Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Hristo52

Препоръчан отговор

ninov

Бесепарски внушение в стил нинова

Охооо има напредък да видим дали прогнозата ще ми се сбъдне по това време утре да стане 20 страници темата :giggle1: и на автора да му преведад наградата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 18 минути, adersa написа:

Айдеееее ботовете влязоха няма ли админите да ви дадът до изборите почивка надпреварвате се кой да пусне тема и да стане хипер активна :D

Нинова и Манолова  колко хилядари ти обещаха  , ако до утре темата стане 10 20 страници :giggle1:

Що реши да допринасяш със безсмислен спам тогава ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, ninov написа:

Беснете ли герберски тролове че ще има още една тема в която ще се разкриват престъпленията на Борисов беснейте на воля

той не е фен той е от троловете на ГЕРБ

Много рядко чета темата, като цяло политиката не ме вълнува особено. Но някои неща лично съм ги виждала с очите си какви ги вършеше онзи мушморок Цвъки Цвъки. Още когато беше дясната ръка на Бойко Царя Слънце. Една от приятелките ми, която е държавен служител в едно министерство, ми е разказвала доста отвратителни и гнусни истории как стават някои неща, сделки и тн.

А всички тролове са продажни и на заплата от някое НПО, фондация, партия и тн. Това е от ясно по-ясно. Разбирам ги и те имат семейство и деца. Но да се продадеш за 1000 лева на месец да пишеш простотии в анонимен форум е крайно падение и жалка работа. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, ninov написа:

той не е фен той е от троловете на ГЕРБ

Личи си по просташкото поведение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, adersa написа:

ninov

Бесепарски внушение в стил нинова

Охооо има напредък да видим дали прогнозата ще ми се сбъдне по това време утре да стане 20 страници темата :giggle1: и на автора да му преведад наградата.

Я промяна вчера бях от ИТН  днес БСП  интерено утре от кой ще съм чакам с нетърпение да науча

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Мойра написа:

Личи си по просташкото поведение.

О да, няма спор. Прекрасно си личи просташкото поведение на някои от твоята тролска групичка :)  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

О да, няма спор. Прекрасно си личи просташкото поведение на някои от твоята тролска групичка :)  

миро 20 лъжец тука има само тролове на ГЕРБ  един от който си ти и спри да лъжеш че тези който са против Борисов са тролове 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, miro20 написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

интересно дали са по големи от тези на приватизацията - и двете не са доказани в съда

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ninov написа:

спри да лъжеш че тези който са против Борисов са тролове 

а тогава защо тези които са за ГЕРБ са тролове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Към Миро 20

Спокойно бре юнак! Ти тук си от 2010 и никой не те е минал, а и няма такова намерение към теб да те минава, по глупости. Няма и не може да има по голям идиот от теб, в този форум. Ако само с това си изкарваш прехраната, е грях, че родителите ти са се захванали навремето да те сътворят!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kolev71 написа:

по голям идиот от теб, в този форум

то и за теб се отнася ама не ти казваме

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

то и за теб се отнася ама не ти казваме

Важното е не да го казваме, а да го ДОказваме.

https://biblia.bg/index.php?k=40&g=7&tr1=1

16 От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?
17 Също така, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове.
18 Не може добро дърво да дава лоши плодове; или лошо дърво да дава добри плодове.
19 Всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и се хвърля в огън.
20 И тъй, от плодовете им ще ги познаете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, ninov написа:

Я промяна вчера бях от ИТН  днес БСП  интерено утре от кой ще съм чакам с нетърпение да науча

Аз не съм гербаджия ама в друг раздел ми викат , че съм защото пуснах сигнал темата да се трие .

преди 50 минути, N1K17Y написа:

Що реши да допринасяш със безсмислен спам тогава ? 

Ще спамя що проблем ли имаш ? малко ли теми в софтуер и хардур се спами от тролове от политическите теми .

нещо замря темичката  много бързо явно са получили заповед от вожда :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adersa написа:

Аз не съм гербаджия ама в друг раздел ми викат , че съм защото пуснах сигнал темата да се трие .

е ако не им отърва мнението ти си така поне е - троловете казват че другите са тролове, защото имат по беден речник на думички и немогат да те оборят с думи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

първо ти овцо си призна че си герберски трол забрави ли а второ то троловете си личат пишат едни и същи опорки 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

е ако не им отърва мнението ти си така поне е - троловете казват че другите са тролове, защото имат по беден речник на думички и немогат да те оборят с думи

чеверме ама ти написа и изречение по дълго от 5 думи браво

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, adersa написа:

Ще спамя що проблем ли имаш ? малко ли теми в софтуер и хардур се спами от тролове от политическите теми .

нещо замря темичката  много бързо явно са получили заповед от вожда :giggle1:

Тогава какво мрънкаш, че другите спамят ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, ninov написа:

първо ти овцо си призна че си герберски трол забрави ли а второ то троловете си личат пишат едни и същи опорки

а къде съм казал че не съм

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

преди 54 минути, Без умствен капацитет написа:

Учудваш ли се,че хората те наричат трол? Сам си признаваш и стига рева като те настъпят.

image.png.b2fbef11198bb5a1d033d74b3d071541.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, nikssi написа:

Учудваш ли се,че хората те наричат трол? Сам си признаваш и стига рева като те настъпят.

image.png.b2fbef11198bb5a1d033d74b3d071541.png

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

а къде съм казал че не съм

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, nikssi написа:

Ми що плачеш тогава? 

кой пост според теб е плач

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Падна част от оградата по границата с Турция, гордостта на Валери Симеонов

Как няма да падне, като е строена през куп за грош и кой знае колко средства, отпуснати за изграждането, са потънали в нечии джобове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...