Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 6 минути, absurt написа:

Никой не знае кой- какво е правил.

Всъщност е тъкмо обратното - всичките ги знаем, какви са ги вършили. Ако аз и ти нямаме конкретни доказателства, и не сме били преки свидетели, то има хора, при това доста хора, които са били и свидетели, че и съучастници. И както всички чухме, как бою ги такова с двеста, така и всички чухме, как божков отправя заплахи за убийство. И тъй като всички сме експерти по право, то знаем много добре, че разните доказателства/ показания, които снася черепа, докато същия не се яви в европейски съд, нямат никаква стойност и на бою нищо не могат да му сторят. Аз лично продължавам да поддържам тезата, че Борисов съвсем умишлено го остави да избяга в Дубай. От там може да си ги приказва каквито и колкото си иска - докато не наеме човек, който да стреля по Борисов, черепа си остава недосегаем, тулупа също.

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Тогава ГЕРБ не същесвуваше, но както и да е! Харесвам ти мнението, че винаги е имало мафия!

И сега е така, крадеца вика дръжте крадеца.

Ако не успеем дружно да се преборим с мафията и да въведем порядък в държавата ни, няма да оцелеем като народ.

преди 24 минути, Мойра написа:

Така ще е, докато в прокуратурата има хора на ГЕРБ.

така ще е докато има хора като теб които разправят откровени лъжи, че от Гешев зависи всичко

Към уеб формуляра Report a Crime

преди 4 минути, Мойра написа:

Ако не успеем дружно да се преборим с мафията и да въведем порядък в държавата ни, няма да оцелеем като народ.

ами подавай си твоите неуспорими факти - където трябва

например ти защо искаш точно Гешев да проверява Бойко - а не да ползваш законното си правото и да прескочиш Гешев - едва ли ще можеш да ми отговориш

Към уеб формуляра Report a Crime

преди 15 минути, insec написа:

Всъщност е тъкмо обратното - всичките ги знаем, какви са ги вършили. Ако аз и ти нямаме конкретни доказателства, и не сме били преки свидетели, то има хора, при това доста хора, които са били и свидетели, че и съучастници. И както всички чухме, как бою ги такова с двеста, така и всички чухме, как божков отправя заплахи за убийство. И тъй като всички сме експерти по право, то знаем много добре, че разните доказателства/ показания, които снася черепа, докато същия не се яви в европейски съд, нямат никаква стойност и на бою нищо не могат да му сторят. Аз лично продължавам да поддържам тезата, че Борисов съвсем умишлено го остави да избяга в Дубай. От там може да си ги приказва каквито и колкото си иска - докато не наеме човек, който да стреля по Борисов, черепа си остава недосегаем, тулупа също.

Четейки поста ти се сетих за една прогноза на Осман Октай.

Според него, през април или май (не помня точно), ще станем свидетели на жестоки политически борби, които ще доведат до убийства.

Дано не се случва, въпреки че г-н Октай никога не греши в прогнозите си.

преди 21 минути, Мойра написа:

Няма как това да се случи при сегашното правителство! Ти го знаеш по-добре от мен, една птичка пролет не прави!

На мен ми се иска много повече от от теб. :) Няма как да не си съгласна със мен, че сегашните се водят повече от завист, от колкото да помислят за нас. За елементарните нужди на народа, заплати, пенсии, работа, пътища дупките станаха ограмни и се множат. Безработицата расте, икономиката куца, бизнеса на малките и средните фирми е пред фалит. Токът поскъпва, горивата също, :huh: цените постоянно се увеличават. Преди да ги изберем, обещаваха точно обратното, затова вече народа не вярва на никой! Кирчо подкрепя НАТО и се кланя на Путин, не е съгласен с някои санкции. Шах и мат, той е хем с едните и хем, абе бълна бъркотия. Всичко си е както си беше. ФАКТ!

преди 35 минути, Мойра написа:

Дано не се случва, въпреки че г-н Октай никога не греши в прогнозите си.

всъщност често греши, но особеното при него е, че когато пък познава, познава с изумителна точност - бих казал дори, че никой друг не познава с такава прецизност. Но и все пак често греши. От политически убийства притеснения нямам. Още с първото такова от ЕС вече няма да имат избор - особено предвид случващото се в Украйна - и много бързо ще ни решат някои проблемни личности, сред тях може и да е тулупа. Слагали са прангите на много, много по- големи престъпници, така че ..... как да ви кажа, повечето хора наистина не осъзнавате каква сила е ЕС. Надъхвате се само един, други с тая тъпа Русия и отказвате да приемете, това което сами наблюдавате. Проблемите ни не идват от ЕС, от нашите е. Разберете го, че нашите ни провалят и крадат - и от нас, и от европейците крадът -  няма такъв филм, че от ЕС искали слаба България, че искали да ни съсипят и прочие, това е пропаганда, тъкмо обратното е. ЕС имат полза от силни държави във своя съюз, което е толкова подразбиращо се, че няма място за двусмислие и чуденка по този въпрос.

Към момента единствено се надявам, да не тръгнат да свалят правителството - това ще е изключително тъпа грешка. В бою, ако е останала някаква капка разум, не би подел такава инициатива точно сега. Трябва да приключи войната в Украйна. Ако се проточи, тогава караме до края на мандата. Не ни трябват избори баш сега. Много е зле , може да се каже направо катастрофа, вътре интересите на политическите субекти са толкова различни, че са даже противоположни и от такова правителство няма как да се очаква нещо значимо, то едвам крета да не се разпадне отвътре, камоли държава да изправят на крака. Предполагам, че до два- три месеца войната в Украйна ще спре, надявам се още утре, още днес това да стане. След това ще подкрепя идеята да се проведат нови избори, но към настоящото положение, не съм съгласен, въобще даже.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Няма как това да се случи при сегашното правителство! Ги го знаеш по-добре от мен, една птичка пролет не прави!

На мен ми се иска много повече от от теб. :) Няма как да не си съгласна със мен, че сегашните се водят повече от завист, от колкото да помислят за нас. За елементарните нужди на народа, заплати, пенсии, работа, пътища дупките станаха ограмни и се множат. Безработицата расте, икономиката куца, бизнеса на малките и средните фирми е пред фалит. Токът поскъпва, горивата също, :huh: цените постоянно се увеличават. Преди да ги изберем, обещаваха точно обратното, затова вече народа не вярва на никой! Кирчо подкрепя НАТО и се кланя на Путин, не е съгласен с някои санкции. Шах и мат, той е хем с едните и хем, абе бълна бъркотия. Всичко си е както си беше. ФАКТ!

Това правителство беше единствения шанс България да се измъкне от лапите на ГЕРБ и да проведе нужните реформи.

Не е толкова лошо правителството, просто извадиха лош късмет -  да управляват по време на пандемия, да бъдат подложени на атаките от страна на ГЕРБ, отгоре на всичко и войната...

Липсата на управленски опит също им пречи.

При икономическата криза, която е обхванала целия свят, включително и България, правителството не може да направи много за подобряване на благосъстоянието на народа, въпреки че това е една ост основните им цели, от която никога няма да се откажат.

Нека не ги нападаме, а да им дадем шанс, да покажат какво могат.

преди 1 минута, Мойра написа:

Това правителство беше единствения шанс България да се измъкне от лапите на ГЕРБ и да проведе нужните реформи.

няма как

с евроатлантиците пътят е  предначертан

работата  е едно лице да се замени с друго 

преди 14 минути, Мойра написа:

Не е толкова лошо правителството, просто извадиха лош късмет -  да управляват по време на пандемия, да бъдат подложени на атаките от страна на ГЕРБ, отгоре на всичко и войната...

Липсата на управленски опит също им пречи.

При икономическата криза, която е обхванала целия свят, включително и България, правителството не може да направи много за подобряване на благосъстоянието на народа, въпреки че това е една ост основните им цели, от която никога няма да се откажат.

Нека не ги нападаме, а да им дадем шанс, да покажат какво могат.

Ние вече им дадохме шанс, но резултата е провал след провал! До колкото съм обнадежден, те трябваше да донесът промяна, не е ли така! Къде е промяната, какво промениха?

Извинявай, не съм съгласен, искам резултат! Народа иска най-накрая нещо в полза на него, а не какво е било и вижте как ще си платят. Не ни интересува, искаме резултат.

П.П. До кога ще продължаваме да бъркаме старата супа, която никой не я иска? Искаме нова. Старата не ни харесва.

Още една редакция: Не знам как да се изкажа, за да бъда разбран, за това давам такива примери. :cool:

както е тръгнало

сащ ще  вземат да дойдат  с танкове и самолети да арестуват бойко

и да кажат 

ние го хващаме вие го пускате 

затова ще го водим в САщ ние да го съдим 

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Народа иска най-накрая нещо в полза на него, а не какво е било и вижте как ще си платят. Не ни интересува, искаме резултат.

Дзвяр, дай да върнем малко назад и да си припомним някои неща. Погледни какво казва Мойра още с първото изречение: това правителство беше единствения шанс България да се измъкне от лапите на ГЕРБ ...

Нима не бяха всичките протести и всичките избори под лозунга долу герб?! Всеки навсякъде това му беше основния лайф мотив - долу герб. Никой, нищо друго не го интересуваше, никой не говореше за бъдещето, за планове, за ползи, за конкретика. Идеята беше "първо да ги свалим, пък после ще му мислим". Хората бяха готови да гласуват за всеки без значение какъв е, що е, само и само да е против герб. И резултат вече има. А бою бавно и мъчно, но си отича в канализацията. Сега с тоя популизъм и бих казал истерия, си съставихме съответното правителство от риба, рак и орел - тия трите как ги виждаш да теглят каруцата. Правителството сега се крепи именно на тази анти- герб риторика - не заради друго, гласоподавателите я поискаха, протестиращите поискаха това. То на нея разчита и за това прави такива безумни акции, като в петък.

И тогава всички ме нарочихте за герберски трол, никой не пожела да се замисли, тоя тулуп като как аджеба ще бъде натикан зад решетките - реално да помисли. Дори самия той не успя да вкара мастити престъпници, като бобокови, арабаджиеви и божков в панделата. А тулупа има огромното предимство спрямо тях, че е политик и то не какъв да е, а 12 години (бивш) премиер. Това е страхотен бонус за всеки един престъпник. Ужасно трудно е да бъде (о)съден такъв човек. Въобще ни най- малко не е майтап работа, това е от най- трудните и сложни дела, които можеш да си представиш, хич не опираме просто до решенията на един гл. прокурор. Според мен без съдействието на Европейска прокуратура е невъзможно. 

Та сега същия този народ, който протестираше и повтаряше само мантрата "долу герб", иска нещо в полза за него. Е толкова ли беше трудно да се помисли за тази полза, тогава. Когато се протестираше. Когато се гласуваше. Сто дена са на новото правителство. Само едни сто дена във извинявай, но кое правителство е работило в кризи, като сегашните?! Докато се чудихме как ще се възстановяваме от ковида, стана тази война, която ще има огромно отражение за години напред. Изобщо, като цяло Европа никога няма да бъде същата. Сега ще предстоят драстични промени и по отношение на сигурността, и по отношение на армии, на енергоснабдяване, на търговски споразумения и прочие, и прочие.

И няколко думи за толкова любимия ви президент. Я да вдигнат ръка, колко от вас обърнаха внимание, че тази година не стъпа на Шипка. Що така? Преди беше "никакъв ковид няма да ни спре", "символ на битката м/у страха и смелостта". Голям патриот, голямо пъчене. Защо аджеба тази година не отиде на Шипка. Дали не е заради дребнави страсти, че Петков отказа да му бъде марионетка? Щеше да му падне варака да застанат заедно въпреки разногласията си? Кой сега е страхливеца, предвид, че Петков не се ската - което можеше да си позволи - и знаеше, че там ще бъде освиркан? Много е лесно и удобно да размахваш юмручета, когато си заобиколен сред свои. А когато трябва да понесеш отговорност, някак президента все липсва. Когато трябва наистина да се стремиш да обединиш нацията, "олицетворението на единството на нацията" липсва. Петков не се крие - евала му правя, защото това не му е единствен случай, в който застава очи в очи със тълпа, която не го обича. Това не сме го виждали, нито от Борисов, нито от Радев. Факт!!! И то много значим факт.

преди 14 часа, Мойра написа:

да, така трябва да си мислите

преди 43 минути, Мойра написа:

а пак ли МВР няма да си упражни правото

МВР и Агенция „Митници“ също ще могат да подават сигнали до Европрокуратурата

преди 15 часа, ДзВяРа! написа:

Ние вече им дадохме шанс, но резултата е провал след провал! До колкото съм обнадежден, те трябваше да донесът промяна, не е ли така! Къде е промяната, какво промениха?

Извинявай, не съм съгласен, искам резултат! Народа иска най-накрая нещо в полза на него, а не какво е било и вижте как ще си платят. Не ни интересува, искаме резултат.

П.П. До кога ще продължаваме да бъркаме старата супа, която никой не я иска? Искаме нова. Старата не ни харесва.

Още една редакция: Не знам как да се изкажа, за да бъда разбран, за това давам такива примери. :cool:

Трябва ни пълен формат докато са все тия ще се въртим в кръг до безкрай, просто Киро уж беше нов тва онова ама дядо му е генерал от ДС та кое му е новото питам?

току-що, petie1 написа:

...

едвали ще намериш българин, без нито един комунист в родата - малка държава, малък народ, ссср, дс + кгб, тоталитарен режим, концлагери, ей такива разни фактори, които елиминират всякаква възможност.

преди 6 минути, Мойра написа:

Няма налично описание.

:D

аз като гледам в нета има и такива снимки и с радев:laughing4:

преди 1 минута, Мойра написа:

само че аз невиждам да реве - сложи си по голям диоптър

Родната прокуратура не можела да разпита Божков онлайн

Има раздвижване в прокуратурата, което означава нещо, но какво?

преди 2 минути, Мойра написа:

Ама,разбира се...Прокуратурата искала да разпита Божков,ама нямала желание...

преди 2 минути, Мойра написа:

да, никъде в закона не се казва че разпит се провежда дистанционно - то и затова съществуват призовки от МВР, принудително довеждане и подобни - но фрог са си некомпетентни и търсят кой е като тях

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Ама,разбира се...Прокуратурата искала да разпита Божков,ама нямала желание...

прокуратурата го е предала на интерпол за издирване - сега и интерпол ли е на ГЕРБ - ставате смешни

Цитат

Маджарова обаче не коментира как така изведнъж държавата разбра, че е била ощетена с толкова крупна сума и къде е бил тогавашният финансов министър - Владислав Горанов, който впрочем бе и един от арестуваните в четвъртък вечер. Припомняме още, че при безпрецедентната полицейска акция бе задържан бившият премиер Бойко Борисов и пиарката му Севдалина Арнаудова. Прокуратурата обаче не повдигна обвинения. 

Маджарова не поиска да коментира как така Горанов не е забелязал огромната дупка в бюджета, защото “не е редно доказателства по делото да се изнасят чрез медиите”. 

По думите й “всичко е възможно“ и могат да бъдат привлечени като обвиняеми хора, които са заемали висши държавни постове.

Наистина как така Горанов не е забелязал тази огромна дупка в бюджета. Некомпетентност или корупция? В двата случая трябва да "обере пешкира".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.