Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 3 минути, nikssi написа:

Наистина как така Горанов не е забелязал тази огромна дупка в бюджета. Некомпетентност или корупция? В двата случая трябва да "обере пешкира".

къде е тази дупка, аз невиждам официални данни - само писаници на партийни жжурналя, и лайкване от замборани

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

къде е тази дупка, аз невиждам официални данни - само писаници на партийни жжурналя, и лайкване от замборани

АДФИ установи, че има нанесена щета на бюджета в размер на 556 млн. лв. заради бездействието на Комисията по хазарта на пряко подчинение на г-н Горанов. 

Прокуратурата отговори на Асен Василев: Божков е обвинен за щетата от 556 млн. лв. - 24chasa.bg

Чукча не чете , чукча дращи тъпизми...

преди 1 минута, nikssi написа:

АДФИ установи, че има нанесена щета на бюджета в размер на 556 млн. лв. заради бездействието на Комисията по хазарта на пряко подчинение на г-н Горанов. 

Прокуратурата отговори на Асен Василев: Божков е обвинен за щетата от 556 млн. лв. - 24chasa.bg

Чукча не чете , чукча дращи тъпизми...

ама сериозно ли МВР е предал сигнала на Гешев  - Рашков наистина е изветрял

МВР и Агенция „Митници“ също ще могат да подават сигнали до Европрокуратурата

преди 1 минута, nikssi написа:

Дежурния .... :laughing4::dollars:

да с тази

преди 5 минути, Мойра написа:

https://mobile.frognews.bg/article/239283/

Отговорът дали Главният Прокурор на ЕС - Лаура Кьовеши , има доверие на българския Главен Прокурор-Иван Гешев...Всеки може да си направи изводите...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Отговорът дали Главният Прокурор на ЕС - Лаура Кьовеши , има доверие на българския Главен Прокурор-Иван Гешев...Всеки може да си направи изводите...

Важното е, че Гешев си върши работата. А дали тая крава му има доверие, никой не го интересува

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

и от това какво следва - нищо

нали знаеш за какво се пишат такива новини, трафик

https://fakti.bg/bulgaria/663236-boiko-rashkov-materiali-ot-mvr-potavat-v-prokuraturata

Каква изненада-прокуратурата потулва и затрива документи за престъпления...

Нормално е, вие какво очоквате, ако прокуратурата беше съставена от правителството на Кирчо и Божков, щяха да защитават тях! Какво толкова се учудвате, те затова искат да ги сменят. Ами същото е и със кметовете и областните управители. Мафия!

Все едно и също гледаме, нищо че сменихме артистите, сценария не се променя, жанра продължава да е драма и ние зрителите гледаме същия филм, със новите артисти. :D

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Нормално е, вие какво очоквате, ако прокуратурата беше съставена от правителството на Кирчо и Божков, щяха да защитават тях!

и пак толкоз щяха да я свършат срещу Борисов. За туй е речено гарван гарвану, око не вади. Рашков е затънал в престъпления до ушите, за което същата тая прокуратура се прави на умрела лисица, ама йок, била покривала само Борисов.

Като е толкоз ербап Рашков, а поне да каже или да предположи, кога Кьовеши ще ни дойде пак на гости - аз от сега залагам, че в мандата на това правителство, няма да се случи.

Ма-Фи-Я, мафия, долу комунистите. Само си спомнете че никой не искаше да направи коалиция със Курнелия!

И, сега гледаме извращенията на БСП! Това ли ви е промяната?

преди 28 минути, Лудият Учен написа:

https://fakti.bg/bulgaria/663236-boiko-rashkov-materiali-ot-mvr-potavat-v-prokuraturata

Каква изненада-прокуратурата потулва и затрива документи за престъпления...

а кой изкуфял министър е дал боко на БГ прокуратурата

МВР и Агенция „Митници“ също ще могат да подават сигнали до Европрокуратурата

МАФИЯ!

Върнаха най-големия измамник на поста си, там от където най-много се крадеше. Бившият шев на митницата К.Андреево Стефан Марашев? Знаят от къде да цоцат парички, да живее промяната!

Типично за БСП е сега да създават политически интриги и да заблуждават народа докато си пълнят кисиите.

:dollars:

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

Ма-Фи-Я, мафия, долу комунистите. Само си спомнете че никой не искаше да направи коалиция със Курнелия!

И, сега гледаме извращенията на БСП! Това ли ви е промяната?

че само БСП ли са по извращенията - ДБ, доколкото знам е абревиатура на Демократична България.

И ко стана - демократите и комунистите се сбраа да управляват държава. :speak: Таковахме мамата на всичкото философ в историята.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Бившият шев на митницата К.Андреево Стефан Марашев?

мале - тая новинка съм я пропуснал. Чуднинка просто. 🤪

преди 2 минути, insec написа:

Това се случи още на следващия ден, когато направиха правителство.

Сега искат да вкарат Бойко Борисов във затвора, окей, но мен и теб и обикновените хора, нас кво ни интересува това??????????

Хляба който ям ли ще стане по-вкусен, сметките ми ли ще плати, или какво?:huh:

Мафия!

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Румънката нищо не казва -пък ти си правиш изводи?    Поне да докажат нещо. Рашков си го знаем...

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Сега искат да вкарат Бойко Борисов във затвора, окей, но мен и теб и обикновените хора, нас кво ни интересува това??????????

Бе не, че не ме интересува, ала като ще го вкарват, да го вкарват, а не само да търсят оправдания, що не правят нищо.

преди 1 минута, Мойра написа:

трябваше - а сега помисли кой не е направил нещата да работят

преди 2 минути, Мойра написа:

те същото писах оня ден - да търся ли коментара? И това Рашков го знае, ама много, много добре. И допълних - всичко в България се прави така, че да не стане нищо.

преди 17 минути, insec написа:

то служебните го върнаха, защо мислиш че сега олиото е в пъти по скъпо от останалата част на Европа - просто пълним нечии, чекмеджета

https://haskovo.info/148063/стефан-марашев-се-завърна-като-митнич/

преди 1 минута, insec написа:

Бе не, че не ме интересува, ала като ще го вкарват, да го вкарват, а не само да търсят оправдания, що не правят нищо.

Те го мразят, защото управляваше и БСП бяха безсилни срещу управлението му. Затова сега се съдират за да го накажат.

Ами да живее промяната, да живее новото, Честита ви промяна БСП, ще трябва пак да свикнем със комунистическия режим, "Червените ескадрони".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.