Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видеонаблюдение през стена

Препоръчан отговор

преди 9 часа, baitexpo написа:

По-добре цялата стена да се облицова с листове стоманена ламарина, поне 5мм дебела 🤔

А комшията ,ако има оксижен ,ко праим ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, -Fu- написа:

А комшията ,ако има оксижен ,ко праим ?

Да наистина, това е слабо място в плана с ламарината.

Тогава минаваме на план Б а именно - запълване на стаята с бетон. Дамата трябва първо да скове кофраж на вратата и прозорците. Четири бетоновоза по пет кубика трябва да стигнат за средноголяма стая. При цена около 80лв за кубик, значи към 1600лв + бетон помпа, около 400 да е машносмяната и там транспорт. Значи за 2000лв и всичко е точно. Вярно, че е малко скъпо, но пък е елегантно решение и най-вече 100% работещо :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 26.04.2021 г. в 8:13, baitexpo написа:

Може да сте жертва на технологията Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)    :speak:

Друг вариант е това

Ами аз съм от създаването на блока в този апартамент. И досега, преди да дойдат новите до мен, не е имало причина да се съмнявам в такова нещо! Така, че параноята май вас ви е прихванала от някъде! 

преди 4 часа, baitexpo написа:

Да наистина, това е слабо място в плана с ламарината.

Тогава минаваме на план Б а именно - запълване на стаята с бетон. Дамата трябва първо да скове кофраж на вратата и прозорците. Четири бетоновоза по пет кубика трябва да стигнат за средноголяма стая. При цена около 80лв за кубик, значи към 1600лв + бетон помпа, около 400 да е машносмяната и там транспорт. Значи за 2000лв и всичко е точно. Вярно, че е малко скъпо, но пък е елегантно решение и най-вече 100% работещо :speak:

У вас така ли си си го направил? От опит ли го казваш?

на 27.04.2021 г. в 0:10, baitexpo написа:

Е нали ще пробият шпакловката и пак ще надничат ония :speak:

По-добре цялата стена да се облицова с листове стоманена ламарина, поне 5мм дебела и да се постави дежурен, който да слухти за нови опити за проникване 🤔

Да те поканя теб за дежурен?

на 26.04.2021 г. в 19:40, Без умствен капацитет написа:

що за глупости ве, ще ми перфорират стената и аз няма да видя къде е дупката

Ами, ако е термовизуална камера, както по - горе беше споменато?

на 26.04.2021 г. в 20:47, Kolev71 написа:

Ако се съберат двамата - ще си допаднат и ще забравят за "дупките"

Колев ли си, какъв си, не те знам, но определено си много закъсал...

на 26.04.2021 г. в 7:59, Димитър 59 написа:

Какво да направиш ли?Ще се вгледаш отблизо,за да видиш в нея камерата им.Ако я има,гипсираш дупката...

Блока е стар. По стената има много малки дупки, кухини... Не е една, за да мога да преценя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хич не съм закъсам моме!

Закъсалата си ти и се чудим сега как да ти помогнем. Когато те питат по въпроса , който се коментира, отговаряй на него а не пиши празни приказки, които на никому са нужни. ако ли  не  - към някое здравно заведение се отправи. вчера  4 пъти те попитай за твои близки и познати, които първи могат да ти помогнат. Но то се иска акъл, а не чорба в главата .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, JKirilov написа:

Баси и блока...:cool:

Те хората въобще не са пробивали в такъв случай, но момата се е впуснала в еротични приключения. Абе...няма лошо!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хах Вале, яко те взеха за мезе.Тези хора били ли са ти на гости някога, или някой който ги познава? На мен ми е ясно какво ти се е случило.Даже имам решение за твоят проблем. Не е много законно, но много ефективно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, valka79 написа:

По стената има много малки дупки, кухини...

Сергеев от форума е специалист в откриването и запушването на всякакви дупки и кухини. Потърси го, не взима скъпо. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 27.04.2021 г. в 0:10, baitexpo написа:

Е нали ще пробият шпакловката и пак ще надничат ония :speak:

Ако трябва часови ще се сложи с маламашката да стои,ще победим

преди 20 часа, JKirilov написа:

Затова пък въпросните комшии са във връзка с бай Манол от "Пробиваме дупки всякакви"! Ко прайм сига? ;)

Аз имам връзки със бригада "Олеле-дупки пълним всякакви"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 27.04.2021 г. в 0:06, plmen88 написа:

А ако я пробият пак, пак трябва да идваш. По-дълготрайно решение трябва.

Луд умора няма, само се поти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
на 28.04.2021 г. в 1:56, Kolev71 написа:

Хич не съм закъсам моме!

Закъсалата си ти и се чудим сега как да ти помогнем. Когато те питат по въпроса , който се коментира, отговаряй на него а не пиши празни приказки, които на никому са нужни. ако ли  не  - към някое здравно заведение се отправи. вчера  4 пъти те попитай за твои близки и познати, които първи могат да ти помогнат. Но то се иска акъл, а не чорба в главата .

Човече, кой е закъсал незнам, но няколко дни по - късно съмненията ми се усилват, има много потвърждения! Не си тук, не знаеш, за да коментираш нещо, което се случва пред очите ми. Не ти го пожелавам!

на 28.04.2021 г. в 2:47, Kolev71 написа:

Те хората въобще не са пробивали в такъв случай, но момата се е впуснала в еротични приключения. Абе...няма лошо!

Ама ти тук ли си , за да знаеш???

на 28.04.2021 г. в 20:03, Чингис Хан написа:

Хах Вале, яко те взеха за мезе.Тези хора били ли са ти на гости някога, или някой който ги познава? На мен ми е ясно какво ти се е случило.Даже имам решение за твоят проблем. Не е много законно, но много ефективно.

Какво ми се е случило, според теб?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, valka79 написа:

Човече, кой е закъсал незнам, но няколко дни по - късно съмненията ми се усилват, има много потвърждения! Не си тук, не знаеш, за да коментираш нещо, което се случва пред очите ми. Не ти го пожелавам!

Ама ти тук ли си , за да знаеш???

Явно, тормозът продължава и Валка полека-лека, ще свикне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, baitexpo написа:

Даже може да започне да и харесва 😄

Ами то мина толкова време, мислиш ли че не и е харесало. Сега остава - да се похвали само.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Ами то мина толкова време, мислиш ли че не и е харесало. Сега остава - да се похвали само.

Имаш ли някакви медицински проблеми? Скоро бил ли си в кабинет на доктор? Ако не си, мисля, че е време да го посетиш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, valka79 написа:

Имаш ли някакви медицински проблеми? Скоро бил ли си в кабинет на доктор? Ако не си, мисля, че е време да го посетиш!

Ако можеш да ми издействаш рецепта и направление, ще те послушам, миличка.

Нащта Валка, мисли си...за свалка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Ако можеш да ми издействаш рецепта и направление, ще те послушам, миличка.

Нащта Валка, мисли си...за свалка!

Доста си простоват, за да ти отговорям!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, valka79 написа:

Доста си простоват, за да ти отговорям!

Такива простовати като мен, никой не им объща внимание, докато такава наперена мома -  хората и стените си пробиват да я съзерцават! Не ми върви с Валка, а и съм далеко. Покани ме да купя някой апартамент до твоя - с обща стена. Камерите от мен - гледката от теб!

Валка!

Погледни си и другата тема и я премести там, дето и е мястото!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 21.05.2021 г. в 20:36, valka79 написа:

Не му обръщай внимание на дядо ти Стефан. Стар коцкар на 70г. , на всяка една се пробва, но кога ли ще закачи на някой див селянин жена му, и после от гипсовото корито само очилата величествено ще стърчат.

По твоя въпрос, първо е нужно да изчистим някои подвъпроси. А именно:  Взимаш ли наркотици и насипваш ли се добре?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Чингис Хан написа:

Не му обръщай внимание на дядо ти Стефан. Стар коцкар на 70г. , на всяка една се пробва, но кога ли ще закачи на някой див селянин жена му, и после от гипсовото корито само очилата величествено ще стърчат.

По твоя въпрос, първо е нужно да изчистим някои подвъпроси. А именно:  Взимаш ли наркотици и насипваш ли се добре?

Ако знаеш на колко селянина като теб съм прекарал булките, ще се гръмнеш. Е, твоята все още не успявам, но и едва ли ще успея, като никоя не те е харесала до сега.

Пък и като си свикнал на Пена-Рада, Пена-Рада, защо да си разваляш рахатлъка. Не заставай само към "плазмата", щото като го омажеш, трудно се почиства!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Чингис Хан написа:

Ако говориш дали съм адекватна, мога да ти кажа, че вече са разкрити от властите, но засега толкова. Запомни - празни приказки не говоря. Знам, че звучи невероятно, но аз съм на една стена с тях, не ти. И ти няма как да знаеш за случващото се. Едно ще ти кажа - не ти го пожелавам! В 23.15 миналата седмица отново пробиваха стената, идва полиция и т. н. Така, че стой на страна, след като не знаеш за какви съседи става въпрос(бивши наркомани)...А то бивши няма...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, valka79 написа:

Ако говориш дали съм адекватна, мога да ти кажа, че вече са разкрити от властите, но засега толкова. Запомни - празни приказки не говоря. Знам, че звучи невероятно, но аз съм на една стена с тях, не ти. И ти няма как да знаеш за случващото се. Едно ще ти кажа - не ти го пожелавам! В 23.15 миналата седмица отново пробиваха стената, идва полиция и т. н. Така, че стой на страна, след като не знаеш за какви съседи става въпрос(бивши наркомани)...А то бивши няма...

Предполагам, вече си разрешила въпроса. Значи, можело с помощта на полицията, ама ти не вярваше. А че се шегувахме, това е ясно. Защо се шегувахме? Защото никой не можеше да е на твоето мясно за да знае как стоят нещата. А ти въобще не се постара да обясниш по подробно.Тук всички сме обикновени хора и не можем  да си представим че това, което писа е било истина. Ако аз лично съм Ви обидил, най чисто сърдечно се извинявам. Пожелавам Ви лека и приятна вечер. 

На Хана (Чингиз Хан) направо покажи червения картон. Той дори не е участвал в темата.  Имаше преди твоя, друг червен картон като подарък!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, Kolev71 написа:

Ако знаеш на колко селянина като теб съм прекарал булките, ще се гръмнеш.

Ммдаа…. За това подпита авторката, още от начало да ли има мъж до себе си, за да се убедиш, че е сама и беззащитна и да действаш. Ти само пред такива набираш смелост,  ходи са гръмни ти!  Налиташ на всичко от баба до бебе, и не можеш да се усетиш колко си жалък от страни. Същата градска легенда си като твоите градски Митьо Пищова, Киро Брейка или по известен като Киро Фалита сега и дядо Стефко Гипса. На дъртите години ставате за посмешище, и така ще ви запомнят хората като смешници, ама защото сте били забавни, а защото сте били смешни.

преди 13 часа, valka79 написа:

Силно се съмнявам, че българската полиция е хукнала да се занимава с подобна история……. но щом казвате……

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...