Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате,ако има избори скоро

_nib_

Препоръчан отговор

Мнозинство....няма никоя партия.

Коалиции не искат да правят.

Очертават се нови избори.....май.

Демоса повярва повече на славчо,който сам не си вярваше толкова.За това и липсваше предизборна кампания от негова страна.

Та АКО има избори....и трябва да избирам между чалгар (и неговите шутове текстописци,да управляват чалгаристан) и тиквуций безпределнопростий....Алтернатива номер едно е плашеща....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, _nib_ написа:

Демоса повярва повече на славчо,който сам не си вярваше толкова.За това и липсваше предизборна кампания от негова страна.

Та АКО има избори....и трябва да избирам между чалгар (и неговите шутове текстописци,да управляват чалгаристан) и тиквуций безпределнопростий....Алтернатива номер едно е плашеща....

Жалко, ако пак има нови...

Пак ще харчат народни парѝ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Aumi написа:

Жалко, ако пак има нови...

Пак ще харчат народни парѝ!

За машините доста похарчиха-неоправдано.Тези които бяха за машинното-гласуваха с хартиена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, _nib_ написа:

За машините доста похарчиха-неоправдано.Тези които бяха за машинното-гласуваха с хартиена.

Много им дреме за изхарчените пари. Ще ги избият от народа с по-високи данъци и такси.

А който не си харесва резултатите и иска нови избори, нека си ги плати сам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, няма да гласувам. Която и партия да дойде ще чака парите от европа за да се наяде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, extreme_b_c_d написа:

Анкетата само аз ли не виждам или не е сложена?

Няма анкета. Въпроса е със свободен отговор.

Иначе пак бих гласувал по същият начин. Дори очаквам гласуващите да са повече и да се съберат по-голям процент.

Надежда за България има.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ice_lion__01 написа:

Няма анкета. Въпроса е със свободен отговор.

Доста по-информативно би било с анкета.

Ако може сега да се добави, бих бил доволен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Aumi написа:

Много им дреме за изхарчените пари. Ще ги избият от народа с по-високи данъци и такси.

А който не си харесва резултатите и иска нови избори, нека си ги плати сам.

А за тия пари що не скачаш ? Щото няма и да го чуеш от джипкомобила или блиц. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, _nib_ написа:

Абе пич --- какъв ти е въпроса, а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Не, няма да гласувам. Която и партия да дойде ще чака парите от европа за да се наяде.

И си прав и не си, прав си че всяка партия ще чака парите от европа за да се напапка, обаче тия новите и ония дето не са виждали власт с години вече са на умиране от глад и плюскането там ще е до ос***не.
Самия аз никога не съм съм харесвал ГЕРБ, но ги предпочитам пред останалите циркаджии.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Хората обаче ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ се вързаха на същата глупост която се мели вече 30+ години "Увеличение на доходите на населението и промяна на политическия модел.".

Да ви питам драги ми лумпени - ДОКОГА БРЕ, докога ще се връзвате на тая мантра? Давате ли си сметка вие сте като оная рибка дето й викаме Слънчевка(Апропо много е вкусна), която колкото пъти и да я хванеш на въдицата си, върнеш ли я във водата пак ще захапе дори същия червей?

Кой ще ви промени политическия модел? Тошко дето не се е къпал още тая година? И МУТРИ ВЪН с кака Мая?

По въпроса на темата, както казах не мисля че хора като мен живеещи постоянно извън страната би трябвало да имат право да гласуват, затова и се въздържам от подобни действия, но ако трябва да го направя то ще е за "Глас народен" или за БНС на Боян Расате.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

И си прав и не си, прав си че всяка партия ще чака парите от европа за да се напапка, обаче тия новите и ония дето не са виждали власт с години вече са на умиране от глад и плюскането там ще е до ос***не.
Самия аз никога не съм съм харесвал ГЕРБ, но ги предпочитам пред останалите циркаджии.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Хората обаче ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ се вързаха на същата глупост която се мели вече 30+ години "Увеличение на доходите на населението и промяна на политическия модел.".

Да ви питам драги ми лумпени - ДОКОГА БРЕ, докога ще се връзвате на тая мантра? Давате ли си сметка вие сте като оная рибка дето й викаме Слънчевка(Апропо много е вкусна), която колкото пъти и да я хванеш на въдицата си, върнеш ли я във водата пак ще захапе дори същия червей?

Кой ще ви промени политическия модел? Тошко дето не се е къпал още тая година? И МУТРИ ВЪН с кака Мая?

По въпроса на темата, както казах не мисля че хора като мен живеещи постоянно извън страната би трябвало да имат право да гласуват, затова и се въздържам от подобни действия, но ако трябва да го направя то ще е за "Глас народен" или за БНС на Боян Расате.

Следващият, който дойде след ББ ще го задмине по хайдутлук. Но и сегашното положение е плачевно. Всичко отива на разпад, но всеки гледа колкото се може повече да докопа. После, след мен и потоп.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, _nib_ написа:

В този формат на парламент ще се възпроизведе същото разпределение на вота ,ако не се случи промяна. Промяна която или да бъде 100% мажоритарен вот , или да се намери начин за обединение на ПП със сходни политически програми за да не се разцепват гласовете ,след което никоя партия от избраните да не може да състави правителство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, -Fu- написа:

В този формат на парламент ще се възпроизведе същото разпределение на вота ,ако не се случи промяна. Промяна която или да бъде 100% мажоритарен вот , или да се намери начин за обединение на ПП със сходни политически програми за да не се разцепват гласовете ,след което никоя партия от избраните да не може да състави правителство.

Съмнява ме да искат обединение.Всеки дърпа чергата към себе си.Според мен така ще се развият нещата:

Фатмаций подава топката(мандата) на Тиквуций....

Он му я връща с къс пас.

После подава на чалгарчето с политическият проект.Проект е едно-да управляваш е друго.В случая чукчата не е писател,а проектант.Все едно аз да проектирам атомна централа...

И той връща....Същото и манолова ще направи....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, _nib_ написа:

Съмнява ме да искат обединение.Всеки дърпа чергата към себе си.Според мен така ще се развият нещата:

Фатмаций подава топката(мандата) на Тиквуций....

Он му я връща с къс пас.

После подава на чалгарчето с политическият проект.Проект е едно-да управляваш е друго.В случая чукчата не е писател,а проектант.Все едно аз да проектирам атомна централа...

И той връща....Същото и манолова ще направи....

При този сценарии се отива на предсрочни избори лятото ,но ще се възпроизведе същото положение като сега ,а избори до откат не е добра идея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, -Fu- написа:

При този сценарии се отива на предсрочни избори лятото ,но ще се възпроизведе същото положение като сега ,а избори до откат не е добра идея.

Ако не се бъркам,доколкото помня,при нас не са били до откат...Май само втори шанс се дава...Нямам спомени за три поредни пъти да са се провеждали избори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, _nib_ написа:

Ако не се бъркам,доколкото помня,при нас не са били до откат...Май само втори шанс се дава...Нямам спомени за три поредни пъти да са се провеждали избори.

Така е ,но и не е бил толкова разкъсан вота до сега. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще гласувам за този, който ще промени нещо. Видяхме актьорите, пък и разни други циркаджии какво могат /Италия, Украина/. Та ако махнем чалгаджията - не остават много други разумни избори.

Демек - махаме Тиквата, Чалгата, Обръчите ... вече ясно, нали?

Разбира се трябва да видим и дали шофьора на самальота няма набързо да направи нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Bubbles написа:

Ама пък гледам добре пишеш на български- не си забравил родния език. В български форум си,  тегли си те комуникация със сънародници,  пишеш и в раздел политика - не ти е все едно какво се случва в България.  И защо да нямаш право да гласуваш, въпреки че  живееш в чужбина? А дали ще е за Светльо или за Боян, все е по добър избор от боко и курнелия.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Michigan111 написа:

Ама пък гледам добре пишеш на български- не си забравил родния език. В български форум си,  тегли си те комуникация със сънародници,  пишеш и в раздел политика - не ти е все едно какво се случва в България.  И защо да нямаш право да гласуваш, въпреки че  живееш в чужбина? А дали ще е за Светльо или за Боян, все е по добър избор от боко и курнелия.  

Защото кой съм аз за да решавам кой ще управлява тези които живеят там?
Пълен тъпизъм е тая цялата дандания с правото на българите в чужбина да гласуват.
В Неделя по БНТ даваха от всички краища на света някакви опашки от хора, повече от които саи си казваха че не са стъпвали в България от по над 10-15 години, имаше и такива дето бяха родени в съответната държава и едва сричаха български, обаче тръгнали да гласуват. С какво право? какво ги топли тия хора кой ще управлява в България? Имат ли идея какво е там? По тая логика що не дадем право и на краварите да гласуват, нал' са ни големите приятели и много ги е грижа за нас?

Единствено изключение и право на глас от тези които се намираме в чужбина трябва да имат хората които са врменно там и без постоянен адрес извън страната, всички други са/сме изгубили това право в момента в който сме решили е повече няма да живеем в родината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защото кой съм аз за да решавам кой ще управлява тези които живеят там?
Пълен тъпизъм е тая цялата дандания с правото на българите в чужбина да гласуват.
В Неделя по БНТ даваха от всички краища на света някакви опашки от хора, повече от които саи си казваха че не са стъпвали в България от по над 10-15 години, имаше и такива дето бяха родени в съответната държава и едва сричаха български, обаче тръгнали да гласуват. С какво право? какво ги топли тия хора кой ще управлява в България? Имат ли идея какво е там? По тая логика що не дадем право и на краварите да гласуват, нал' са ни големите приятели и много ги е грижа за нас?
Единствено изключение и право на глас от тези които се намираме в чужбина трябва да имат хората които са врменно там и без постоянен адрес извън страната, всички други са/сме изгубили това право в момента в който сме решили е повече няма да живеем в родината.
За съжаление Конституцията не мисли като тебе. Освен това - забравяш, че тези от чужбина се грижат за България като изпращат пари. Милиарди.

А и темата е друга - за кой ...

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, dimy написа:

За съжаление Конституцията не мисли като тебе. Освен това - забравяш, че тези от чужбина се грижат за България като изпращат пари. Милиарди.

А и темата е друга - за кой ...

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

Е те и от ЕС дават една камара милиарди за България, дай и те да гласуват.
А на въпроса за кого съм отговорил в предходния си пост. :)

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Bubbles написа:

Е те и от ЕС дават една камара милиарди за България, дай и те да гласуват.
А на въпроса за кого съм отговорил в предходния си пост. :)

Освен ЕС, милиарди в страната пращат и гастербайтерите, при това - цел живот. А тези от ЕС след година две ще спрат.

Аре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...