Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

Featured Replies

преди 4 минути, ninov написа:

Смешник лидера на коя партия вчера си призна че се среща с Карадае и Пеевски май беше шефа ти Борисов

Лидера на коя партия си призна че ще търси съдействие от ДПС за съставяне на Правителство ама той пак е шефа ти Борисов 

кога и къде, може ли видеото където го е казал

• Отговори 3,1k
  • Прегледи 136,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А тези "комунисти" сега с нас в стаята ли са ?

• Не зная дали ще си умира от кеф , но сега ще бълва огън и жупел . Очаквай поне 200 поста как президента , хунтата , Маджо , Баджо , Цветан , черепи , комунета , Путин и цялата вселена са се обединили

Публикувани изображения

преди 2 часа, attj написа:

По лъжи няма кой да се мери с лъжливите прокопиевчета

Я виж ти...Така ли ?! Я кажи нещо за твоя просташки лидер Борисов,който е осъждан два пъти за клевета ?! 

току-що, Лудият Учен написа:

Я виж ти...Така ли ?! Я кажи нещо за твоя просташки лидер Борисов,който е осъждан два пъти за клевета ?! 

Вие сте в болестно състоятяние с това вманиачване спрямо Борисов.   Той на мен никакъв не ми е.  Няма и да бъде.  Ама Вие вземайте мерки за здравето си.  Аз мога и да не гласувам ,няма да стана по-беден заради това

преди 3 минути, attj написа:

Той на мен никакъв не ми е.  Няма и да бъде.  Ама Вие вземайте мерки за здравето си.  Аз мога и да не гласувам ,няма да стана по-беден заради това

Ама разбира се,че не ти е никакъв Борисов...Вярваме ти...

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

като си почнал - я кажи, според теб, справедлива ли бе приватизацията за България, защото Нинова се възползва от нея

правилна ли бе поправката ванко 1 предложена от Дончева, а правилно ли бе решението Манолова дет преди гласува за Пеевски

преди 25 минути, ninov написа:

Смешник лидера на коя партия вчера си призна че се среща с Карадае и Пеевски май беше шефа ти Борисов

Лидера на коя партия си призна че ще търси съдействие от ДПС за съставяне на Правителство ама той пак е шефа ти Борисов 

О да, каза го . Дето като се засякоха в Кърджали ли беше, пиха кафенце заедно с Местан, открито и пред всички.

Правиш ли разлика между публични срещи и некриени разговори,    със задкулисието което работи под закрилата на служебната хунта и презилдента с юмручето ?

Излагацията на ДеееБъъ пък е просто уникална.  А кандидатурата им Лозан да се откаже  публично от тях няколко дена преди изборите е уникално в световен мащаб :) :)

преди 11 минути, Лудият Учен написа:

Ама разбира се,че не ти е никакъв Борисов...Вярваме ти...

Това следва да ме интересува?   Гласувайте си и пак се надявайте на светло бъдеще.

преди 39 минути, Без умствен капацитет написа:

кога и къде, може ли видеото където го е казал

Чеверме виж вчерашните новини 

преди 17 минути, miro20 написа:

О да, каза го . Дето като се засякоха в Кърджали ли беше, пиха кафенце заедно с Местан, открито и пред всички.

Правиш ли разлика между публични срещи и некриени разговори,    със задкулисието което работи под закрилата на служебната хунта и презилдента с юмручето ?

Излагацията на ДеееБъъ пък е просто уникална.  А кандидатурата им Лозан да се откаже  публично от тях няколко дена преди изборите е уникално в световен мащаб :) :)

Пак се опитваш да лъжеш че става дума за нещо известно и преди години не не става дума за Местан а за КАРАДАЕ И ПЕЕВСКИ и този път опита ти за лъжа не мина Борисов си го призна че се среща с Карадае и Пеевски

преди 14 минути, miro20 написа:

А твойта снимка къде защото е доказано че ти мозък нямаш

Интересно нещо е това пропагандата... Чашков орева света че най много купували гласове ГЕРБ

Странното е че логиката е точно обратната. На една водеща във всички проучвания /дори от лагера на противника/  политическа сила въобще не и трябва никакво купуване

Обратно- губещите, тези на границата от 4% , именно те са най заинтересувани да купуват масово.

Чашков обаче е сляп за тях :)

Както и да е.

Както по традиция съм давал, и сега мисля да заложа тук една лична прогноза

ГЕРБ-СДС първи с около 28%

БСП  с около 15%

Слави и ПП с по около 12 % 

ДПС с около 10 %

Останалите надолу нямат значение.

За президентските - два тура, с победител - Герджиков.

преди 7 минути, miro20 написа:

Интересно нещо е това пропагандата... Чашков орева света че най много купували гласове ГЕРБ

Странното е че логиката е точно обратната. На една водеща във всички проучвания /дори от лагера на противника/  политическа сила въобще не и трябва никакво купуване

Обратно- губещите, тези на границата от 4% , именно те са най заинтересувани да купуват масово.

Чашков обаче е сляп за тях :)

Както и да е.

Както по традиция съм давал, и сега мисля да заложа тук една лична прогноза

ГЕРБ-СДС първи с около 28%

БСП  с около 15%

Слави и ПП с по около 12 % 

ДПС с около 10 %

Останалите надолу нямат значение.

За президентските - два тура, с победител - Герджиков.

миро това не е раздела за вицове .Вчера една циганка си призна че един от задържаните давал 40- 50 лева да се гласува за ГЕРБ

ПП чакам поредната ти глупост като че циганина имал в къщи  200000 за да прави ремонт

преди 2 минути, ninov написа:

миро това не е раздела за вицове .Вчера една циганка си призна че един от задържаните давал 40- 50 лева да се гласува за ГЕРБ

ПП чакам поредната ти глупост като че циганина имал в къщи  200000 за да прави ремонт

ама той циганина, ако ти каже че е бритчет с хитлер - ще му повярваш ли

тези 200 000 които упоменаваш, познай дали ще отидат в бюджета

преди 24 минути, miro20 написа:

мисля да заложа тук една лична прогноза

Да направя и аз една прогноза. Като не се сбъдне това, което искаш, ще кажеш, че изборите са фалшифицирани, манипулирани, били сте репресирани  и т.н.

преди 3 минути, ncl написа:

Да направя и аз една прогноза. Като не се сбъдне това, което искаш, ще кажеш, че изборите са фалшифицирани, манипулирани, били сте репресирани  и т.н.

Подлудиха и хората в изборните секции -уж са с машини, пък ръчно всичко ще броят... 

преди 3 минути, attj написа:

Подлудиха и хората в изборните секции -уж са с машини, пък ръчно всичко ще броят... 

е като пак ще се брои, защо изсипахме толкова пари за машини - отгоре на това като приключат изборите ще ги затворим в склад за да не се ползват, да остаряват морално

преди 12 минути, ncl написа:

ще кажеш, че изборите са фалшифицирани, манипулирани, били сте репресирани  и т.н.

то това всички партии го правят

преди 3 часа, ninov написа:

миро това не е раздела за вицове

КАкво смешно видя  в това че няма абсолютно никаква логика водещата политическа сила според всички проучвания, включително и противникови, САМО тя да купува гласове ?

Смешни са напъните на шефа на предизборния щаб на мухльото , по съвместителство и министър на МВР което ползва изцяло за репресии срещу една партия само , да изкара черното бяло :)

Вместо да разказваш вицове как "една циганка казала" , ето ти малко реални цифри  за репресивните мерки на комунето :

https://tribune.bg/bg/zakon_i_red/nad-500-sa-obrazuvanite-prepiski-za-izborni-narusheniya/

Над 500 преписки са образувани, като за 19+352 случаи има категорични откази поради абсолютно никакви доказателства. 

т.е. абсолютен произвол - ей така влизат, тарашат, нищо не намират, арестуват за 1 ден, после извиньете , довиждане. :)

По останалите, както със случая с циганката ти предполагам, предстои да се изясни какво , колко , кой и на кого и за какво се касае примерно - намерени суми, списъци и т.н.

И за тези случаи имахме примери - списъци за сватба, списъци за вересия, списъци за дългове, което се прави и без никакви избори и си е масова практика по селата и в циганските квартали . Особенно при тези цени на стоки, храни, ток и т.н.

Колко от тези преписки ще се окажат наистина купуване на гласове , може би ще се броят на пръсти, като да не забравяме че Чашков и репресивното му МВР доказано не закача купувачи свързани с други партии, както в Търново.

:)

преди 3 часа, ncl написа:

След като разкриха сопълнителните машини, за които ЦИК бе изненадана, а МВР хал хабер си нямаше, имам надеждата че може и да се объркат плановете на служебната хунта и мухльото да манипулират и фалшифицират изборите.

Както споменах, притеснително остава ФАКТА че за софтуера, контрола на ключовете флашките и т.н. отговарят братя, шуреи, баджанаци, роднини и свързани фирми , което е лееееко съмнително , не мислиш ли ?

току-що, miro20 написа:

Над 500 преписки са образувани, като за 19+352 случаи има категорични откази поради абсолютно никакви доказателства. 

Дай информацията от истински сайт а не от фейк сайта на Красен Кралев .А че  има и други партии които купуват гласове е ясно но шефовете ти от ГЕРБ и ДПС са най много 

преди 20 минути, ninov написа:

Дай информацията от истински сайт а не от фейк сайта на Красен Кралев .А че  има и други партии които купуват гласове е ясно но шефовете ти от ГЕРБ и ДПС са най много 

а ти като харесваш постове с линкове от пропагандни сайтове - ги взимаш за факт, а критикуваш като друг прави абсолютно същото

Утре няма да отида да гласувам!

преди 14 минути, ДзВяРа! написа:

Браво! Точка за неграмотните. Те ще ни решат съдбата. Но...

ns.png

преди 17 минути, ДзВяРа! написа:

Що така?

преди 25 минути, ДзВяРа! написа:

Защо се оказа да гласуваш брат

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.