Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран след чиста инсталация на Windows-10

Featured Replies

• Автор
преди 5 часа, icotonev написа:

Това със драйвер  Verifier: Ми изглежда добре но не знам кое точно да цъкна като отметка за моята машина и моите неща какво точно ми трябва иначе смятам че ако има нещо збъркано при драйверите това ще помогне доста да разбера дали е драйвер или хардуер

• Отговори 112
  • Прегледи 12,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Така направих ги тези неща след което рестартирах пц-то сега какво чакам да даде син екран или? да вляза в папката дъмп за да проверя грешките?
Въпорса ми е кога да спра верифайяра? и има ли проблем да работя с пц-то докато съм го включил?

Чете ли статията с разбиране?

на 4.04.2020 г. в 0:58, Stoyannnov написа:

Забележка: Преди да пристъпим към използването му, задължително трябва да създадем точка за възстановяване на системата. Ако случайно нещо се обърка винаги трябва да имаме 1 наум.

Забележка: След стартирането на Verifier-а. Системата може да е малко мудна, което е напълно нормално!

Забележка: Инструмента не трябва да работи повече от 48 часа. Преди 48 часа трябва да се спре или след получаването на син екран

• Автор

Значи трябва да работи поне 35-40 часа и за това време да видя дали ще ми даде син екран
а ми ако не даде син екран?

• Автор
преди 44 минути, цър-вул написа:

до 48 часа, спираш Driver verifier.

Има ли някакъв проблем за програмата ако в момента windows прави ъпдейт
Тъй като в момента съм с по стара версия и в момента winwdos-a автоматично ъпдейтва до тази версия  Feature update to Windows 10, version 20H2

• Автор
преди 13 минути, цър-вул написа:

Не
Все пак стигна до инсталиране на актуална версия на Windows...

Честно казано бях забравил да спра автоматичната актуализация :Д иначе нямах не бих я инсталирал ;д

• Автор
преди 2 минути, icotonev написа:

За да изключите Driver Verifier:  WIN +X -  Command Prompt (Admin) - команда:  verifier /reset ...след това рестарт..! 

Благодаря но ще изчакам все пак да видя дали ще даде син екран преди 48-те часа
Command prompt Трябва да го отворя като администратор това админ това означава предполагам?

Естествено....чакаш за син екран ..това е задължително ......но след като мине всичко за да не работи инструмента ,трябва да изпълниш командата защото Driver Verifier ще продължи да работи ..! Само напомням за това ..! Аз продължавам да  съм на мнение че драйвер ви е проблема и мисля че проверката ще го покаже..! Все пак да не избързваме със заключенията..! :) 

преди 7 минути, porata написа:

Command prompt Трябва да го отворя като администратор това админ това означава предполагам?

Точно..! :)

• Автор
преди 6 минути, icotonev написа:

Естествено....чакаш за син екран ..това е задължително ......но след като мине всичко за да не работи инструмента ,трябва да изпълниш командата защото Driver Verifier ще продължи да работи ..! Само напомням за това ..! Аз продължавам да  съм на мнение че драйвер ви е проблема и мисля че проверката ще го покаже..! Все пак да не избързваме със заключенията..! :) 

Точно..! :)

В тези трудни времена повярвайте ми дори се моля да е драйвер а не някоя част :Д тъй като рам паметта все пак е нова на 1 година е..
Не ми се вярва да е от това
А какво става ако за тези 2 дена не излезе син екран? спра програмата и на 3 тия ден пак излезе син екран ;д

на 21.04.2021 г. в 16:01, porata написа:

Температурите са добре около 55,60 градуса на видеото 40-55 на процесора
.....
С амд-фх 8320е Процесор съм със видео г-форс 1060-3гб последните видео драйвери..

Това не е ли висока температура за тази видеокарта ако не е натоварена?

Моята е 1660 6GB DDR6 и в момента е 29 градуса.

• Автор
преди 14 минути, vpvelev написа:

Това не е ли висока температура за тази видеокарта ако не е натоварена?

Моята е 1660 6GB DDR6 и в момента е 29 градуса.

В момента са дори по малки от 45 но не е натоварена

Това е относително. Зависи от модела, охладителя, колко монитора са вързани, въздушния поток в кутията, околната температура, както и дали наистина нещо не ползва видеокартата, докато е уж неизползвана. Предната ми карта GTX 970 Asus Strix с включени постоянно 2 монитора си държеше над 50 градуса, когато не я товарех. Новата трудно мога да я видя "неизползвана", понеже копае, когато не я ползвам за игри.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

Това е относително. Зависи от модела, охладителя, колко монитора са вързани, въздушния поток в кутията, околната температура, както и дали наистина нещо не ползва видеокартата, докато е уж неизползвана. Предната ми карта GTX 970 Asus Strix с включени постоянно 2 монитора си държеше над 50 градуса, когато не я товарех. Новата трудно мога да я видя "неизползвана", понеже копае, когато не я ползвам за игри.

Ако трябва да бъда съмвсем честен не знам колко е точната температура в момента но не смятам че е от това смисал в стаята ми е не повече от 17-18 градуса 1 монитор е картата не се товари с излишни игри,програми и т.н не е изключено да бателнеква ли нз от старото дъно ма до ся не съм имал проблеми 2години така че не знам надявам се да е някой драйвер ..

Температурите в покой не са важни, важно е колко вдига при товар - например какъв е максимума при игра. Ако е около/под 80 градуса, няма място за притеснения, въпреки че подобна карта едва ли ще достигне и 70 градуса при товар.

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Температурите в покой не са важни, важно е колко вдига при товар - например какъв е максимума при игра. Ако е около/под 80 градуса, няма място за притеснения, въпреки че подобна карта едва ли ще достигне и 70 градуса при товар.

Да не продължавам да те цитирам за глупости да те дразня само тука в форума ;д
ма само ще кажа че колкото и пъти да съм гледал температурите като запаля печката вкъщи и е 40 градуса ;д не съм виждал картата да има повече от 60 градуса докато съм в игра ;д не знам наскоро чистих процесора и забелязах че няма никаква термо паста... това е другото ми притеснение
Нямам представа от какво е тоя син екран..

• Автор
преди 2 часа, Raze написа:

Как така няма термопаста? Не му ли сложи?

Нищо не съм слагал честно казано не съм слагал до сега и не знам да не сложа повече от нужното пък и в тоя край на България кадето съм трябва доста да попатувам за да си купя

• Автор

Така почти минаха 48 часа
Не е  показвал син екран това какво означава :Д да спирам ли програмата ?

на 23.04.2021 г. в 1:09, porata написа:

Нищо не съм слагал честно казано не съм слагал до сега и не знам да не сложа повече от нужното пък и в тоя край на България кадето съм трябва доста да попатувам за да си купя

Ти майтап ли си правиш? Как ще сглобиш охлаждане без термо паста? И къде живееш, в колиба в гората ли? За куриери да си чувал?

Arctic MX-5 Thermal Compound 4gr ACTCP00045A - цена. (nikem-bg.net)

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Ти майтап ли си правиш? Как ще сглобиш охлаждане без термо паста? И къде живееш, в колиба в гората ли? За куриери да си чувал?

Arctic MX-5 Thermal Compound 4gr ACTCP00045A - цена. (nikem-bg.net)

То е слагано някога но за последната 1 година не е сигурно това казвам и не съм го зглобявал аз

• Автор
на 22.04.2021 г. в 20:16, porata написа:

verifier /reset

Нищо не става като го напиша в command prompt

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.