Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Hristo52

Препоръчан отговор

преди 4 минути, Мойра написа:

Падна част от оградата по границата с Турция, гордостта на Валери Симеонов

Как няма да падне, като е строена през куп за грош и кой знае колко средства, отпуснати за изграждането, са потънали в нечии джобове.

по закон това е секретен обект и до него нямат достъп медии- новината е 100% фейк, иначе нова знае че ще плати доста солена глоба

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Майко мила! Бесен вой на гербераски тролове! :giggle1: Отивате си...гледайте телевизия да видите последните проучвания! :giggle1:

Сбогом моя любов. Завръщане по родните места без джип обаче.

2014-11-30_065225.jpg.8fc133984f3537dc33539cf1a9c38e2f.jpg

Видни тролове реват и кудкудякат

150592879_1006247789910124_3987176403754348796_n.thumb.jpg.a0cc90e7a51cae284bfccbe956055028.jpg

:giggle1: :giggle1: :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аламанов: Като приключим с Рашков, може ли да се върнем към основното - къде са ни последните 12 г.?

Цитат
Министър Рашков се извини на водещите от бТВ. Достойно. Така се прави. Изправяш се публично и казваш ”Съжалявам.” Добре е всички кофички, толупчета и братинки да видят.

Защото никой от тях не се извини за нито една обида, с която ни заливаха през последните години. Даже гледам как някаква видна представителка на Лели-ГЕРБ се е карала на хората, че идват в София и ГЕРБ не смогват да строят детски градини... Разкош!

Като приключихме с тази тема, може ли да се върнем към основното: къде са ни последните 12 години, кой и защо раздаваше милиардите, как шефовете на важни служби са се скрили в неплатен отпуск и са обезглавили половината държава, стотиците милиони кредит за хотели в Гърция, докато малкият бизнес тук умираше, неправомерните арести на специализираната прокуратура и защо ние всички трябва да плащаме за техните действия и т.н.?

Днес е още един хубав ден за уволняване на корумпирани участници в управлението!

Наистина беше хубав деня!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Мойра написа:
Цитат

Днес е още един хубав ден за уволняване на корумпирани участници в управлението!

Наистина беше хубав деня!

Колко доказателства видя за "уволнени корумпирани  в управлението"  ?

Всичките областни управители в държавата ли са корумпирани ? Всички шефове на служби, на министерства и т.н. ??

Да, знам че си доволна, защото играеш по свирката на мутрите. Добре. Ти си знаеш. Дано да се замогнеш от това антибългарско поведение.

Но не бъркай изразите  в горните изречения , ако обичаш :hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Христо Иванов поиска оставката на Фандъкова: Срамно е

Цитат

„Не трябва да допуснем тези разхитители, които пропиляха толкова много време и пари, които пропиляха толкова много от нашето бъдеще, да се върнат отново. Опитват се отново да ни заглавичкват. Няма да стане! Няма да им дадем София, няма да им дадем управлението на страната. Разкарайте се!“, завърши той.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Hristo52 написа:

Майко мила! Бесен вой на гербераски тролове! :giggle1: Отивате си...гледайте телевизия да видите последните проучвания! :giggle1:

аз като  гледам, повече постове в темата има на другата страна:D

преди 11 минути, Мойра написа:

пенчо сменя иванчо без промяна на правилата - българина наистина е просто същество:D

а и новината е за ловене на шарани, защото за кмет на град се правят избори:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

по закон това е секретен обект и до него нямат достъп медии- новината е 100% фейк, иначе нова знае че ще плати доста солена глоба

https://fakti.bg/bulgaria/580543-padna-chast-ot-ogradata-po-granicata-s-turcia

чеверме и снимката ли е фейк виж от къде е взета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Hristo52 написа:

А те са много! И фактите са много. И още ще излизат, и калинки ще бягат...пардон. ще си взимат неплатен отпуск! :giggle1:

И тролове ще вият!

Pan.bg

Споко, почне ли третата световна война, САЩ си заминават окончателно и безвъзвратно,  ЕС ще се саморазпадне като стой та гледай, дребна Белгия е лесна за завлядяване и контролиране, а ние лесно ще се отървем чрез войната от омразния дълг, който ни натресоха.

Нормалните българи няма да тръгнат да воюват срещу Русия, а президента ни опита ли нещо срещу нас - ще си го получи!  Ние предатели повече няма да търпим, но разликата този път е, че няма да търпим и децата, жените и внуците им! Ще се погрижим този път да няма отмъстители! Ако трябва, ще възродим "Белене", а що се отървем от предателите и родата им, можем да започнем на чисто с Русия! И не само това! Ще възстановим всички проекти, и ще си охраняваме военно, ако трябва, докато станат готови!

А Германия този път ще бъде разкъсана на милион парченца! Да видим  после кой ще посмее да буни мира в Европа!

Германия, Велиобритания е Белгия без САЩ са едно нищо и много лесни за справяне!

Целият свят ще види какво значи българска отмъстителност! Жалките опити на Германия да ни направят като тях, ще завършат катастрофално за тях! Ние нацисти няма да станем и няма да хлътнем по расизма и антисемитизма, няма да повтаряме техни грешки, " да сме видели каква е"..................

Не, Германия веднъж завинаги ще разбере, че прошка за нейните престъпления срещу човечеството НЯМА И НЯМА ДА ИМА ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА! Сами са си виновни за всичко!

преди 6 часа, Мойра написа:

Евгений Дайнов: ГЕРБ са в истерия, че вече не говорят само те

Кой знае какви планове кроят, за да се върнат на власт, но този път едва ли ще осъществят замислите си.

Дано не, трябва да им се попречи на всяка цена! Най - важнотно нещо е да се отреже достъпът им до медии, за да не могат да манипулират хората! Трябва тотален игнор от медиите към тях!

преди 6 часа, adersa написа:

До автора - каква е целта на темата да трупате рейтинг ли ? айде стига вече моля вече админите да трият има предостатъчно инфо в другата тема за Кабинета на Борисов не защитавам никого но това е ИТ ФОРУМ не го превръщайте в политически .

С вас и вашата цензура се свърши! Приемете го и си стягайте багажа за САЩ или пък се застреляйте, защото не само ревизии, ще има, ами и съдилища и затвори! Дори и парите ви - мръсни и кървави, вече не работят!

Унищожихте ни, но ние пак ще се възродим! А вие ще гниете в ада за престъпленията си, извършени срещу България и българският народ!

Аз вече мисля да си изискам откраднатите от мен пари, които мутренското правителство ми спря, спирайки законната ми пенсия. Тогаова бях 1 група инвалид с придружител. Не знам колко е била, надявам се някой да ми сметне колко е това за 4 ли, 5 години ли........... Ще си изискам цялата сума, до последната стотинка, тези пари бяха мои и предназначени за мен, а не за мутрите! Искам си парите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, ninov написа:

чеверме и снимката ли е фейк виж от къде е взета

Държавта се превзема от мутроолигарсите и техните клоуни и калинки , те ръгнали да спорят за два метра дупка... :getout:

преди 7 минути, Anne написа:

Споко, почне ли третата световна война

Аз съм много споко почне ли третата световна.  Знам че ти  ще си наоколо и ще си нащрек !  :hit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Мойра написа:

Според проучване на Галъп нещата стоят така:

spacer.png

ИЗТ.

Не бих вярвала на статистиките - стъкмистики при ГЕРБ. Все още има техни хора къде ли не............. Имай си едно наум с такива данни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anne написа:

Не бих вярвала на статистиките - стъкмистики при ГЕРБ. Все още има техни хора къде ли не............. Имай си едно наум с такива данни.

Споко . НА следващите избори няма нужда дори да гласуваш. Машинното вече е подготвило резултатите за вашите хора :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Anne написа:

С вас и вашата цензура се свърши

Кой вас ? Колко пъти да пиша ме заболяха пръстите , че не симпатизирам на нито една партия и на нито един футболен отбор изказвам мнение като свободен гражданин , че от ден на ден осирате форума какво е правил Бойко и бебетата знаят какво е правил хайде стига вече сте слагали безмислени теми иди в темата за всичко за кабинета Бойко Борисов 3 и там с факти е изписано всичко какво е правил сега да пускате теми и да пишете едно и също ставате нахални тролове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Hristo52 написа:

Това в лошо...Означава пак нищо. Село Трифоново не иска коалиция с партиите на статуквото...и , нови избори, което е лошо!

За мен не е. Мога да преживея изборни въртележки като тези в Германия през Ваймарската република. По - добре изборна въртележка, отколкото ГЕРБ на власт. За мен въртележката от избори не е трагедия.

И не, не искам и ние тук в България да изстерясваме и стигаме до крайности, като в Германия...... Крайностите са хлъзгаво и лошо нещо, водят към престъпления срещу човечеството. Номерът е да запазим търпение и спокойствие и да искаме българско управление, бих предпочела социалистическо, защото на центристите им нямам вяра (след като научих как центристите в Германия са се продали на десните нацисти). Те уж са центристи, уж са независими, но са с немалко десни убеждения и са не по - малко опасни от ГЕРБ. Говоря за партията на Слави. 

Социалистическото управление поне го знаем и поне според мен не беше лошо (управлението на БСП  при Станишев). Разбира се, този път без тройна коалиция. Предпочитам да заложа на сигурното и разумното. БСП няма да стигнат до крайности.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Мойра написа:

И е лошо и е добро.

Лошото е, че ще има излишни харчове, доброто е, че служебното правителство ще може да си свърши работата докрай.

Мойра, аз съм човек, който е готов да прежали парите (не съм влюбена в тях), в името на малко спокойствие.

Ако цената да се отървем от ГЕРБ и авторитарно управление и да избегнем война с Русия, съм готова да я платим, съгласна съм парите ни да идат за избори. Аз по принцип съм такъв човек, че на мен харчове във важни сфери, все едно каква е цената, нито ме плаши, нито ми е драма. Съгласна съм да се дават колкото трябва пари за медицина, образование, наука, култура, екология, туризъм......... И за избори. Щом цената на освобождението ни от ГЕРБ е тази - готова съм да я платим. Парите така или иначе се въртят, не са постоянно нещо. Ако трябва, да ги изгладуваме, но да се отървем от мутромафиотите и САЩ веднъж завинаги!

Каква да е цената, дайте да я платим, ще я преживеем все някак си! И Костов ни беше ограбил, помниш ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://www.dw.com/bg/в-какво-е-замесен-борисов/a-16056946

Контрабанда, нелегални сделки, пране на пари

Публикуваните от Уикилийкс депеши свързват Борисов с контрабанда на метаамфетамини в огромни размери, нелегални сделки с горива в схема с Лукойл и пране на пари през СИБАНК, която тогава е била управлявана от приятелката на българския премиер Цветелина Бориславова, четем още в публикацията на австрийското издание.

преди 20 минути, miro20 написа:

Споко . НА следващите избори няма нужда дори да гласуваш. Машинното вече е подготвило резултатите за вашите хора :) 

Ох, дано. Но едва ли. Все пак ГЕРБ попълват бюлетините на своите и единствени избиратели от ромската махала, защото повечето избиратели на ГЕРБ са неграмотни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, adersa написа:

Охоо 3 страници вече автора Христо утре ще е с презаредена сметка :giggle1:

Ти кажи за твоята. Към коя партия си? Или кое НПО?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, кака написа:

Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност :lol6:

Те изобщо са си самонедостатъчни. Да подкрепяш престъпници значи че по един или друг начин си свързан с тях, така че преобладаващата част от тролите и слугите на управляващата досега мафия явно имат участие в престъпленията им.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, acnekt написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Ох, дано. Но едва ли. Все пак ГЕРБ попълват бюлетините на своите и единствени избиратели от ромската махала, защото повечето избиратели на ГЕРБ са неграмотни.

Цитираш ме, а не четеш какво цитираш.

При машинното няма бюлетини, а при евентуална манипуалция за каквато има ясни индикации от хунтата на фигуранта дето си слагат хора на Черепа навсякъде , няма абсолютно никакво значение как е преминал деня наизборите, дали е имало видеонаблюдение, нито кой и как е гласувал :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, miro20 написа:

Цитираш ме, а не четеш какво цитираш.

При машинното няма бюлетини, а при евентуална манипуалция за каквато има ясни индикации от хунтата на фигуранта дето си слагат хора на Черепа навсякъде , няма абсолютно никакво значение как е преминал деня наизборите, дали е имало видеонаблюдение, нито кой и как е гласувал :)

Ще има и хартия. Не е само машина. Вий от ГЕРБ с нещо изобщо запознати ли сте?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, acnekt написа:

Ще има и хартия.

Тъй ли ? Сигурен ли си ??

Имаме новина значи .

Е сега съм спокоен за Хр. Иванов "алоМаджото" .

Дето толкова пропагандира за машинното а накрая гласува на 4-ти  с хартиена :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, miro20 написа:

Тъй ли ? Сигурен ли си ??

Имаме новина значи .

Е сега съм спокоен за Хр. Иванов "алоМаджото" .

Дето толкова пропагандира за машинното а накрая гласува на 4-ти  с хартиена :giggle1:

Машината не работи, с какво да гласува. Да ти направи кефа, да обиколи и да търси къде има машина работеща ли?

https://trud.bg/христо-иванов-гласувах-с-хартия-защото-разбрахме-че-има-нередности-в-машините/

Избори по ГЕРБЕДЖИЙСКИ, като знаят какъв цирк и хаос умишлено правят и се отказаха да предложат председател на ЦИК.

Уплашиха се.

https://www.mediapool.bg/gerb-otteglya-krasimir-tsipov-kato-predsedatel-na-tsik-zaradi-gotven-kapan-news321538.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ахааа.. разбрал че имало нередности с машините... :)  

Е сега няма да има нередности . Всички ще работят. 

:) 

Черепа вече е прошнуровал как се прави във Венецуела :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, acnekt написа:

Ще има и хартия. Не е само машина. Вий от ГЕРБ с нещо изобщо запознати ли сте?

Ша има дръжки, цирка ще е пълен, ноп какво друго да се очаква от циркаджии!?

преди 6 минути, acnekt написа:

Машината не работи, с какво да гласува. Да ти направи кефа, да обиколи и да търси къде има машина работеща ли?

Ти изобщо правиш ли разлика между извънредно и редовно гласуване?
Ако идеш да гласуваш и машината работи и поискаш да гласуваш с хартия, ще ти покажат къде ги е клъвнал петела.

преди 1 минута, miro20 написа:

Ахааа.. разбрал че имало нередности с машините... :)  

Е сега няма да има нередности . Всички ще работят. 

:) 

Черепа вече е прошнуровал как се прави във Венецуела :) 

Чакай ся, той Бойко е мутри, ама Черепа е не е мутри, той спонсорира спорта, и дава картончета за търкане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ша има дръжки, цирка ще е пълен, ноп какво друго да се очаква от циркаджии!?

Ти изобщо правиш ли разлика между извънредно и редовно гласуване?
Ако идеш да гласуваш и машината работи и поискаш да гласуваш с хартия, ще ти покажат къде ги е клъвнал петела.

Чакай ся, той Бойко е мутри, ама Черепа е не е мутри, той спонсорира спорта, и дава картончета за търкане.

За човек, които не гласува и не се интересува от гласуването, да твърдиш, че няма да има хартия е пълна глупост. Думите с какво са ти подплатени? Ще има и хартия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...