Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

на 21.03.2022 г. в 12:33, Мойра написа:

Проф. Радулов: Прокуратурата е на Борисов и Гешев

Цитат

Но ние не знаем какъв е замисълът на МВР. Дали веднага да се започне разследване, или да се покаже още веднъж, че прокуратурата саботира абсолютно всичко, свързано със знаковите дела"

Според мен това беше целта, но ... моля се да няма избори докато свърши мандата на всс, да го сменим и да издухаме защитника на престъпниците, а след това те да си останат там, където бяха за 24 часа, по възможност за 24 години, кой издържи - издържи, кой не - е, така му било писано ... пито - платено.

преди 12 часа, M.Николов написа:

Закона и прокуратурата маааалко се разминат в последните 30-тина годинки.

А в последните 12 нямат нищо общо.

преди 6 часа, Мойра написа:

Да, да повтарят, докато съвсем не психне ... всъщност няма накъде повече, а тия на снимката вече са минали границата.

на 21.03.2022 г. в 12:33, Мойра написа:

Проф. Радулов: Прокуратурата е на Борисов и Гешев

Цитат

Но ние не знаем какъв е замисълът на МВР. Дали веднага да се започне разследване, или да се покаже още веднъж, че прокуратурата саботира абсолютно всичко, свързано със знаковите дела"

Според мен точно това беше целта. Дано да няма избори, докато не свърши мандата на този всс, после да го издухаме защитника на престъпниците и тогава не за 24 часа, а за 24 години, кой издържи - издържи, кой - не, така му било писано ... пито - платено.

преди 7 часа, Мойра написа:
Цитат

Ето затова са виновни Рашков и неговият основен свидетел - Кирил Петков, - те предприеха действие, в края на което Бойко Борисов се представя като жертва, а не като обвиняем.

Не мисля, виновни са удобните на мутрите медии, които го представиха така, не че съм ги гледал, но едно врабче ми каза. А тези на снимката вече са извън веригата, всъщност цялата групировка скоро ще е там, просто хората не искат да гласуват за тях, повтарям - ХОРАТА, дали ще е сегашната управляваща партия, дали ще е Възраждане или нова партия на Стефан Янев, или други, но тия мутри повече власт няма да видят и предполагам, че ще са под властта на някой(я) в затвора.

преди 1 час, Мойра написа:

Изгледах видеото, въпреки гнуста си ... ИЗРОД!!!

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Нещо сгафих, не разбрах, че съм го постнал и повторих, но както и да е, разбрахте ми мисълта ... ХОРАТА!

преди 38 минути, Мойра написа:

То остана и там да няма престъпление нали гербаджиите в последните си дни набутаха фирмите на борсата за да има повече и за Баце .

преди 8 минути, adersa написа:

То остана и там да няма престъпление нали гербаджиите в последните си дни набутаха фирмите на борсата за да има повече и за Баце .

То, остана И само нещо най- после да се докаже, а не да се реве, че все някой им пречи! Сто дни станаха, нали? Официални, а преди това, почти година все същите юнаци управляват. И все така запенено се заканват да изчегъртат мафията и корупцията. По повот последната излагация с арестите, ако някой може да даде разумно обяснение за действията им, моля, да го направи. Защото, откъдето и да го погледнеш, прилича на резултат от сдружаването на човек с напреднало старческо оглупяване и ПростоКиро.........без повече да го обиждам.

В цял свят, борсата е мястото, на което всеки се преборва за интересите си. Само у нас, ще се окаже, че не сме годни за свободен пазар, а трябва държавата да определя цената, пък КЕВР да обира негодуванието от покачването. 

Мика Зайкова: Трима арестанти, които са крали милиарди като за световно изведнъж говорят, че демокрацията е в опасност

0 mika zaikova bnt - Новините днес - Мика Зайкова: Трима арестанти, които са крали милиарди като за световно изведнъж говорят, че демокрацията е в опасност Мика Зайкова

Трима арестанти, които са крали милиарди като за световно изведнъж говорят, че демокрацията е в опасност. Занимават ме 24 часа, накрая Борисов излиза и няма никакво обвинение. Мисля си, че това Борисов си го изработи сам. Може да ми се смеете, но той си го изработи сам, за да излезе чист като сълза, за съжаление.

Това заяви пред БНТ икономистът Мика Зайкова.

Повод за коментара й е безпрецедентният арест на бившия премиер Бойко Борисов след акция на полицията в Банкя. Задържани бяха още пиарката му Севдалина Арнаудова и бившият финансов министър Владислав Горанов. Причината – изнудване на Васил Божков.

------------------------------------

преди 4 часа, absurt написа:

В цял свят, борсата е мястото, на което всеки се преборва за интересите си. Само у нас, ще се окаже, че не сме годни за свободен пазар, а трябва държавата да определя цената, пък КЕВР да обира негодуванието от покачването. 

-------------------

Какъв "свободен" пазар ти се привижда?! :angry:

За да е свободен пазарът трябва аз като физическо лице(както и всички останали граждани) свободно да мога да купувам и да продавам на него. Тоест да имам право да участвам.

След като в България това не е възможно, значи нямаме никакъв свободен пазар, а мафиотски картел, монопол, олигопол... както искаш го наречи... чрез който шепа олигарси и борсови спекуланти близки до партията на боко "тиквата" борисов, точат успешно енергетиката на България и си прибират милиончета в джобовете на гърба на простото заспало население. 

преди 8 минути, gagodrago написа:

Какъв "свободен" пазар ти се привижда?! :angry:

За да е свободен пазарът трябва аз като физическо лице(както и всички останали граждани) свободно да мога да купувам и да продавам на него. Тоест да имам право да участвам.

След като в България това не е възможно, значи нямаме никакъв свободен пазар, а мафиотски картел, монопол, олигопол... както искаш го наречи... чрез който шепа олигарси и борсови спекуланти близки до партията на боко "тиквата" борисов, точат успешно енергетиката на България и си прибират милиончета в джобовете на гърба на простото заспало население. 

Ми, малко си в грешка, душко. За да участваш на борсата, трябва да отговаряш на едни много строги условия. Ти, поинтересувал ли си се, дали отговаряш на тях? Ако да, кой и как ти забрани да участваш? И защо като дойдоха вашите, не се вреди набързо? Щото, аз не отговарям на изискванията и затова, мога само да реша кого от доставчиците да избера, ако те отидат на борсата. Така е по света. Дори Аспектчето го написа- нека ти обясни как се процедира. 

преди 6 часа, Мойра написа:

:laughing4:кирчо ги смени хората още в началото - мечтай си за ГЕРБ да са виновни:laughing4: - още януари ги смени

фрог ги пуска и клъвна

Какъв е проблемът с КЕВР и какво ще правят новите

преди 4 часа, Мойра написа:

:laughing4:напротив на Рашков му  трябва Гешев - за  да вси оправдае некадърноста - Рашко дава на Гешев да проверява, въпреки че има законно право да дава на Кйошеви:laughing4:

Цветан Василев: Прокуратурата е щит на мафията, Гешев го държат с компромати. Булгартрансгаз е във фалит

Цитат

Арестът на Бойко Борисов показа, че в България няма недосегаеми и това е един от положителни ефекти на ареста. Получих одобрителни и окуражителни сигнали от САЩ, Брюксел, Гърция и други европейски страни. Трябва да си даваме ясна сметка, че в България има война срещу мафията, а прокуратурата остана последната крепост на тази мафия. Ако за някой, някъде навън, е имал съмнение, че прокуратурата в лицето на Гешев и Цацаров е реален обвинител, то това съмнение вече е разсеяно.

Spoiler

Аз не смятам, че поведението на Иван Гешев е негово собствено желание. Той е човек, ориентиран към властта и много алчен, но е и много слаб човек. Предполагам, че е държан със страхотни компромати от Борисов. Свободният живот и кариерата на Иван Гешев биха приключили на секундата, ако  извадят компроматите срещу Гешев, заяви банкерът Цветан Василев в "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.

Упражнението с ВСС е по-скоро да се покаже степента на деморализация на ВСС. Не би трябвало да се губи особено времето с управляващата коалиция, че ВСС ще промени мнението си, те също не са свободни хора. Трябва да се постави ударение върху ликвидирането на онези структури, които са най-големите бухалки на прокуратурата.. Важно е на прокуратурата да й бъдат орязани възможностите да използва спецпрокуратурата. Важна е промяната в структурата и функциите на КПКОНПИ. Тя също е бухалка, знае се много добре как действа в тандем Гешев и Цацаров. Съдебната реформа не се заключава с Гешев и Цацаров, но от друга страна съдебна реформа с Гешев и Цацаров е невъзможна, каза още Василев.

Сигналите на БОЕЦ оставят някъде да отлежават. Ако има ценна информация се опитват да я прикрият. Със сигналите на БОЕЦ ще се стигне до разследване. Това може да се осъществи чрез КПКОНПИ, ако има разследващи функции. Като няма шанс Гешев да бъде сменен, в крайна сметка трябва да бъде впрегната нова структура. Иначе се провалят грандиозни разследвания - за магистрали, за монтажи, кражбата от ВМЗ "Сопот", кражбата на Бисер Лазов и др., които не се виждат само от Гешев и неговата камарила в прокуратурата, смята той.

Предизвиква окото включването на Гешев в по-ранен етап в ликвидирането на КТБ. Той е бил включен още в начален етап. Истината си пробива бавно път. Докато си вдигне гащите, лъжата обикаля света. Но тези господа пак са направили грешки. Трябва да се видят връзките на Гешев с прокурор Бисер Кирилов. През 2018 г. ми го представиха в Сърбия, каза, че е близък приятел на Гешев. Аз му казах, че се е променил Гешев. Накрая ми предложи компромат за Гешев, да ми продаде флашка. Не съм я слушал. Но това може да е било постановка на самия Гешев. Може да е бил опит за капан. Това добавя нюанс, че Гешев е бил съучастник в началото на ликвидацията на КТБ. Връзката с Красимир Методиев е била много, много по-близка, обясни банкерът някои по-малко известни факти, обясни той.

Петата колона на Русия в България са хората, които направиха възможни всички национални предателства в полза на руския интерес. Това е правителството на Борисов посочи банкерът.

Основни кредитори на Булгартрансгаз са руски банки. Той в момента е в истински фалит при тази задлъжнялост. Но в един момент може да стане руска собственост. Цялата му инфраструктура може да се окаже в руски ръце. Цивилизованият свят не може да ликвидира задълженията на Булгартрансгаз към определени банки.

Мойра папагали Божков и Василев и очаква промяна!?  

току-що, attj написа:

Пропуснал си нещо важно в изречението, аз ще го допълня.

"Моля, другарко, Мойра папагали Божков и Василев и очаква промяна!?"

Предполагам, че се досещаш какво ти намеквам.

преди 17 минути, Мойра написа:

самоп думи - а на действия безсилен

преди 17 минути, Мойра написа:

Гешев е виновен за грешките на министъра на енергетиката:laughing4:само фрог, могат да напишат - нещо лишено от логика:lol6:

преди 3 минути, Мойра написа:

"Моля, другарко, Мойра

с другарка ли искаш да се обръщаме към теб, написа едно изречение как успя:D

преди 2 минути, Мойра написа:

Моля, другарко

Това беше преди 1989 година.  Ставаш слуга на топмафиоти-олигарси   уличени дори по закона Магнитски!  Не върви за тролка на БСП.   Ами тя сега Корнелия други неща я вълнуват - например ни залива с олио за 6-7 лв за литър. Леля Станка се дразни и ядосва, останалите ние от 20 години сме все на зехтин. Няма промяна за нас.

преди 25 минути, attj написа:

Цитат

"Моля, другарко, Мойра папагали Божков и Василев и очаква промяна!?"

Предполагам, че се досещаш какво ти намеквам.

Намекнах ти, че изречението ти навежда на мисълта, че си ученик в началното училище.

преди 10 минути, Мойра написа:

Намекнах ти, че изречението ти навежда на мисълта, че си ученик в началното училище.

в началното училище поне се учат да пишат коментари - а тези в маалата и това неправят, нямат и началното училище.

а сега познай АЗ какво ти намеквам

преди 38 минути, attj написа:

Мойра е гласът на мутрите.

преди 9 часа, absurt написа:

По повот последната излагация с арестите, ако някой може да даде разумно обяснение за действията им, моля, да го направи.

на 19.03.2022 г. в 0:26, ivottoshev написа:

Моето скромно мнение е, че тази акция свърши своята работа.

Така както онези протести показаха на народа, че е възможно да бъде разбит моделът "ГЕРБ-БСП", така и този арест показа, че шайката не е недосегаема. Сега вече на всички нива - от най-незначителният герберастки кмет до най-високопоставената герберастка подлога ще имат едно наум и ще знаят, че ако продължават със зулумите, на тях може и да не им се размине.

преди 17 минути, miro20 написа:

Мойра е гласът на мутрите.

Бреййй,ами 70% от хората мразим просташката мутра Борисов...Значи според теб сме всички мутри...

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

в началното училище поне се учат да пишат коментари

А бе ,простьо, точно ти ли ще правиш забележки на другите,при положение,че един първокласник е 10 пъти по-грамотен от теб...Лицемер жалък...

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

Бреййй,ами 70% от хората мразим просташката мутра Борисов...Значи според теб сме всички мутри...

А бе ,простьо, точно ти ли ще правиш забележки на другите,при положение,че един първокласник е 10 пъти по-грамотен от теб...Лицемер жалък...

Тролска им работа!

Мирко се заяжда, а на овцата пак са му написали изречението.

преди 13 минути, Лудият Учен написа:

,ами 70% от хората мразим

Откъде си измисли тези 70% ?

:) 

преди 3 минути, Мойра написа:

Тролска им работа!

Мирко се заяжда, а на овцата пак са му написали изречението.

тролската работа си е твоята .

Не е лесно да копипестваш изцяло и само опорките на черепа и оня от Сърбия.

:hush:

преди 16 минути, Лудият Учен написа:

а точно мойра ли трябва да е - с какво е повече - и забалижи кой първи почва с забележките

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.