Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Hristo52

Препоръчан отговор

току-що, acnekt написа:

За човек, които не гласува, да твърдиш, че няма е пълна глупост. Думите с какво са ти подплатени? Ще има и хартия.

Хартия САМО АКО НЕ РАБОТЯТ МАШИНИТЕ, ай почни да мислиш, баба ти Меркел май съвсем е занемарила здравната система в Германията а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 7 минути, Bubbles написа:

Хартия САМО АКО НЕ РАБОТЯТ МАШИНИТЕ, ай почни да мислиш, баба ти Меркел май съвсем е занемарила здравната система в Германията а?

Но ще има, ай върви на заведение отвориха ги, че 7 месеца в мазето и под карантина, Макрон ти е взел твоето здраве.

Не ти е силата гласуването.

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/226735-tsii-mashini-za-glasuvane-shte-ima-vav-vsichki-sektsii-s-nad-300-izbirateli

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, acnekt написа:

Но ще има, ай върви на заведение отвориха ги, че 7 месеца в мазето и под карантина, Макрон ти е взел твоето здраве.

Не ти е силата гласуването.

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/226735-tsii-mashini-za-glasuvane-shte-ima-vav-vsichki-sektsii-s-nad-300-izbirateli

Да ша има ама тряя да счупиш машината за да ти дадът.
Това поражда въпроса - какво ще стане ако почнат умишлено да повреждат машините?

Иии да от дфнеска се диша малко по-свободно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, miro20 написа:

Държавта се превзема от мутроолигарсите и техните клоуни и калинки , те ръгнали да спорят за два метра дупка..

държавата се отървава от мутрите от ГЕРБ  и мафията пеевски който командваше Борисов а лъжите че партиите на промяна не вървят и ги спри защото хората ти се смеят

преди 14 часа, miro20 написа:

Споко . НА следващите избори няма нужда дори да гласуваш. Машинното вече е подготвило резултатите за вашите хора

сега като усещате че вече купения вот и корпоративния вот е почти невъзможен и няма да можете да спечелите вота започнахте от тролската централа ГЕРБ да ревете че изборите са манипулирани 

преди 13 часа, miro20 написа:

При машинното няма бюлетини, а при евентуална манипуалция за каквато има ясни индикации от хунтата на фигуранта дето си слагат хора на Черепа навсякъде , няма абсолютно никакво значение как е преминал деня наизборите, дали е имало видеонаблюдение, нито кой и как е гласувал :)

а разписките от машините са дървени и няма хартия а миро 20 лъжец

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, ninov написа:

сега като усещате че вече купения вот и корпоративния вот е почти невъзможен и няма да можете да спечелите вота започнахте от тролската централа ГЕРБ да ревете че изборите са манипулирани 

С тези кадри, които съм изброил много от тях в темата за служебното правителство на фигуранта, ясно си личи какви ще са насоките при подсигуряване "на честни" избори .  :)

преди 26 минути, ninov написа:

а разписките от машините са дървени и няма хартия а миро 20 лъжец

Разписката не е бюлетина. НЕ знаеше ли ? :giggle1:

Да, може да броят разписките като контролна мярка

Обаче  остави ме мен, виж вашата мутреса костинбродска какво казва за преброяването на разписките :

https://izpravise.bg/манолова-ако-цик-приеме-ръчно-броене-н/

т.е. разписките дори не се описват в протокола на комисията ,  и броенето им  било противокнституционно :giggle1:

А ся де ?

Отделно бих попитал дето "алоМаджо"  гласувал с хартиена  бюлетина щото машината била се счупила - А хората гласували преди него, зачита ли им се вота  ако са гласували на машината, а тя се е счупила при него ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, miro20 написа:

С тези кадри, които съм изброил много от тях в темата за служебното правителство на фигуранта, ясно си личи какви ще са насоките при подсигуряване "на честни" избори .  :)

преди 5 часа, ninov написа:

защо фейковете които пускаш ги няма в никоя СЕРИОЗНА МЕДИЯ а да защото е фейк и това ти миро 20 лъжец го знаеш нали

преди 5 часа, miro20 написа:

Разписката не е бюлетина. НЕ знаеше ли ? :giggle1:

Да, може да броят разписките като контролна мярка

не важно какво казва Манолова а какво пише в закона  а дали ще броиш бюлетини или разписки каква е разликата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, ninov написа:

защо фейковете които пускаш ги няма в никоя СЕРИОЗНА МЕДИЯ а да защото е фейк и това ти миро 20 лъжец го знаеш нали

Tuka само се цитира фрог и факти най-големите фейкометски сайтове .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Мойра написа:

думи без факти, ами аз ако кажа че ИТН, БСП и ГЕРБ си разделиха показаното в шкафчето

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, adersa написа:

Tuka само се цитира фрог и факти най-големите фейкометски сайтове .

да казваш че факти е файкомет като 90% от новините които публикуват ги има и в други медии страно явно щом една новина не ти изнася е фейк

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ninov написа:

вно щом една новина не ти изнася е фейк

Ами от заглавието като Бомба  ми става ясно , че е фейк защо да си правя труда да я чета ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adersa написа:

Ами от заглавието като Бомба  ми става ясно , че е фейк защо да си правя труда да я чета ?

дай едно такова заглавие от факти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ninov написа:

дай едно такова заглавие от факти

например тази https://fakti.bg/bulgaria/580543-padna-chast-ot-ogradata-po-granicata-s-turcia

от стотици километри паднали 2 метра, чудо голямо - вероятно това е 0,001%

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

например тази https://fakti.bg/bulgaria/580543-padna-chast-ot-ogradata-po-granicata-s-turcia

от стотици километри паднали 2 метра, чудо голямо - вероятно това е 0,001%

какво е фейк новина знаеш ли чеверме а или се чудиш как да направиш бройките за днес 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

какво е фейк новина знаеш ли чеверме а или се чудиш как да направиш бройките за днес 

представя се за голяма трагедия - а не е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ninov написа:

не ли новина а и то истинска чеверме

а  според тези е най страшното нещо на света:D

https://frognews.bg/novini/pismo-frog-ogradata-milioni-granitsata-turtsiia-pak-padna.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Без умствен капацитет написа:

а  според тези е най страшното нещо на света:D

https://frognews.bg/novini/pismo-frog-ogradata-milioni-granitsata-turtsiia-pak-padna.html

говорим за факти не пик блиц фрог

https://www.mediapool.bg/aferata-s-podslushvaneto-hristo-ivanov-pita-borisov-i-geshev-dali-sa-znaeli-news322056.html

дали Борисов не го е поръчал послушването 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

говорим за факти не пик блиц фрог

https://www.mediapool.bg/aferata-s-podslushvaneto-hristo-ivanov-pita-borisov-i-geshev-dali-sa-znaeli-news322056.html

дали Борисов не го е поръчал послушването 

то и аз и ти може да си говорим по телефона и да кажем че ти си Борисов а аз Божков и да пуснем записа в туба - и ще спретнем  поредния цирк

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

то и аз и ти може да си говорим по телефона и да кажем че ти си Борисов а аз Божков и да пуснем записа в туба - и ще спретнем  поредния цирк

чеверме ти отвори ли изобщо линка защото пишеш глупости това не са записи на Борисов а на хора от партиите на промяната

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бойко Рашков: Мебели с кюлчета злато и милиони левове - това неизменно се отразява на морала

Цитат

Когато виждаме в някои помещения и мебели кюлчета със злато и милиони левове, просто хей така като за лека нощ и когато всеки български гражданин разбира, че такива имущества и средства са невъзможни дори да заемаш длъжността председател на Министерския съвет, това неизменно се отразява на морала.

Това каза служебният вътрешен министър Бойко Рашков на посещение в Пловдив. Това, което се е случило с арестите на полицаите в Пловдив, е плод на много труд и работа. Няма престъпления с или без пагони, има престъпления. В този случай престъпленията са се извършили от престъпници с пагони и престъпници без пагони. Аз си обяснявам организираната престъпност в МВР с деморализацията отгоре надолу и тя няма как да не стигне до редовите служители на щат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, ninov написа:

чеверме ти отвори ли изобщо линка защото пишеш глупости това не са записи на Борисов а на хора от партиите на промяната

да, отворих го ти си Гешев а аз Божков - фрог ще каже че е супер лошо, а спамерката ще го разпространи че е ексклузивно и само в фрог

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

да, отворих го ти си Гешев а аз Божков - фрог ще каже че е супер лошо, а спамерката ще го разпространи че е ексклузивно и само в фрог

лъжеш чеверме защото още в заглавието става ясно че не става въпрос за послушване на  Гешев или Божков от миро 20 лъжеца ли се учиш да лъжеш а

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, ninov написа:

лъжеш чеверме защото още в заглавието става ясно че не става въпрос за послушване на  Гешев или Божков от миро 20 лъжеца ли се учиш да лъжеш а

а бе все едно е какво име ще си сложим, важното е да гледаме отстрани и да се смеем, как играят шараните

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...