Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Влюбена съм.. Как да постъпя с това момче?

Featured Replies

Здравейте! Имам нужда от вашите мнения и съвети. Историята е следната..
Харесвах си дълго време едно момче и реших, че не трябва да чакам повече, а просто ще му пиша, за да се запознаем. Той ми отговори и така започна нашия чат писахме си точно около 3-4 часа без да спрем. Имахме теми на разговор и не беше някакъв скучен чат. С една дума беше повече от прекрасно. После минаха 2-3 дни очаквах, че той ще предприеме крачка да ме потърси, тъй като все пак аз му писах за запознанството, но той така и не го направи и реших, че ще му пиша отново. Така пак се започна писахме си на различни теми не се е държал студено или нещо такова. Харесваше ми това, че и той задаваше въпроси някак изглеждаше заинтересован. Качих снимка, за да видя дали ще реагира някак и разбира се хареса я. И тук идва вече проблема. Не сме си писали от почти 3 седмици. Последно му писах аз, но ми е някак неудобно да го търся отново. Напоследък виждам, че е станал доста активен в социалните мрежи постоянно качва някакви постове. Не знам какво да си мисля. Искаше ми се да излезем, за да видя дали наистина ще ми допада толкова, за да поговорим и очи в очи. Но така и не се стигна дори до намек за излизане. Според вас какво трябва да направя дали да му пиша отново или дори и да му пиша без да увъртам да го поканя да излезем? Или просто да стоя и да чакам или да го забравя? Наистина имам нужда от помощ за първи път имам някаква надежда и имам желанието дори да го видя, но просто не знам как да постъпя. Имахме много общи неща и някак не искам да го губя. Струваше ми се различен. Ако е от значение аз съм на 17, а той на 20. Искам нещата да имат някакво развитие, а не просто да стоя и да чакам. Не изглеждаше безразличен и може би това ме обърква, защото така и не ме потърси, а ми реагира на снимките ако кача някоя нова. Никога не съм се чувствала така спокойна докато си общувам макар и на чат с някое момче. Не ми пукаше толкова какво ще му кажа просто бях себе си. Склонна съм да го поканя да излезем, но просто не знам как ще реагира и като цяло не знам момчетата на какво мнение са. Все пак сигурно повечето знаете, че докато не видиш някого и не поговориш с него на живо не можеш с точност да определиш що за човек е. Съжалявам ако темата е скучна или банална, но имам нужда от вашите съвети, защото искам да постъпя максимално правилно. Ще бъда страшно благодарна на всички :)

преди 38 минути, V.D. написа:

Не сме си писали от почти 3 седмици. Последно му писах аз, но ми е някак неудобно да го търся отново.

Еми пиши му. Или предпочиташ някой непознат от тук да му пише и да го пита защо не те е потърсил 3 седмици.

И го питай дали искате да излезете заедно, за по нещо си. Не го плаши с думи като "среща" или "брак".

преди 40 минути, V.D. написа:

Не изглеждаше безразличен и може би това ме обърква, защото така и не ме потърси, а ми реагира на снимките ако кача някоя нова.

Той може да не е безразличен към още 60 момичета и да лайкне 300 снимки тази вечер. Това не е проява на интерес или ангажираност.

Или е опитен женкар, който се прави на недостъпен (това работи, ако е красив) или не го интересуваш, щом 3 седмици не се е сетил да ти каже едно "здрасти".

Пишеш много приятно, това е рядкост в наши дни. Пази се.

преди 3 часа, V.D. написа:

защото искам да постъпя максимално правилно

Може да си има сериозна приятелка.

А може и да не се интересува от момичета.

Спри да си въобразяваш някакви глупости и си живей живота.Най-готините неща не можеш да ги предизвикаш насила.Щом само ти започваш разговорите, значи или се прави на недостъпен, или няма интерес.Единствения начин да разбереш е като си действаш твоите си задачки.Ако има желание ще ти пише.Почнеш ли да му пишеш само за да му привлечеш вниманието от безизходица, направо го пиши бегал фиш и минавай на следващия.Всеки ги е играл тия филми и нищо добро няма да последва ако се привържеш прекалено към някого, а накрая ти каже "ама аз само като приятел".

Явно си има приятелка или му е все тая....

Да искаш съвет за такова нещо е тотална деградация, според мен!

Почти като вица:

Пост в женски форум: Цяла нощ ревах - посъветвайте ме защо?

20 годишен май ассс! Ако беше 20 годишен, досега щеше да е изкопал тунел до у вас та да те избуши.

преди 5 минути, Радул написа:

20 годишен май ассс! Ако беше 20 годишен, досега щеше да е изкопал тунел до у вас та да те избуши.

То и авторката не е на 17 г.  Личи си как  Внимателно е Построена Изповедта ,така щото  да наподобява писано от тийн ръка.

Точно тези внимателни "стъпчици" във Постройката издават Опитът , който липсва при тийн таргета.

Емоционалният колорит , който струи от словоредът на авторката е на зрял женски индивид.

преди 4 минути, Inana.. написа:

То и авторката не е на 17 г.  Личи си как  Внимателно е Построена Изповедта ,така щото  да наподобява писано от тийн ръка.

Точно тези внимателни "стъпчици" във Постройката издават Опитът , който липсва при тийн таргета.

Емоционалният колорит , който струи от словоредът на авторката е на зрял женски индивид.

Значи двама дъртаци правещи се на тийнейджъри се дебнат кой ще се издъни пръв. Класика! Ще следя, ако не забравя. 😆

преди 11 минути, Радул написа:

Значи двама дъртаци правещи се на тийнейджъри се дебнат кой ще се издъни пръв. Класика! Ще следя, ако не забравя. 😆

Не намеквам и не твърдя хипотеза за "дъртаци" , само отбелязвам наблюденията си. 

Без значение е , кой какъв раздел си избира и как иска да се изживее - това са си некви лични мотиви и потребности , които нас не ни касаят. 

80% е "Трафик" и бизнес интереси , останалото е социална разходка и няколко % лични драми на трудно приемащи Узряването си жени и липсата на повече алтернатива сред противоположният пол.

Съвсем нормални , стандартни механизми в житейският процес.

преди 53 минути, Inana.. написа:

А аз я познах по почерка.

И ретроградния Меркурий.

преди 2 минути, Myanmar написа:

А аз я познах по почерка.

И ретроградния Меркурий.

Информираш ме , че за 1-ви път в живота ни сме на едно и също мнение ? 

Подозирам чужда намеса във взаимоотношенията ни. 

току-що, VeeeSeLa написа:

Мдааа, пролетта е разцъфнала! Разноцветна и ароматна, но във всички теми. :D 

Цъфна и ти, а не даде съвет как да върже Инана на Сержа.

Всички поставящи такива теми са все "17 годишни".

Поставят темата и потъват вдън земя.

Или просто за пореден път, някой на когото му е доскучало, се бъзика с аудиторията.

Може да се притеснява  момчето от живия контакт.Те сега тази генерация има предимството да правят сухи тренировки за комуникация онлайн.От което стават още по плахи и неуверени.Ако ти го поканиш на среща, ти ще водиш в тая връзка.И ще имаш пинчер или чихуа-хуа под мишница, който ще краси тоалета ти.

• Автор

Много благодаря на всички, които отговориха :) Темата не е била с цел да се шегувам или нещо подобно. Исках да сравня мненията и съветите на различните хора, защото смятам, че няма нищо лошо в това, когато се чувстваш объркан да помолиш за съвет или помощ някой, който е много по-опитен. Самата аз казвам, че нямам опит и няма и как да имам, защото съм едва на 17 и със сигурност има още време докато натрупам опит. Още веднъж благодаря! :) 

• 4 месеца по-късно...
на 10.04.2021 г. в 12:37, Радул написа:

Много голяма вероятност да се прави на недостъпен. Щом си пишете по часове значи има някакъв интерес. Но имай предвид, че си една от многото. Звучи ми като играч. Момиче да потърси момче, значи е много популярен и не си единствена. Той сега ти е интересн точно по тези причини. Не се отчайвай, животът е пред теб, хубавите години тепърва предстоят. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.