Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

Румънката нищо не казва -пък ти си правиш изводи?    Поне да докажат нещо. Рашков си го знаем...

Ти как мислиш,Тоше ?! Питат я дали има доверие на Гешев,а тя казва-"без коментар"...По-звучен шамар от тоя няма...Не мислиш ли,че трябваше да каже нещо в духа на "Да,ние работим заедно",или нещо такова...

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 4 минути, insec написа:

те същото писах оня ден - да търся ли коментара? И това Рашков го знае, ама много, много добре. И допълних - всичко в България се прави така, че да не стане нищо.

всичко се прави така, че да е безрезултатно - боко също така разследва приватизацията , безрезултатно

преди 9 минути, Мойра написа:

ала коментара

на 19.03.2022 г. в 3:06, insec написа:

Първо постигни резултати в съдебната реформа - да закриеш спец. прокуратура и да свалиш Гешев не е реформа. Като се види, че има резултати там, тогава подемаш Борисов и ще имаш резултати срещу него, а не обратно, защото те на - нямаш резултати срещу Борисов, само 24 часа мънкяне за какво аджеба е задържан, пък искаш доверие, че ще постигнеш резултати в съдебната реформа.

Вече все повече се замислям, че Рашков е фитка баш с Борисов. Аз нито съм правист, нито магистрат, нито нищо, а ги знам и забелязвам тия неща - как по дяволите Рашков не ги знае, невъзможно е да не знае. Дори герберите открито си казват, че с тая акция Рашков всъщност им направи услуга - в прав текст го казват.

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Ти как мислиш,Тоше ?! Питат я дали има доверие на Гешев,а тя казва-"без коментар"...По-звучен шамар от тоя няма...Не мислиш ли,че трябваше да каже нещо в духа на "Да,ние работим заедно",или нещо такова...

не е важно кой какво мисли - важното е че Гешев изпълнява закона, който правят в парламента

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Те го мразят, защото управляваше и БСП бяха безсилни срещу управлението му. Затова сега се съдират за да го накажат.

Ами да живее промяната, да живее новото, Честита ви промяна БСП, ще трябва пак да свикнем със комунистическия режим, "Червените ескадрони".

ами безсилни са, щото тия наште бесепета из Европа не щат да чуват за тях - как и що не знам, но бою някак си успя да им влезе под кожата на европейските шарлатани, ала бесепетата са име само в България (и разбира се матушката) тотално селски пръчки, Нинова 12 години му играе опозицийка, а в Европа се чудят коя па е тая кукумявка.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

не е важно кой какво мисли - важното е че Гешев изпълнява закона, който правят в парламента

Овцо,за тоя коментар мога да кажа,че го е писал някой хванат от гората,ама ти си дошъл от плевнята...Гешев не изпълнява нито един закон,защото проявява престъпно бездействие и съзнателно не изпълнява определените му от закона правомощия...

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

всичко се прави така, че да е безрезултатно - боко също така разследва приватизацията , безрезултатно

то това боково разследване, даже не го забелязах - некви речи имаше там и толкоз. Отделно само четох прависти, които така да се каже се изсмяха на тази идея. Ходи ти търси тъмни сделки правени под тезгяха преди 20 години по нощите - дооооообре. Тая работа съм на 99%, че нема прокуратура у целия свят, която може да я свърши.

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

От нея нищо не зависи. Това е неутрален отговор.   ВСС определя главния прокурор за утвърден мандат.   Кирчо пак нещо са го излъгали и той пак се излага.   

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

Много добре знае и той, ама ще се прави на луд. След малко и Мирчо ще пристигне и ще каже, че това не значи нищо. После ще смени темата и ще каже нещо за европейските бандити от енп и подкрепата им. Елементарни са троловете.

преди 2 минути, insec написа:

ами безсилни са, щото тия наште бесепета из Европа не щат да чуват за тях - как и що не знам, но бою някак си успя да им влезе под кожата на европейските шарлатани, ала бесепетата са име само в България (и разбира се матушката) тотално селски пръчки, Нинова 12 години му играе опозицийка, а в Европа се чудят коя па е тая кукумявка.

Ами сега от независима Държава се превънахме във подлога. Голяма промяна, нали знаете поговорката " Едно куче, което лае на две врати, гладно остава "!

Големи обещания бяха, пълен провал стана, и ние го отнасяме.

преди 3 минути, attj написа:

Кирчо пак нещо са го излъгали и той пак се излага.   

Точно ти си излъгал и точно ти не спираш да се излагаш...

преди 5 минути, attj написа:

Това е неутрален отговор.

и точно щото е неутрален, представлява една огромна черна точка за гешето. Като ще прави измами, да се беше научил как се прави - деба и аматьорите му смотани, сбирани от поляната.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Ами сега от независима Държава се превънахме във ...

обект за присмех и подигравки - скоро нема видим подкрепа от Европа. (по всякакви теми) Тия цървули изложиха Кьовеши, тази жена сега да се обяснява из ЕС, че нема нищо общо с техните селташки изпълнения.

преди 16 минути, insec написа:

ала коментара

Вече все повече се замислям, че Рашков е фитка баш с Борисов. Аз нито съм правист, нито магистрат, нито нищо, а ги знам и забелязвам тия неща - как по дяволите Рашков не ги знае, невъзможно е да не знае. Дори герберите открито си казват, че с тая акция Рашков всъщност им направи услуга - в прав текст го казват.

След бързото освобождаване на боко е нормално да се усъмниш в Рашков.

А аз мисля, че има неща, които се правят нарочно, за да хванат по долни гащи Гешев и други хора от прокуратурата

преди 2 минути, Мойра написа:

След бързото освобождаване на боко е нормално да се усъмниш в Рашков.

А аз мисля, че има неща, които се правят нарочно, за да хванат по долни гащи Гешев и други хора от прокуратурата

А не - на мен Рашков ми е съмнителен още от '89- та. Инак наистина възможно е да гласят капан за Гешев, но и много силно ме съмнява, тази акция да им е в полза за целта. Просто не върви да извършиш процесуално нарушение, за да хванеш по долни гащи прокурор ли бил, бивш/ настоящ министър ли бил - по отношение на редовните граждани уви в България такива номерца минават.

преди 10 минути, insec написа:

А не - на мен Рашков ми е съмнителен още от '89- та. Инак наистина възможно е да гласят капан за Гешев, но и много силно ме съмнява, тази акция да им е в полза за целта. Просто не върви да извършиш процесуално нарушение, за да хванеш по долни гащи прокурор ли бил, бивш/ настоящ министър ли бил - по отношение на редовните граждани уви в България такива номерца минават.

Не е нужно да извършваш процесуално нарушение, ако можеш да си послужиш с хитрост, особено когато познаваш добре начина на мислене и слабите места на обекта.

преди 38 минути, ДзВяРа! написа:

Ами сега от независима Държава се превънахме във подлога. Голяма промяна, нали знаете поговорката " Едно куче, което лае на две врати, гладно остава "!

Големи обещания бяха, пълен провал стана, и ние го отнасяме.

Я припомни в кои години сме били независима държава, че нещо съм получил амнезия може би. 

преди 10 минути, Мойра написа:

Не е нужно да извършваш процесуално нарушение, ако можеш да си послужиш с хитрост, особено когато познаваш добре начина на мислене и слабите места на обекта.

ама вие неразбрахте ли , че всичко си е цирк - личеше още от началото

още преди да отидат полицаите при Бойко - другите от ГЕРБ бяха там и всички медии предаваха на живо как идват

е това си е сценарий който явно всеки си знае ролята

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Я припомни в кои години сме били независима държава, че нещо съм получил амнезия може би. 

Преди една година, от кой бяхме зависими?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

От 45-та насам сме зависими от все една и съща държава. 

Правиш ли разлика от зависими, обвързани и сключили споразумение?

Чудесна новина!

Закриха бойковистките ”Монитор” и ”Политика”

Цитат

Закриха бойковистките издания “Монитор” и “Политика”. Това е станало преди около два часа, съобщиха за ФрогНюз вътрешни източници от изданията.

Spoiler

Според тях са съкратени около 30 души, които също преди часове са научили за уволненията си. Говори се, че до шест месеца ще бъде закрит и другият вестник от групата - “Телеграф”. Идеята била да остане само сайт, в който да се проследяват текущите новини. Не е ясно дали след подобна промяна ще бъде запазен екипът от журналисти, който в момента списва вестника.

В момента около 10 души поддържат сайта, който на практика представлява копи-пейст от информационните агенции, без да има авторски материали. 

Допреди година изданията бяха собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски. След продажбата им обаче, изданията бяха в услуга на бившия премиер Бойко Борисов и хората от неговото управление. Под сурдинка се твърди, че ориентираната към ГЕРБ и предишния кабинет политика е била завоалирана. 

Журналистите се чудят дали закриването на вестниците е резултат от безпрецедентната акция на полицията в четвъртък вечер, при която бе задържан бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, както и пиарката му Севдалина Арнаудова и бившия финансов министър от неговия кабинет Владислав Горанов. Редакциите се преместиха наскоро. Те са твърде луксозни и се намират в същата сграда, в която се помещава столичен мол на бул. “Цариградско шосе”. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Правя.

При управлението на ГЕРБ, от кой бяхме зависими? Имаме ли една Американска построена от Американци база в България? Сега вече ще има "като пример го давам". Сега Кирчо започна да се обвързва със всички! БСП започнаха да си показват колко са мижави, пред Руснаците клекнаха, сега и пред Американците се наведохме, да не кажа одупихме. Какво следва?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

При управлението на ГЕРБ, от кой бяхме зависими? Имаме ли една Американска построена от Американци база в България? Сега вече ще има "като пример го давам". Сега Кирчо започна да се обвързва със всички! БСП започнаха да си показват колко са мижави, пред Руснаците клекнаха, сега и пред Американците се наведохме, да не кажа одупихме. Какво следва?

От всички :) Тиквата си въртеше г*за да обслужва всички. И милиарди за теоретични самолети изсипа на американците и 3 милиарда на Путлер изсипа за газопровода му. А смешното е, че тези които го критикуваха за това, сега искат да се снишаваме и пак да обслужваме всички. 

Поне ги изсипа за нещо от което имаме нужда. Сега комунистите и това нямаше да направят. Жалко че се бавят със самолетите ни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.