Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хората от коя зодия са ви най-неприятни?

Хората, от коя зодия са ви най-неприятни? 21 гласували потребители

1. 1. Кои не харесвате изобщо?

• Овен
      9%
    • Телец
      4%
    • Близнаци
      14%
    • Рак
      4%
    • Лъв
      0%
      0
    • Дева
      19%
    • Везни
      23%
    • Скорпион
      14%
    • Стрелец
      0%
      0
    • Козирог
      0%
      0
    • Водолей
      4%
    • Риби
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 часа, Чингис Хан написа:

Аве Дръндак, кажи лично мнение, не ми цитирай копи пейс.

Не съм много съгласен за девите...... За козирога не знам там нямам наблюдения....... Имал съм си взимане даване с деви, имат много кусури, но има в тях някаква човещина, което е достойно за уважение.

Аз съм Дева. Мъж дева, казват че не е добре.

Но пак казвам, всичко зависи и от човека. Не че няма малко прилики от писането и опитите да се категоризира по зодии дадения човек.

• Отговори 61
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хъхъл. Зодя Хъхъл. Твойта зодия. Но ти много удобно си я изключила от анкетата.

• Аз, за разнообразие, пък си признавам. Дева съм и това ме описва много добре. Друг е въпросът, че с годините се научавам кое ми помага и ме прави щастлив, мен и другите хора, и гледам да се контролира

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Еми хората така са гласували.  Аз за какво да им завиждам? Хората НЕ ги харесват.

Публикувани изображения

аз съм риба, дек е мързелива и водолей, дек гледа на хората от високо...19  февруари - граница между две зодии
баси комбинацията

преди 9 минути, дръндю написа:

аз съм риба, дек е мързелива и водолей, дек гледа на хората от високо...19  февруари - граница между две зодии
баси комбинацията

Асцендентът също е важен.

преди 21 часа, дръндю написа:

баси комбинацията

Няма такова нещо като да си две зодии, нищо че си на границата.

току-що, Чингис Хан написа:

Няма такова нещо като да си две зодии, нищо че си на границата.

в годината в която съм се родил, едни казват че слънцето е влязло в риби на 18.02 по обяд и 19 е риба
други твърдят, че 19 е във водолей
няма как да знам от коя зодия съм
това се отнася и за всички дати на границата между две зодии

Продължавам да се убеждавам, че в девите има голяма човещина.Днес получих поредното доказателство.

• Автор
преди 11 часа, Чингис Хан написа:

Продължавам да се убеждавам, че в девите има голяма човещина.Днес получих поредното доказателство.

Във всеки нормален човек има човещина. Иначе щяхме да сме психопати.

Но Девите са отровни към повечето хора.

на 15.04.2021 г. в 2:08, Mediterranean написа:

Козирозите и Девите са най-отровните хора.  Хобито им е да намират кусурите на хората и да ги плюят зад гърба. Злобните им коментари за хората, било то в лицето или зад гърба им са способни да изкарат от нерви и най-хрисимия човек и той светкавично да им забие един юмрук в мутрата.

Изобщо изроди.

Девите, освен това, постоянно завиждат на другите за всичко. Никога не се радват за щастието и успеха на никого. Правят се на мили и добри, но в същността си са злобни.

Аз, за разнообразие, пък си признавам. Дева съм и това ме описва много добре. Друг е въпросът, че с годините се научавам кое ми помага и ме прави щастлив, мен и другите хора, и гледам да се контролирам. 

Може би зодиите не са глупост и има значение кога си роден/заченат. Само че хората могат и да се променят и някои не се държат цял живот според зодията си.

На мен ми е интересно @valkiria1  коя зодия е? Ако иска да каже.:)

Скорпион далече от мен, мразя ги

преди 1 час, haidukpikaso написа:

Скорпион далече от мен, мразя ги

Бени, ти коя зодия си?:)

преди 2 минути, Чингис Хан написа:

Бени, ти коя зодия си?:)

Стрелец съм

огън и вода не става, рибите зор ги изтърпявам ама това не - ни мъж, ни жена - говори на себе си нещо си нищо не чува егото му над вселената

единствената зодия дето ми е гадна

с другите става все някак

ти коя си

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

Стрелец съм

огън и вода не става, рибите зор ги изтърпявам ама това не - ни мъж, ни жена - говори на себе си нещо си нищо не чува егото му над вселената

единствената зодия дето ми е гадна

с другите става все някак

ти коя си

И аз съм огнена. Лъв. Ние сме проводник на живота.Имаме доста общи неща.Иначе между стрелците известни личности има и доста интересни хора.Като Чърчил, Франк Синатра и Уолт Дисни:)

Аз асоциирам стрелеца жена с купидон, незнам защо.:)

Защо я няма тринадесетата зодия?!

Явно всички я мразят ... :)

Та, я си помислете дали си знаете зодията да не говорим за асцендентЪТ щото едвали са ви споменували в колко часа сте се родили ... :) 

Защо бе хора, Девите не са чак толкова гадни? 25 процента вот срещу нас.

Ето известни Деви.

https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/g32803997/famous-virgo-celebrities/

https://www.yourtango.com/2018316467/famous-virgo-celebrities-astrology-zodiac-sign

https://en.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury

Тогава аз ще кажа Близнаци. Това, което чета за тях и от говоренто ми с тях.

https://sanovnik.bg/n4-29321-Характер_на_близнаците

преди 39 минути, Чингис Хан написа:

И аз съм огнена. Лъв. Ние сме проводник на живота.Имаме доста общи неща.Иначе между стрелците известни личности има и доста интересни хора.Като Чърчил, Франк Синатра и Уолт Дисни:)

Аз асоциирам стрелеца жена с купидон, незнам защо.:)

мда - Фридрих Енгелс е роден на моята дата 28 ноември

Такива сме - Кентавърът ни води - напред към звездите

;)

Kagaya_zodiac_art_SAGITTARIUS11.jpg.368bd3581f24aa607def1ad665e91f72.jpg

преди 12 часа, haidukpikaso написа:

мда - Фридрих Енгелс е роден на моята дата 28 ноември

Такива сме - Кентавърът ни води - напред към звездите

;)

Kagaya_zodiac_art_SAGITTARIUS11.jpg.368bd3581f24aa607def1ad665e91f72.jpg

И също като кентавърите с нездържан и буен характер, но с големи сърца.Както и лъвовете:) Като диаманти сме, рядко се срещаме, струваме скъпо и имаме много фалшификати:)

преди 33 минути, Чингис Хан написа:

И също като кентавърите с нездържан и буен характер, но с големи сърца.Както и лъвовете:) Като диаманти сме, рядко се срещаме, струваме скъпо и имаме много фалшификати:)

От огнените знаци Стрелците сме най-хрисимите и миролюбиви. Докато не ни ядосат - а да ядосаш Стрелец хич не е лесно.

Ама ядосаш ли - бягай на края на Вселената.

преди 27 минути, haidukpikaso написа:

От огнените знаци Стрелците сме най-хрисимите и миролюбиви. Докато не ни ядосат - а да ядосаш Стрелец хич не е лесно.

Ама ядосаш ли - бягай на края на Вселената.

За това ,,со кротко, со благце,, и каквото бог даде:) 

Иначе  ще те уцели стрелата на кофти място

4C4BDF5D-50EA-45DB-B489-5B81C6552422.jpeg

преди 9 минути, Чингис Хан написа:

За това ,,со кротко, со благце,, и каквото бог даде:) 

Иначе  ще те уцели стрелата на кофти място

Много търпим, много събираме в себе си (което хич не е добре) - ама чашата в един момент прелива...

Само който е виждал ядосан Стрелец знае за какво иде реч.

Хубавото е че бързо ни минава - и ако другия още помни, ние отдавна сме забравили.

Цитат

Стрелец

Най-дразнещ

За Стрелеца миналото не съществува (къде ти време да мисли за него?), бъдеще също няма (още не е дошло). А той живее в тесния коридор между тях – в настоящето. Затова и харчи, все едно утре пари няма да му трябват, пие като за последно, смее се като изтърван, дрънка, без да се замисли, че може да обиди някого, и прави простотия след простотия от чиста жизнерадост. Не очаквайте в главата на Стрелеца да се завърти дълбока мисъл. То е все едно да си въобразявате, че може да ви отвърне тактично на въпроса: “Кои мои недостатъци те дразнят?”

:lol6:

https://novini.bg/razvlecheniq/liubopitno/370200

преди 27 минути, дръндю написа:

Смешно ама вярно

преди 15 часа, acnekt написа:

Защо бе хора, Девите не са чак толкова гадни? 25 процента вот срещу нас.

Ето известни Деви.

https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/g32803997/famous-virgo-celebrities/

https://www.yourtango.com/2018316467/famous-virgo-celebrities-astrology-zodiac-sign

https://en.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury

Тогава аз ще кажа Близнаци. Това, което чета за тях и от говоренто ми с тях.

https://sanovnik.bg/n4-29321-Характер_на_близнаците

Аз съм от Близнаци, ти Дева ли си? Принципно уж сме съвместими, ама само принципно, защото във форума не се понасяме взаимно, хихи 🙂 Въпреки че аз нямам нищо против теб.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.