Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видеонаблюдение през стена

Препоръчан отговор

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Ами те вече и снимки на голото ви тяло може да си имат. А може и да се появят из интернет пространството. По добре е там да насочите силите си, ако не искате това! Категорично спирам да ви отговарям. Явно сте сама жена, млада, желана - кой е виновният? Те или Вие?

Добре де, защо толкова овъртате? Питам ясно и точно: има ли такова устройство, кое е? Къде се продава? Вие постоянно ме държите в напрежение, лато точен отговор не искате да напишете. А този проблем е сериозен! Разберете ме. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, valka79 написа:

Тук не говорим за слушане, а за гледане. Те ме виждат.

Ако те гледат, ще е до време. След като им мине мерака, ще престанат теб да гледат и ще си потърсят друг обект. Не ставай смешна пред аудиторията!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те ме виждат.

Дали?

Я да видим за колко време мога да опъна едно одеало по стената с комшията ... и ако тогава продължат да се смеят какво правим?

А ако не влезете вие, а някой друг в кухнята?

А защо не оставите устройство с което да чувате реакциите в кухнята след като излезете - може хората да си гледат филм, спорт или просто да си говорят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да има стетоскоп. Пробили са дупка в стената и в нея е прокарана  камера. Има такива за водопроводцчици и всякакви други майстори. Просто огледай стената за дупки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, RandomRainbow9390 написа:

Може има стетоскоп. Пробили са дупка в стената и в нея е промарана камера. Има такива за водопроводцчици и всякакви други майстори. Просто огледай стената за дупки.

Онзи ден пробиваха стената. Сериозно ви говоря. И аз се почудих.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, RandomRainbow9390 написа:

Може има стетоскоп. Пробили са дупка в стената и в нея е промарана камера. Има такива за водопроводцчици и всякакви други майстори. Просто огледай стената за дупки.

Сега имаш отговор. Да те видим, до кога ще те гледат гола. А ти престани да се събличаш и спи със кожуха!

МОМЕ! Ти имаш ли родители? Защо не си споделиш проблема с тях, а питаш в 2 часа през нощта във форум?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, valka79 написа:

Онзи ден пробиваха стената. Сериозно ви говоря. И аз се почудих.

Ако не бях убедена, щях ли да пиша тази тема. И какво е решението? Може ли това да се се засече от специалист?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Сега имаш отговор. Да те видим, до кога ще те гледат гола. А ти престани да се събличаш и спи със кожуха!

Господине, проблема не е в това, дали съм гола. Те ме гледат, защото имам две жалби в полицията срещу тях, едната от които е, че ми счупиха външната камера, монтирана на стената ми отвън.

току-що, RandomRainbow9390 написа:

Просто потърси с очите си дупка в стената.

И ако намеря какво? Какво да направя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Господине, проблема не е в това, дали съм гола. Те ме гледат, защото имам две жалби в полицията срещу тях, едната от които е, че ми счупиха външната камера, монтирана на стената ми отвън.

Аз темите съм ви ги чел всичките. Проблемите като че ли ще дойдат от ваша страна. И за камерите и за телевизорите и так далше!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Kolev71 написа:

Аз темите съм ви ги чел всичките. Проблемите като че ли ще дойдат от ваша страна.

Защо

току-що, valka79 написа:

Защо

Постоянно говорите със заобикалки. Говорете направо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Coco1 написа:

Темата е актуална за петък а сега е неделя !

В петък са пробивали стената така, че темата си е съвсем петъчна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, plamen_petrov_80 написа:

Не се шегувай с такова нещо. На мен ми се плаче...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, valka79 написа:

Не се шегувай с такова нещо. На мен ми се плаче...

Кой се шегува? Все едно не сме правили дупки в стени до сега ... или не са пробивали моята стена ..

Та вие къде бяхте по време на пробиването и какво направихте?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, plamen_petrov_80 написа:

Сосо е написал поста си в друг аспект. Явно не го разбра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Кой се шегува? Все едно не сме правили дупки в стени до сега ... или не са пробивали моята стена ..

Та вие къде бяхте по време на пробиването и какво направихте?

Какво да направя? Бях пред стената. Помислих, че нещо си работят. От къде да знам за това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като дойде другия петък вие си пробийте дупка към тяхната стая. Но до тогава си купете камера, побираща се в дупката и я свържете към вашият телевизор. Този, който работи. Така ще си имате двустранна връзка и няма да ви трябват външните камери, които казвате, че са ви ги счупили в другата тема. Тъкмо и те няма да се досетят за камерата, а ще помислят, че нещо си "готвите " в кухнята. А има и по лесен начин от това да купуваш сравнително скъпа камера, да ангажираш телевизор и разни жици, така че най добре е да направите със събрани пари една врата, за посещения от едната към другата страна и обратно. Хем вълкът ще е сит, хем и агънцето ще е цяло! Сериозно предложение ви отправям. Дори няма да ви трябва и полиция. На взаимни начала е най добре. Лека нощ от мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Kolev71 написа:

Като дойде другия петък вие си пробийте дупка към тяхната стая. но до тогава си купете камера, побираща се в дупката и я свържете към вашият телевизор. Този, който работи. Така ще си имате двустранна връзка и няма да ви трябват външните камери, които казвате, че са ви ги счупили в другата тема.

преди 2 минути, Kolev71 написа:

Като дойде другия петък вие си пробийте дупка към тяхната стая. но до тогава си купете камера, побираща се в дупката и я свържете към вашият телевизор. Този, който работи. Така ще си имате двустранна връзка и няма да ви трябват външните камери, които казвате, че са ви ги счупили в другата тема.

И защо в петък?

току-що, valka79 написа:

И защо в петък?

И как да пробия, като съм жена и не разбирам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Викнете съседа, той нали вече има опит ...

Тази "жена" не е в ред! Извинявам се, но сама ни го показва! Аз сега, като се загледах и аз я виждам на монитора, горе вляво , в малко прозорче. Около 40 годишна ми изглежда. Пуснали са я в интернет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, valka79 написа:

И как да пробия, като съм жена и не разбирам?

Именно, слагаш на масата в кухнята пробивната техника и приготвяш едно дълго свредло (над 30 см.), видимо сочиш на коя стена ще дупчиш за картината която ще закачаш и ако съседите ти звъннат на входната врата - значи наистина те виждат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Правите вътрешна шумоизолация на стената, от която ви следят. Ще ви струва между 400 и 500 лева с материали и работа. Така хем няма да ви чуват, хем няма да ви виждат. Ако и тогава пробият дупка през нея, значи наистина има някакъв проблем. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, valka79 написа:
преди 6 часа, RandomRainbow9390 написа:

Просто потърси с очите си дупка в стената.

И ако намеря какво? Какво да направя?

Какво да направиш ли?Ще се вгледаш отблизо,за да видиш в нея камерата им.Ако я има,гипсираш дупката...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да сте жертва на технологията Глас в мозъка (Voice to Skull (V2K)    :speak:

Друг вариант е това

Цитат

Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудност за преследване и/или придружено от вяра в конспирация. Параноята е болестно състояние, при което човек има усещането, че някой непрекъснато го следи и преследва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...