може да прехвърляш файлове и програми между двете машини с USB флашка, карта с памет или друг носител на данни.

преди 1 минута, Freem@n написа:

Темата вече е преместена от модератор където трябва да се намира.

Всичко необходимо е описано тук:

Добре де, може би не е приложимо може би в случаи като твоя напълно или поне не лесно, но съвет от мен:

След като компютъра (лаптопа) е едва ли не неуправляем, то тогава силно препоръчително е да се изпълняват стъпките от друг компютър и този да си стои временно с изключен интернет.

Пояснявам: Пак ще изпълняваш стъпките на проблемния лаптоп, но може да прехвърляш файлове и програми между двете машини с USB флашка, карта с памет или друг носител на данни.

Въпросът е, ако реша да преинсталирам, трябва ли да прехвърлям файловете от локален диск де на флашка, и възможно ли вирусът да се пренася заедно с файловете. И фактически да се налага всички мои файлове да си ги трия...

преди 5 минути, aivanov1 написа:

Въпросът е, ако реша да преинсталирам, трябва ли да прехвърлям файловете от локален диск де на флашка, и възможно ли вирусът да се пренася заедно с файловете. И фактически да се налага всички мои файлове да си ги трия...

Човекът от антивирусният раздел, който ще се занимава с вашият проблем най добре ще ви обясни какво и как след прегледа трябва да направите.

току-що, Kolev71 написа:

Човекът от антивирусният раздел, който ще се занимава с вашият проблем най добре ще ви обясни какво и как след прегледа трябва да направите.

Разбирам, да. Много благодаря...

преди 7 минути, aivanov1 написа:

Предполагам че повечето, ако не всички файлове могат да се дезинфектират... накрая на чистката специалистите от отдела за вируси ще кажат дали има остатъци от зловредни програми по системата.

Нещата се случват последователно - или ще се махат вируси, или ще се преинсталира... но гледам че е пусната и тема за офис пакет... няма как всичко наведнъж ;)

Най-малкия проблем в момента е той, ако става въпрос за пакет за същия лаптоп.

преди 1 минута, Freem@n написа:

Предполагам че повечето, ако не всички файлове могат да се дезинфектират... накрая на чистката специалистите от отдела за вируси ще кажат дали има остатъци от зловредни програми по системата.

Нещата се случват последователно - или ще се махат вируси, или ще се преинсталира... но гледам че е пусната и тема за офис пакет... няма как всичко наведнъж ;)

Най-малкия проблем в момента е той, ако става въпрос за пакет за същия лаптоп.

Да, да, разбира се. Просто се замислих, е ако преинсталирам, трябва да избера и офис пакета, та затова писах и за това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.