Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 14 минути, Мойра написа:

Прокуратурата скрила от НАП хора от властта с имоти и сметки в чужбина

Парламентарната антикорупционна комисия ще иска изслушване и на главния прокурор по темата.

нищо не е скрила :laughing4:пак се хвана като 2 годишно будале - някой пак е сънувал сънища с Гешев:laughing4:

власта си декларира сама какви имоти и сметки има

КПКОНПИ

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

преди 29 минути, Мойра написа:

журналист говори неща по които не е компетентен - ти би ли дала на Бакалов да ти изроди едно твое дете, нали е компетентен по всичко

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2022/04/01/4331687_dokumentite_ot_ispanskite_vlasti_za_barselonagrei/

Испанските власти са изпратили 219 страници от разследването срещу мутрата Борисов за случая в Барселона...Всичките материали вече са преведени...Сега остава да видим как българската  прокуратура ще се опита да прикрие престъплението за пране на пари на лидера на ГЕРБ...

преди 37 минути, Лудият Учен написа:

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2022/04/01/4331687_dokumentite_ot_ispanskite_vlasti_za_barselonagrei/

Испанските власти са изпратили 219 страници от разследването срещу мутрата Борисов за случая в Барселона...Всичките материали вече са преведени...Сега остава да видим как българската  прокуратура ще се опита да прикрие престъплението за пране на пари на лидера на ГЕРБ...

220 страници за месец и половина. Много бързат бе. Горят от желание да разследват. 

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Испанските власти са изпратили 219 страници от разследването срещу мутрата Борисов за случая в Барселона...Всичките материали вече са преведени...Сега остава да видим как българската  прокуратура

според теб защо се натискат Гешев да го проверява, а не Кьошеви - явно знаят че ловят шарани:laughing4:

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

според теб защо се натискат Гешев да го проверява, а не Кьошеви - явно знаят че ловят шарани:laughing4:

Ми като ловят шарани,да пратят телеграма на испанското правителство и да им кажат,че са шарани...Нали испанските власти са съставили тези 219 страници...

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Ми като ловят шарани,да пратят телеграма на испанското правителство и да им кажат,че са шарани...Нали испанските власти са съставили тези 219 страници...

И от какъв зор? Испанците изпращат резултатите от това, което са проучвали на място, свързано с прословутата къща. И приключват, тъй като няма испанско присъствие в цялата далавера. Да се оправят нашите, един вид. И го обясниха още когато метресата развяваше документи насам- натам. А, защо никой не иска да подаде сигнал и доказателства към Кьовеши? Дали защото "далаверата" не засяга Европата? 

преди 14 минути, Лудият Учен написа:

мен ме съмнява, че няма нищо от Испания - просто всичко е медйна измислица, все още нищо реално не сме видели, само от доста време някои определени медии пишат за това - и това е

преди 3 часа, Лудият Учен написа:

Испанските власти са изпратили 219 страници от разследването срещу мутрата Борисов за случая в Барселона...

Ами не, не е срещу "мутрата Борисов" . :giggle1:

"следва продължение" какво ще е: имаме съмнения в превода; превода подлежи на обсъждане и после гласуване; нужен ни е втори превод, за сравнителен анализ; превод на превода; сетне някой, който да може да прочете преведеното; анализи; преразглеждане; установяване на фактите; доизясняване на фактите и прочие епизоди от сериала "цонке ле чушко червена".

Сульовци - никой от тия пукали няма да осъди Борисов, ако ще го гази някой ще е европрокуратура. Тука толкова са забъркани всичките, че им треперят гащите, какви факти може да изкара Борисов за всеки далавераджия в България от последните двайсетина години, щото им знае и майчиното мляко.

никоя страна няма право да се меси в вътрешните работи на друга страна - така че ако щат и 1 000 страници да пратят е все тая

преди 12 часа, insec написа:

"следва продължение" какво ще е: 

Сульовци - никой от тия пукали няма да осъди Борисов, ако ще го гази някой ще е европрокуратура. Тука толкова са забъркани всичките, че им треперят гащите, какви факти може да изкара Борисов за всеки далавераджия в България от последните двайсетина години, щото им знае и майчиното мляко.

Хайде да помислим върху фактите:

От повече от година, Борисов е без имунитет. Кьовеши има офис и в София. 

Въпросите:

Защо досега, европейската прокуратура не се е самосезирала?

Защо досега, никой не е сезирал Европейската прокуратура?

Подвъпрос: Защо метресата- евродепутатка, не го направи?

Цитат

към края на речта си пред актива Борисов се обърна към кмета и регионален лидер на партията Иван Портних: "Кмете, искам да видиш депутатите - те ще дойдат с теб в ареста".

:lol6:

Чакаме 

Всъщност, оня ден ми направи впечатление коментара на  комунето Чашков  по последните скандали и разследвания.

Докато плюеше с намеци бившите управляващи, се изпусна че.... очаквал снемане на имунитети .... Коетообаче пряко изключва Борисов и бившите от всичко това.

Те от година нямат никакъв имунитет нито влияние нито нищо.

:)

Та.. няма лошо Чашков да взема имунитети и да продължи с арести. Ама май трябва да е от своите :giggle1:

преди 7 часа, absurt написа:

ащо досега, европейската прокуратура не се е самосезирала?

Защото няма повод

преди 7 часа, absurt написа:

Защо досега, никой не е сезирал Европейската прокуратура?

Защото няма за какво

Или в прав текст - никой не смее да се заяде с Борисов. Виж, Дамаджанов се пъне нещо, ама и той е временно...да не говорим, че не е безмнъртен

току-що, teo-glavata написа:

Защото няма повод

Да, там не ползват "факти" от гугъл в сериозни разследвания ,нито медийни  развъртяни бабикянски фейкове .

преди 1 минута, miro20 написа:

бабикянски

За тоя не ми говори.....няма как се увърташе навремето з лев.....пълен неудачник. Ама взе едни пари, дето беше ясно, че няма да се връщат и стана журналист

ПС: Не отричам, че и аз облажих от тия пари малко

преди 3 минути, teo-glavata написа:

За тоя не ми говори.....няма как се увърташе навремето з лев.....пълен неудачник. Ама взе едни пари, дето беше ясно, че няма да се връщат и стана журналист

ПС: Не отричам, че и аз облажих от тия пари малко

сигурно си студент ?

Преди време бях подсказал че Бабикян пряко си вербува студенти да подработват като тролове :)

преди 41 минути, Мойра написа:

да оправят плочките бързо, че берковската принцеса да не изкълчи глезен

МВР разкри кои са 116-те случая, „потънали“ в прокуратурата. Държавното обвинение пищи: Това е атака

Цитат

Справка със 116 случая с висок обществен интерес, предадени от полицията и ГДБОП на прокуратурата, публикува МВР. Според ведомството по нито един от тях няма информация за произнасяне от страна на обвинителите. А прокуратрата изпищя - това било атака. Сред преписките са за случая „Жоси“, „Осемте джуджета“, „Делта гард“, сигналът на Светослав Илчовски, пристанището на Доган, Борисов, Гешев и други.

...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.